Ομαδικές συνευρέσεις 10 ανδρών και γυναικών δεσμοφυλάκων, εντός και εκτός φυλακής, στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό ίδρυμα του Βελγίου


Ομαδικές συνευρέσεις 10 ανδρών και γυναικών δεσμοφυλάκων,  εντός και εκτός φυλακής, στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό ίδρυμα του Βελγίου 
Τριγμούς προκαλεί στο Βέλγιο σκάνδαλο στη φυλακή Lantin, τη μεγαλύτερη φυλακή της χώρας.
Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, στο σκάνδαλο εμπλέκονται σωφρονιστικοί υπάλληλοι, άντρες και γυναίκες οι οποίοι συμμετείχαν σε ομαδικές συνευρέσεις εντός και εκτός της φυλακής. Ανάμεσα στα ονόματα όσων σχετίζονται με την υπόθεση υπάρχει και αυτό μίας δημοτικής συμβούλου 30 ετών.
Ειδικότερα γίνεται λόγος για συνολικά δέκα υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων τριών γυναικών, οι οποίοι, όταν κανόνιζαν συναντήσεις εκτός του σωφρονιστικού ιδρύματος, επέλεγαν το σπίτι ενός εκ των συμμετεχόντων, με το επιχείρημα ότι είχε μεγάλο τζακούζι.
Το συγκεκριμένο άτομο, γνωστό μόνο με το αρχικό γράμμα «P» φιλοξενούσε στο σπίτι του ερωτικά πάρτι, όπου οι καλεσμένοι επέλεγαν τυχαία χρωματιστά βραχιόλια για να καθοριστεί ποιος θα έκανε  με ποιον "ερωτικά παιχνίδια"

Οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι φαίνεται πως δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τις ορέξεις τους ούτε την ώρα της εργασίας τους. 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sudinfo, ένας υψηλόβαθμος υπάλληλος δάνειζε τακτικά το γραφείο του σε μια «ερωτοομανή» γυναίκα που αναφέρεται ως «P», ώστε εκείνη να κάνει παιχνίδι με άλλα άτομα.


«Από τις 6.00 το πρωί η ίδια ξεκαθάριζε ότι, εάν δεν έκανε έρωτα, δεν θα μπορούσε να δουλέψει» αναφέρει μια πηγή στο τοπικό μέσο.
Το συγκεκριμένο άτομο ανέφερε μάλιστα ότι η πρόσληψη της «S» είχε προκαλέσει αναταραχή στο προσωπικό, αφού η γυναίκα είχε έναν αδελφό που ήταν κρατούμενος στο ίδιο σωφρονιστικό ίδρυμα.

«Υπήρχαν πολλές συζητήσεις επειδή δεν κατανοούσαμε πώς ήταν δυνατόν να έχει προσληφθεί στο Lantin, καθώς ο αδελφός της εξέτιε την ποινή του σε αυτήν τη φυλακή για τον φόνο ενός ομοφυλόφιλου», αναφέρει η πηγή. 
«Η πρόσληψή της έπεσε σαν αστραπή. Από επισκέπτρια κρατούμενου έγινε μέσα σε μια νύχτα υπάλληλος στη φυλακή».
Σε εξέλιξη βρίσκεται εσωτερική έρευνα για την υπόθεση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη