Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Οκτωβρίου




Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 22 Οκτωβρίου



ΚΡΙΟΣ



Γενικά

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα το τρίγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ερμή, για σένα σημαίνει πως τακτοποιείς τις εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά που διαχειρίζεσαι με τρίτους και που σου δημιουργούν άγχος τελευταία. Έρχεσαι σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και τον βαθύτερο ψυχισμό σου και εναρμονίζεσαι με το περιβάλλον σου. Εκφράζεις εύκολα τα συναισθήματά σου με λόγια μετρημένα αλλά αποτελεσματικά. Η Σελήνη από τον Υδροχόο σου φέρνει τη βοήθεια ενός φίλου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις με τα κατάλληλα λόγια τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η διάθεσή σου είναι να τα πεις λίγο με τον εαυτό σου και σκεφτείς τι είναι αυτό που θες από ένα σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατάλληλη μέρα για να διευθετήσεις οφειλές προς τρίτους, δάνεια και κληρονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, για σήμερα Κυριακή το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου σε ευνοεί σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, αλλά και με ομάδες και συλλόγους με τους οποίους σχετίζεσαι, φίλους καλούς και την προώθηση των ονείρων και ευχών σου. Η κοινωνικότητά σου σε βοηθά σήμερα και στη δουλειά σου και ενδεχομένως να δεχτείς νέες επαγγελματικές προτάσεις. Έχεις την ευκαιρία να θέσεις γερές βάσεις για κάτι πολύ στέρεο που θα διαρκέσει στον χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα ευνοεί τις συζητήσεις με το ταίρι σου αλλά και την κοινωνική σας ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς με κόσμο και να γνωρίσεις και κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συμφωνίες και συνεργασίες ευνοούνται σήμερα, μέσα από συζητήσεις και επαφές που θα κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα το τρίγωνο Ερμή -Κρόνου για σένα σημαίνει πως η δουλειά σου μπαίνει πλέον προτεραιότητα, καθώς κάτι πολύ σημαντικό που περίμενες καιρό αρχίζει τώρα να παίρνει σάρκα και οστά και να δίνει καρπούς. Η προώθηση της καριέρας σου τώρα γίνεται πιο εύκολα, γιατί οι άλλοι αναγνωρίζουν επιτέλους την αξία σου και το πόσο σκληρά έχεις δουλέψει. Η Σελήνη από τον Υδροχόο σε ωθεί να ανοίξεις τους ορίζοντές σου μέσα από ανώτερη μόρφωση ή ταξίδια και επαφές με ξένους, που θα ευνοήσουν όμως και τη δουλειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο στο ταίρι σου και να πάτε ένα ταξίδι. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία στον χώρο εργασίας είναι τώρα πολύ πιθανή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα σου αρχίζει να απογειώνεται και σε αυτό συμβάλλει η σκληρή δουλειά που έχεις ρίξει το προηγούμενο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα με το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου εσύ ερωτεύεσαι και η διάθεσή σου απογειώνεται. Έχεις ανάγκη από ανεμελιά, χαρά, αισιοδοξία και αυτό σε κάνει αγαπητό στο περιβάλλον σου. Κανονίζεις εκδρομές και ταξίδια και αφιερώνεις χρόνο στα παιδιά σου και στον σύντροφό σου, αλλά και στα δικά σου χόμπι, σε πράγματα που σου φέρνουν χαρά και σε βγάζουν από τη ρουτίνα και τα τετριμμένα. Απόλαυσε αυτή τη μέρα κάνοντας όλα όσα σου αρέσουν και έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κανονίζεις τώρα ένα ταξίδι με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε κάποιο ταξίδι ή σε χώρους διασκέδασης ευνοείται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τώρα σκέψεις για κάποιο καινούριο επαγγελματικό πρότζεκτ που ίσως σχετίζεται με το εξωτερικό και ξένους. Τα κοινά οικονομικά με το ταίρι σου σε απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου σε ωθεί να κλειστείς στο σπίτι και να αφιερώσεις χρόνο στους αγαπημένους σου, αλλά και τον εαυτό σου. Η σκέψη σου γυρνάει γύρω από θέματα σπιτιού και κληρονομικών και σχεδιάζεις τώρα τις επόμενες κινήσεις σου γύρω από μια αγοραπωλησία ή ένα δάνειο. Η μέρα είναι κατάλληλη να την περάσεις με την οικογένειά σου και να έρθετε σε συζητήσεις και συνεννοήσεις για τα θέματα που σας απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα περνάς χρόνο με το ταίρι σου στο σπίτι. Αν είσαι αδέσμευτος, τώρα νιώθεις έτοιμος να μπεις και πάλι στην αρένα του ερωτικού παιχνιδιού.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις συζητήσεις και συμφωνίες για νέες συνεργασίες, ωστόσο ακόμα είναι νωρίς για κάτι καινούριο επαγγελματικά. Ένα θέμα κληρονομικό τριβελίζει το μυαλό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου για σένα σημαίνει πως σημαντικά θέματα σχέσεων και συνεργασιών μπορούν εύκολα να διευθετηθούν μέσα από συζητήσεις που ρέουν ομαλά και σε φέρνουν σε συμφωνίες χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις και αψιμαχίες. Τώρα είναι κατάλληλη μέρα να βάλεις σε πρόγραμμα οτιδήποτε αφορά την καθημερινότητά σου, τα έγγραφα και τις υπογραφές σου, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με το μέσο μετακίνησης σου. Η Σελήνη από τον Υδροχόο σε βοηθά ακόμα περισσότερο στο να οργανώσεις και να διευθετήσεις όλες τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν τώρα να συζητάς ώστε να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω μέσω ενός γάμου ή συγκατοίκησης. Αν είσαι αδέσμευτος, ο έρωτας μπορεί να καραδοκεί εκεί που εσύ τακτοποιείς τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, στο ταχυδρομείο ή στο σούπερ μάρκετ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συνεργασίες και υπογραφές πέφτουν σήμερα στο τραπέζι και εσύ μπορείς πολύ εύκολα να πείσεις και να γοητεύσεις με τον λόγο σου προς όφελός σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα με το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου εσύ είσαι έτοιμος να κάνεις τις κινήσεις που θέλεις ώστε να διορθώσεις προβλήματα της δουλειάς και της ρουτίνας σου αλλά και του πορτοφολιού σου. Μια νέα τακτική που υιοθετείς στον χώρο εργασίας σου μπορεί να συμβάλλει στο να εξομαλύνεις την καθημερινότητά σου και να βρεις τον τρόπο να αποκτήσεις και περισσότερα χρήματα. Ο χρόνος είναι χρήμα, κι επομένως εσύ τώρα που βρήκες και τα δύο θα τα διοχετεύσεις πιθανόν σε κάτι που θα προάγει την υγεία και την ευεξία σου, ένα γυμναστήριο, κάποια μορφή άσκησης και διατροφής, ή ακόμα και η διακοπή κακών συνηθειών με τη συμβολή ενός ειδικού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις τώρα τον χρόνο που χρειαζόσουν καιρό για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Πρόσεχε την τάση σου για κτητικότητα και ζήλεια. Αν είσαι αδέσμευτος, ο έρωτας μπορεί να σε βρει σε κάποιον χώρο ευεξίας και ομορφιάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοείται η δουλειά σου και αυτό έχει αντίκτυπο και στο πορτοφόλι σου που βλέπεις να αυξάνονται τα έσοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, ο Ερμής σήμερα από το ζώδιο σου κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο όπου βρίσκεται στο πιο ερωτικό σημείο του ωροσκοπίου σου, και αυτό για σένα σημαίνει ότι το φλερτ, η χαρά της ζωής, η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου βγαίνουν αβίαστα προς τα έξω και οι άλλοι αποζητούν την παρέα σου. Τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθείς πιο ενεργά με ένα χόμπι σου ή με ένα ζήτημα που απασχολεί τα παιδιά σου. Η οικογένεια και το σπίτι θα είναι επίσης θέματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα είναι εξαιρετική για παιχνίδι, διασκέδαση και δημιουργικά πλάνα με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, τώρα ερωτεύεσαι και φλερτάρεις άνετα και γίνεσαι εύκολα ελκυστικός στους γύρω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδέες επιχειρηματικές που έχουν ρεαλιστικές βάσεις μπορούν εύκολα να υλοποιηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Τοξότη, σήμερα με το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου η μέρα είναι ευνοϊκή για ενδοσκόπηση και εσωτερικό διάλογο. Τα προβλήματα της οικίας και της οικογένειας σε έχουν ταλαιπωρήσει και θέλεις τώρα να απομονωθείς και να σκεφτείς τις επόμενες κινήσεις σου. Έχεις τώρα στα χέρια σου την ευκαιρία να θέσεις ρεαλιστικές βάσεις για το πως θα κινηθείς το επόμενο διάστημα ώστε να αφιερώσεις τον παραπάνω χρόνο που χρειάζονται από σένα οι αγαπημένοι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για απομόνωση ίσως χαλάσει τη διάθεση του συντρόφου σου ο οποίος μπορεί να σκέφτεται ότι ευθύνεται για τη μελαγχολία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια βόλτα με τα αδέλφια σου ή φίλους και γείτονες μπορεί να σου ανανεώσει λίγο τη διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σκεφτείς τρόπους να ισορροπήσεις θέματα της δουλειάς με θέματα του σπιτιού βασιζόμενος πάνω στη λογική και με ρεαλιστικό πλάνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα με το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου η μέρα για σένα είναι κατάλληλη για επικοινωνίες με φίλους, συναντήσεις, συμφωνίες και επαφές με ομοϊδεάτες. Η καθημερινότητα κυλάει ομαλά, ο λόγος σου είναι μετρημένος και στοχεύει ακριβώς εκεί που θέλεις. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν με τις ιδέες τους στα πλάνα σου για το μέλλον. Μην αφήσεις ένα οικονομικό θέμα να σε παρασύρει από την ευνοϊκή αυτή συγκυρία σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, παίρνεις το ταίρι σου σε μια έξοδο για να ανανεωθείτε. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις σε χώρους που θα βρεθείς με φίλους και η λάμψη σου θα γοητεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένας φίλος μπορεί να σου προτείνει μια συνεργασία ή να σε βοηθήσει με ένα θέμα της δουλειάς σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου σε βοηθά να τακτοποιήσεις θέματα οικονομικά και καριέρας που θέλεις εδώ και καιρό να κλείσεις. Η λογική σκέψη, ο ρεαλισμός και η πρακτική εφαρμογή είναι απαραίτητα εργαλεία σε αυτόν τον σκοπό. Εκφράζεις σήμερα αβίαστα και στοχευμένα τις σκέψεις και στα συναισθήματά σου, διότι η Σελήνη από το ζώδιο σου σε κάνει πιο εκφραστικό και άνετο να εκτεθείς στους ανώτερους σου και να διεκδικήσεις τις αλλαγές που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η ευκαιρία να κάνεις τις ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σου που έχεις αναβάλλει και να εκφράσεις τα παράπονά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποιος ανώτερος σου στον χώρο εργασίας σου δείχνει μια κάπως ερωτική διάθεση απέναντι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επιτυχία είναι δεδομένη στα επαγγελματικά σου και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα ο Κρόνος από το ζώδιο σου κάνει τρίγωνο με τον Ερμή από τον Σκορπιό που για σένα είναι ο τομέας των ανοιχτών οριζόντων σου, της φιλοσοφίας σου για τη ζωή, των σκέψεων και των σχεδίων σου. Θέλεις να φιλοσοφήσεις τη ζωή σου αλλιώς, να κάνεις αλλαγές που θα σε απελευθερώσουν από μια ρουτίνα που σε κατατρώει. Ένα ταξίδι ή σπουδές πάνω σε ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει είναι ικανά να αλλάξουν ολόκληρη τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, συζητάς με το ταίρι σου για το πως θα ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή κάποιον με άλλη καταγωγή και διαφορετική κουλτούρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δε θες να ασχοληθείς σήμερα με θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Η σκέψη σου τρέχει κάπου μακριά.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη