24χρονος σκότωσε στο ξύλο 21χρονη προπονήτρια, σε σχολείο του Σίδνεϊ της Αυστραλίας

Άγριο έγκλημα συνταράσσει την Αυστραλία :
Γυμναστής σε σχολείο σκότωσε την πρώην συνάδελφό του ξυλοκοπώντας την άγρια και κατόπιν, όπως εικάζεται αυτοκτόνησε. 
Η 21χρονη προπονήτρια του πόλο, Λίλι Τζέιμς ξυλοκοπήθηκε άγρια από έναν πρώην συνεργάτη της, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Ο ακαριαίος θάνατος της Λίλι Τζέιμς έχει προκαλέσει «σοκ» στην Αυστραλία και στον χώρο του αθλητισμού γενικότερα. Συγκεκριμένα, η 21χρονη προπονήτρια του πόλο χτυπήθηκε μέχρι θανάτου στο Σίδνεϊ από έναν πρώην συνεργάτη της.
 Ο λόγος γίνεται για τον 24χρονο Ολλανδό, Πολ Τέισεν, ο οποίος ήταν προπονητής στο ίδιο σχολείο όπου εργαζόταν η 21χρονη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αυστραλίας, το πτώμα της κοπέλας βρέθηκε με τραύματα στο κεφάλι στις εγκαταστάσεις του δημόσιου σχολείου. 
Μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία. 
Η αστυνομία ωστόσο έχει βγάλει ήδη τα πρώτα της συμπεράσματα, καθώς έχει αποφανθεί ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία λόγω της φρικτής φύσης των τραυμάτων της.

Λίγα λεπτά πριν τον θάνατο της 21χρονης προπονήτριας, οι κάμερες κατέγραψαν τον φερόμενο ως δολοφόνο και την νεαρή κοπέλα να κατευθύνονται προς τις τουαλέτες. 
Στη συνέχεια, ο 24χρονος βγήκε μόνος του και κάλεσε την αστυνομία για να ενημερώσει την αστυνομία, λίγο πριν βρεθεί κι αυτός νεκρός μέσα στη θάλασσα, θύμα αυτοχειρίας όπως αναφέρουν οι  πληροφορίες.
Εξετάζονται επίσης οι πληροφορίες που αναφέρουν πως θύμα και θύτης υπήρξαν ζευγάρι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη