Επίθεση Λαζόπουλου σε όσους έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση Λαζόπουλου σε όσους έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ
Νέα κριτική για τη Νέα Αριστερά, την κοινοβουλευτική ομάδα που σχημάτισαν οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ασκεί ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του.
Όπως λέει με νόημα για τους «ομπρελάτους» της ομάδας Χαρίτση-Αχτσιόγλου, «μικραίνει ο Θεός ους βούλεται απωλέσαι. Πρώτα μωραίνει και μετά μικραίνει».

Αναρωτιέται, μάλιστα, με ποιους θα πάει η Νέα Αριστερά λέγοντας χαρακτηριστικά οτι «αν ψηφίζεις ό,τι λέει το ΠΑΣΟΚ θα είσαι σαν ΠΑΣΟΚ».
«Μεγάλα παιδιά είναι ας κάνουν ό,τι νομίζουν, ό,τι καταλαβαίνουν που λένε οι γονείς» καταλήγει ο Λάκης Λαζόπουλος

Τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την Νέα Αριστερά
«Αυτοί τώρα οι ομπρελάτοι τη βρίσκουν όλη μέρα, έχουν πάρει τα μπαστούνια και τις ομπρέλες και συζητάνε όλη μέρα. Κουβέντες τι θα κάνουμε, τους νέους σχηματισμούς, για όσα γράφονται άρθρα για αυτούς.

Δεν μπορούν να φανταστούν την ημέρα που δεν θα γράφεται κανένα άρθρο. Γιατί όταν φεύγεις χρειάζεται το άρθρο, μετα θα έρθει το άναρθρο.

Μικραίνει ο Θεός ους βούλεται απωλέσαι. Πρώτα μωραίνει και μετά τους μικραίνει, αλλά τους μικραίνει.
Σοβαροί άνθρωποι, όπως η Αχτσιόγλου και ο Χαρίτσης αποφάσισαν να κάνουν κωμωδια χειμωνιάτικα, να κάθονται να ψάχνουν πώς θα εκφραστούν ιδεολογικά.

Πες μου τι λογική; Γιατί τώρα είναι αναγκασμένοι να λένε τα αντίθετα από αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, να διαφωνούν με αυτά.
Άρα με ποιον θα πάνε; Με ποιον; Θα είναι κάθε φορά με το ΠΑΣΟΚ, με το ΚΚΕ, με τη ΝΔ, με ποιους; Γιατί αν ψηφίσουν όσα λέει το ΠΑΣΟΚ θα είσαι σαν ΠΑΣΟΚ.

Είναι σαν ένα στρατόπεδο που τους έχει πιάσει μανία να ξηλώνουν τα γαλόνια, τις διαδρομές τους, όχι τα αξιώματα.
Μεγάλα παιδιά είναι ας κάνουν ό,τι νομίζουν, ό,τι καταλαβαίνουν που λένε οι γονείς "μεγάλο παιδί είναι, μεγάλωσε, δεν μπορώ να ασχοληθώ αν θέλει να κόψει τα μαλλιά του, ας τα κάνει ό,τι θέλει"».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη