"Δουλειά της γυναίκας μου είναι να με βοηθάει, να μπορώ να είμαι αυτό που πρέπει"


"Δουλειά της γυναίκας μου είναι να με βοηθάει, να μπορώ να είμαι αυτό που πρέπει"
Ο Ηλίας Βαλάσης μίλησε για την οικογένειά του, τη σύζυγό του, αλλά και για τη σειρά που συμμετέχει «Το προξενιό της Ιουλίας», στην κάμερα τoυ «Fay's Time».

Αρχικά, ανέφερε: «Έχω βρεθεί στο μείον και με έχει βοηθήσει ο Θεός. Η γυναίκα μου έρχεται στις παραστάσεις μου, ξέρει όλα τα κείμενα απέξω. Είναι ο βοηθός μου, ο συνεργάτης μου. Δεν δουλεύει η γυναίκα μου, μεγαλώνει τα τρία παιδιά μας. Αυτή είναι η δουλειά της. Να βοηθάει εμένα να μπορώ να είμαι αυτό που πρέπει. Μου άρεσαν πολύ τα παιδάκια αλλά δεν σκέφτηκα ότι θα κάνω δικά μου. Και να τώρα που έχω και μακάρι να είχα δέκα παιδιά».
Στη συνέχεια, σχετικά με τον λόγο που δεν έκανε τόσα πράγματα τηλεοπτικά, είπε: 
«Δεν απέφευγα την τηλεόραση και δεν υπήρχαν προτάσεις. Και όταν υπήρχαν ήταν χαζοπροτάσεις με χαζοπράγματα. Γιατί να το κάνω; Καλύτερα να δουλέψω οικοδομή και ας έρθει κάτι που θα είναι σημαντικό. Το μεροκάματο δεν θα λείψει ούτε σε εμένα ούτε στα παιδιά μου, θα καθαρίσω σκάλες».

Έπειτα, πρόσθεσε: 
«Είμαι πολύ δυνατός μέχρι και το να είμαι διευθυντής πωλήσεων σε μια εταιρεία όπως ήμουν πριν από δύο χρόνια. Στις στιγμές αδυναμίας μου ήταν μόνο ο Θεός. Λίγοι άνθρωποι μπορούν να βρουν την καθαρή ψυχή χωρίς τον Θεό. Τα ζευγάρια που πάνε μόνοι τους χωρίς πνευματική καθοδήγηση είναι χωρισμένοι. Όσοι είναι με πνευματική καθοδήγηση είναι μαζί και έχουν 5-6 παιδιά».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη