Ζήτησε συγγνώμη που έπιασε από τον λαιμό τον Ρήγα, ο Τζανακόπουλος


Ζήτησε συγγνώμη που έπιασε από τον λαιμό τον Ρήγα, ο Τζανακόπουλος 
Κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τζανακόπουλος κατά την τοποθέτηση του είπε πως «ήταν λάθος» η στάση του και ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Ρήγα για το επεισόδιο που προκάλεσε κατά τις εθνικές εκλογές, με τον κ. Ρήγα να απαντά ότι η στάση του κ. Τζανακόπουλου δείχνει γενναιότητα και ως εκ τούτου η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος να μην συνεχίσει την εξέταση του θέματος σε πειθαρχικό επίπεδο.
«Δέχτηκα τραμπούκικη επίθεση», είχε δηλώσει τότε ο Παναγιώτης Ρήγας, αναφερόμενος στο πρωτοφανές επεισόδιο με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, αποκαλύπτοντας ότι τον είχε πιάσει από λαιμό. Όπως ανέφερε ο Πάνος Ρήγας, προηγήθηκε έντονος καβγάς και ανταλλαγή χαρακτηρισμών.
Όπως είναι γνωστό, στις πρώτες εθνικές εκλογές, στις 21 Μαΐου, όταν έγινε σαφής η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τζανακόπουλος είχε δημιουργήσει μεγάλο επεισόδιο κατά του Πάνου Ρήγα, στην Κουμουνδούρου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να αποσοβηθούν τα χειρότερα.

Ο κ. Τζανακόπουλος είχε επιτεθεί κατά του πρώην Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Ρήγα εισβάλλοντας μέσα στο γραφειο του τελευταίου παρουσία μαρτύρων. Η ένταση φέρεται να ήταν τέτοια που "έφυγαν" γραφεία, ενώ οι φωνές ακούγονταν μέχρι το ισόγειο του κτιρίου. Στα όσα ακούστηκαν, ο κ. Τζανακοπουλος είχε εγκαλέσει τον κ. Ρήγα αναφορικά με την επιτυχία της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πριν από το συμβάν φέρεται να είχε απευθυνθεί ειρωνικά και σε άλλο στέλεχος του κόμματος με την ίδια «επιχειρηματολογία».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη