Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη στον Ταύρο, η οικονομική σου πορεία φαίνεται φωτεινή και σταθερή. Καταβάλλεις συνεχείς προσπάθειες που τελικά ανταμείβονται, καθώς κινείσαι προς την επιτυχία. Ο Ερμής ανάδρομος στον Τοξότη φέρνει την τύχη στις επανασυνδέσεις και τις καρμικές γνωριμίες. Ακούς νέα που σε χαροποιούν, ενώ οι εμπειρίες σου επεκτείνονται με ταξίδια και γνώσεις. Στον έρωτα, η επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο, ενώ στις σπουδές σου και στον επαγγελματικό σου χώρο, η επιτυχία είναι δεδομένη. Συνεχίζεις να κινείσαι με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, χάρη στο τρίγωνο Άρη και Βορείου Δεσμού.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Υπάρχει η επιθυμία να βιώσεις νέες ερωτικές περιπέτειες κι αυτό είναι κάτι που γίνεται εμφανές προς τους άλλους. Με το υπάρχον ταίρι σου συζητάτε πολύ ‘ψαγμένα’ θέματα, ενώ αν επιδιώξεις τη δημιουργία ενός δεσμού, κοινωνικοποιήσου, γιατί η θετική σου ενέργεια χαρίζει κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Σελήνη στον Ταύρο χαρίζει θετική κατεύθυνση στο οικονομικό και επαγγελματικό σου μέτωπο. Κάνεις σταθερά βήματα προς την επιτυχία. Εκμεταλλεύσου την συγκεκριμένη αστρολογική ενέργεια για να αναπτύξεις τα πλάνα σου και να διαμορφώσεις μια επικερδή πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα Σάββατο από το ζώδιο του Ταύρου, σε κάνει να επικεντρώνεσαι στις δικές σου ανάγκες, ενώ ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί μία μικρή αντίφαση μέσα σου, έτσι και σου δημιουργούνται κάποιες αμφιβολίες. Διεκδικείς οφειλόμενα χρήματα και κάνεις ενέργειες που σε εξελίσσουν ως προσωπικότητα, χάρη στο τρίγωνο Άρη και Βορείου Δεσμού, αλλά και ως επαγγελματία. Σήμερα μαθαίνεις μέσα από τα λάθη σου, μα κι εκείνα των άλλων, χάρη στην υπεραναλυτική νοοτροπία που έχεις υιοθετήσει. Νιώθεις δυνατός και δεν επιτρέπεις στους φόβους σου να σε καταβάλλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή χαρακτηρίζεται από περιπέτειες, τάση επανασυνδέσεων -οι οποίες δεν είναι και τόσο πολλά υποσχόμενες-, αλλά και αυξημένη λίμπιντο. Η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμη απέναντί σου, άρα οι ευκαιρίες γνωριμιών υπάρχουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου είναι ο τομέας που σε ενδιαφέρει περισσότερο για σήμερα. Διεκδικείς χρήματα, μαθαίνεις να κάνεις πιο εποικοδομητικό διάλογο με συναδέλφους και πελάτες, ενώ κάνεις και προσπάθειες να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο και η ημέρα ανατέλλει με θετική ενέργεια για σένα Δίδυμε, χάρη στο τρίγωνο Άρη και Βορείου Δεσμού. Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη, υπόσχεται τύχη σε επανασυνδέσεις, δημιουργία καρμικών γνωριμιών και επαφών, ενώ φέρνει μια επίκαιρη ευκαιρία να εμβαθύνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μια φιλία ενδέχεται να εξελιχθεί σε έναν έρωτα. Οι σημερινές διελεύσεις σε προσκαλούν να διευρύνεις τον κύκλο σου με νέες γνωριμίες. Η Σελήνη στον Ταύρο αναδεικνύει την καλή σου διάθεση. Είναι μια κατάλληλη στιγμή για επανασυνδέσεις και εμβάθυνση στον ψυχικό σου κόσμο. Έρχεται μια ημέρα γεμάτη αγάπη και κοινωνική ευφορία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου παρουσιάζουν κατακτήσεις από πρόσφατες γνωριμίες, αλλά και επανασυνδέσεις! Μάλιστα, βιώνεις ένα καρμικό διάστημα, κατά το οποίο ελκύεις ανθρώπους που συμβάλλουν στην προσωπική σου εξέλιξη, ή σκέφτεσαι να επισημοποιήσεις μία σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου είναι πολλά υποσχόμενα, παρουσιάζοντάς σου νέες ευκαιρίες και ταυτόχρονα επαναφέροντας παλαιότερες που δεν είχαν προχωρήσει. Ζύγισε προσεκτικά τις επιλογές σου, αφού η τελική απόφαση είναι δική σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα Σάββατο Καρκίνε μου, ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη σε ωθεί να αναθεωρήσεις προκαλεί μία προσωρινή σύγχυση και αστάθεια στο πρόγραμμά σου. Ο Άρης σε τρίγωνο με το Βόρειο Δεσμό υπόσχεται ότι σταδιακά μπαίνεις σε ένα νέο μονοπάτι στα επαγγελματικά σου όπου θα υπάρξει οικονομική και επαγγελματική άνοδος, εύνοια όμως δέχεσαι και στην τακτοποίηση κληρονομικών υποθέσεων. Η Σελήνη στον Ταύρο χαρίζει κοινωνικοποίηση, καλοπέραση, και επιτυχημένες εξόδους. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή για την επίτευξη προσωπικών στόχων και ονείρων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γοητεία που αναδύεται από την αυτοπεποίθησή σου καθιστά πιο εύκολη την επικοινωνία και την θετική αλληλεπίδραση με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Έτσι, μπορείς να προσεγγίσεις τον ερωτικό σου στόχο με μεγάλη ευχέρεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου λαμβάνου υποστήριξη από τρίτα πρόσωπα, άρα είναι μία καλή στιγμή να επενδύσεις στις γνωριμίες που έχεις. Μαζί, συνιστάται να κάνεις ακόμη περισσότερες, γιατί το αστρολογικό σκηνικό σε βοηθά να επιτύχεις μέσω κάποιας εξωτερικής βοήθειας.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα, σήμερα Σάββατο, και ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη σου υπόσχεται επανασυνδέσεις ή επιστροφή σε μία ευχάριστη ασχολία. Ο Άρης σε τρίγωνο με το Βόρειο Δεσμό, αναμφισβήτητα επιβεβαιώνει μια πορεία τύχης στα ερωτικά, στη δημιουργία οικογένειας, καθώς και σε αρκετά καλλιτεχνικά ή δημιουργικά ζητήματα. Η έμπνευση που σου χαρίζει η συγκεκριμένη όψη είναι πηγή ιδεών που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο. Εκμεταλλεύσου την ημέρα, δίχως να επιτρέψεις στις ανησυχίες σου να σε καταβάλλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι επανασυνδέσεις είναι πιθανές, όμως η ποιότητά τους αμφίβολη. Έχεις, ούτως ή άλλως, ερωτικές ευκαιρίες χάρη στις θετικές όψεις της ημέρας, οπότε μην το βάζεις κάτω. Εσύ, που έχεις σχέση, προσπαθήστε να επαναφέρετε τις όμορφες παρελθοντικές σάς στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Σελήνη στον Ταύρο υπογραμμίζει τη φιλοδοξία σου εικόνας. Ήρθε η στιγμή να καταπιαστείς με σταθερά κι αποφασιστικά βήματα στην καριέρα σου. Αποδέξου την πρόκληση του σύμπαντος, κι επικεντρώσου σε ο,τι μπορεί να σε εξελίξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, το Σάββατο, οι αστέρες στον ουρανό σού χαρίζουν έναν αέρα ανανέωσης. Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη σε ωθεί να επανεξετάσεις μία παλιά συνήθεια που σου χάριζε ευεξία, όπως διατροφή και γυμναστική, ώστε να την ακολουθήσεις και πάλι μετά τις γιορτές. Ο Άρης σε τρίγωνο με το Βόρειο Δεσμό, προσφέρει έναν δυναμικό παράγοντα για την αντιμετώπιση τυχόν ψυχικών τραυμάτων. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μία επιτυχημένη ψυχοθεραπεία, ή να ασχοληθείς με την τακτοποίηση κληρονομικών ζητημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου παρουσιάζεις αυξημένη ενέργεια, καθώς και μία ανάγκη να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, γεγονός που αυξάνει τη γοητεία σου. Αξιοποίησε τη θετική ενέργεια των άστρων ώστε να εξελίξεις την προσωπική σου ζωή, ανακαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του εαυτού σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Σελήνη στον Ταύρο χαρίζει αισιοδοξία και επιθυμία για επέκταση στην εργασία σου. Το αστρολογικό σκηνικό για εσένα συνδυάζει την τύχη με τη δίψα για μάθηση, προτρέποντάς σε, σε ταξίδια και θετικές εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου, το Σάββατο, θεωρείται αρκετά ευνοϊκό, χάρη στο υπέροχο τρίγωνο μεταξύ Άρη και Βορείου Δεσμού που χαρίζει όμορφα νέα, καλή διάθεση και συζητήσεις που θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη υπόσχεται εύνοια σε επανασυνδέσεις και σχέσεις, ενώ παράλληλα ενισχύει τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να επαναφέρεις μια παλαιότερη συνεργασία, να ανανεώσεις ένα συμβόλαιο και κάνεις μικρές μετακινήσεις. Από την άλλη, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να αντιμετωπίσεις τις οικονομικές ανάγκες σου με υπευθυνότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου θα μπορούσαν να παρουσιάσουν μία ευκαιρία επανασύνδεσης, με την μορφή μίας ξαφνικής επικοινωνίας από έναν άνθρωπο με τον οποίο η ζωή σας χώρισε. Αντίστοιχα, αν είσαι δεσμευμένος, επαναπροσδιορίζεις τον γενικότερο τρόπο επικοινωνίας σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα συνιστάται να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα ή να επιδιώξεις έναν διακανονισμό, εφόσον χρειάζεται. Μη φοβηθείς να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να εξασφαλίσεις την ισορροπία στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο και το τρίγωνο μεταξύ Άρη και Βορείου Δεσμού σου χαρίζει μία εξαιρετική ημέρα με πολλές ευκαιρίες και θετική ενέργεια. Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη χαρίζει περεταίρω εύνοια στα οικονομικά σου, επιτρέποντάς σου να διεκδικήσεις χρήματα που σου οφείλουν και να τα λάβεις. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να εξερευνήσεις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες ή να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου. Υπάρχει μία γενικότερη εξισορρόπηση μεταξύ επαγγελματικών και προσωπικών ζητημάτων, ακριβώς επειδή η ημέρα σου επιτρέπει να διαμοιράσεις επαρκώς την ενέργειά σου παντού.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Χάρη στην Σελήνη στον Ταύρο εστιάζεις την προσοχή σου στον δεσμό σου, εξασφαλίζοντας ισορροπία σε κάθε τομέα της ζωής σου. Μπορείς και κατανοείς πλήρως τις ανάγκες των άλλων, έτσι δημιουργείς ένα περιβάλλον αμοιβαίων συναισθημάτων και γίνεσαι περισσότερο ελκυστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η οικονομική επιφάνεια, χάρη στις σημερινές όψεις είναι σαν να ανοίγει μπροστά σου. Διαθέτεις το απαραίτητο θάρρος για να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να διεκδικήσεις οτιδήποτε πιστεύεις ότι αξίζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα Σάββατο, ο Άρης από το δικό σου ζώδιο σε θετική όψη με το Βόρειο Δεσμό, σε καλεί να αντικρίσεις τις ευκαιρίες πάσης φύσεως που δίνονται αυτό τον καιρό στην ζωή σου. Ο Ερμής περνά ανάδρομος στο ζώδιο σου και δεν λείπουν κάποια επικοινωνιακά «στραβάδια» ! Είναι γεγονός όμως ότι μπαίνεις σε περίοδο που επαναξιολογήσεις πολλά ζητήματα της ζωής σου, αντιλαμβάνεσαι τα λάθη σου και αναθεωρείς απόψεις ή ιδέες. Πρόκειται για μία άριστη ευκαιρία να φροντίσεις το φυσικό σώμα και την εμφάνισή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η τύχη στον έρωτα φαίνεται προνομιακή, προσφέροντας επανασυνδέσεις ή επαναφορά ευχάριστων συνηθειών για εσένα που είσαι σε σχέση. Η διάθεσή σου είναι καλή, έχεις όμως πολλή ενέργεια που καταλήγει ως υπερβολικά υψηλή λίμπιντο με υψηλές απαιτήσεις στο κρεβάτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συλλαμβάνεις ιδέες που θα αλλάξουν τη ζωή σου, οπότε επίτρεψε στη δημιουργικότητά σου να οδηγήσει τον δρόμο. Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις σου, δείχνοντας ένα υπεύθυνο πρόσωπο στα επαγγελματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα, το τρίγωνο μεταξύ Άρη και Βόρειου Δεσμού χαρίζουν καρμικές ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης, επανασυνδέσεων, καθώς σε βοηθά να λάβεις κομβικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη σε ευνοεί σε παρασκηνιακές ενέργειες στα αισθηματικά ή και τα επαγγελματικά σου. Επαναξιολόγησε μία ενασχόληση με τις απόκρυφες επιστήμες ή ενεργειακές τεχνικές, που εν τέλει θα σε ανανεώσει ψυχικά. Σήμερα έρχεται η κατάλληλη στιγμή για την επιστροφή στο πατρικό σου ή επανασύνδεση με μερικά οικογενειακά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ερωτικά ή οικογενειακά ζητήματα, αν έχεις σοβαρό δεσμό. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τις σχέσεις σου με διορατικότητα, με στόχο να επιλύσεις τυχόν τοξικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καλή διάθεση που αισθάνεσαι σήμερα θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σου στον επαγγελματικό τομέα, επιτρέποντάς σου να αντιμετωπίσεις πιο εποικοδομητικά τις προκλήσεις. Η επαναφορά ενός παλαιότερου ενδιαφέροντος ή χόμπι πρόκειται να ενδυναμώσει την αποδοτικότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα, η όψη τριγώνου μεταξύ Άρη και Βορείου Δεσμού σου χαρίζει εύνοια για νέες φιλίες και περεταίρω διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη σε παρακινεί να κουβεντιάσεις ή και να ξαναδείς ζητήματα που αφορούν τις φιλίες σου, μία επανένωση με ένα φιλικό πρόσωπο του παρελθόντος ευνοείται! Τα «σούρτα φέρτα» που θα έχεις σήμερα θα σε ανανεώσουν ψυχολογικά. Παράλληλα με την Σελήνη στον Ταύρο, δεν λείπει και η έντονη επιθυμία να δείξεις την αγάπη σου προς τα άτομα που είναι ή νιώθεις σαν οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι ερωτικές επανασυνδέσεις μέσα από τη γειτονιά, τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμη και τα μέσα μαζικής δικτύωσης είναι πιθανές για σήμερα. Για εσένα που έχεις σχέση, η ημέρα είναι καλή να θυμηθείτε μαζί ‘τα παλιά’ και να έρθετε πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να επικεντρωθείς σε θέματα που έχουν σημασία για σένα και να ενισχύσεις τις συνεργασίες σου. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες είναι οξυμένες, οπότε μπορείς να διαπραγματευτείς πιο προσεκτικά κι αποτελεσματικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα, το τρίγωνο μεταξύ Άρη και Βορείου Δεσμού αποδεικνύεται ευνοϊκό για τα οικονομικά σου και τις επαφές σου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη είναι σε θέση να επανεμφανίσει μία παλαιότερη επαγγελματική ευκαιρία που δεν είχε προχωρήσει. Το Σάββατο αποτελεί την απόλυτη ευκαιρία για την επαναφορά κάποιας παλαιότερης συνεργασίας ή την επιστροφή χρημάτων που σου χρωστούν. Επιπλέον, η επικοινωνία με μερικούς συγγενείς θα είναι εποικοδομητική, φέρνοντας ευχάριστα νέα και στήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ικανότητά σου να χειρίζεσαι άριστα το λέγειν σου, σε βοηθά να επιτύχεις στον έρωτα με νέες ευκαιρίες, αλλά κι επανασυνδέσεις, εφόσον αυτό είναι κάτι που επιδιώκεις. Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα είναι ιδανική να ανταλλάξετε ενδυναμωτικές κουβέντες, τονίζοντας ο ένας την αυτοεκτίμηση του άλλου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Σελήνη στον Ταύρο σου υπενθυμίζει τη σημασία κάποιων γραφειοκρατικών θεμάτων. Σήμερα μπορείς να τα ολοκληρώσεις επιτυχώς. Αν συζητούσες για μια συνεργασία που δεν προχώρησε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξανασυζητήσετε για αυτήν και να βρείτε κοινό έδαφος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη