Πόσο πουρμπουάρ άφησε ο Τσίπρας στην ταβέρνα με τα παϊδάκια


Πόσο πουρμπουάρ άφησε ο Τσίπρας στην ταβέρνα με τα παϊδάκια
Το μενού που απόλαυσαν το βράδυ της Τρίτης Αλέξης Τσίπρας και Γαβριήλ Σακελλαρίδης στη Νέα Σμύρνη έδωσε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας που επέλεξαν οι κάποτε στενοί συνεργάτες.
Όπως είπε ο κύριος Σπύρος ο Αλέξης Τσίπρας ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκε την ταβέρνα του: «Ήρθε, μας χαιρέτησε, έκατσε στο τραπέζι και παρήγγειλε παϊδάκια, σαλάτες, τζατζίκι, πατάτες».
«Ήρθε να φάει, να χαλαρώσει. Ήταν χαλαρός και ευγενικός. Μας ρώτησε πώς πάνε τα πράγματα και του είπαμε "μια χαρά"» πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας.

Αντίθετα, πάντως, με τον Αλέξη Τσίπρα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έχει επισκεθφεί και άλλες φορές την εν λόγω ταβέρνα.
Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας αποκάλυψε, τέλος, ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε πουρμπουάρ 20 ευρώ κατά την αποχώρησή του.

Αλέξης Τσίπρας και Γαβριήλ Σακελλαρίδης την ώρα της συνάντησης ήταν και οι μόνοι πελάτες που βρίσκονταν στην ταβέρνα καθώς ήταν μάλλον νωρίς για τους πελάτες του καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση και σχεδόν ανακουφισμένος μετά την αποχώρησή του από την αρχηγεία του κόμματος.

Μετά, μάλιστα, τη συζήτηση που προκλήθηκε για τη συνάντηση αυτή, πηγές κοντά στον Αλέξη Τσίπρα μετέδιδαν πως «ο πρώην πρωθυπουργός συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες. Τι πιο φυσιολογικό». «Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική επικαιρότητα», κατέληγαν.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη