Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου


Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου ήρθε η ώρα για ερωτικές αποκαλύψεις με την Πανσέληνο στον Λέοντα σε τετράγωνο με το Δία. Η Πέμπτη σου θα είναι πάρα πολύ δημιουργική και θα σου επιτρέψει να καταλάβεις πολλά πράγματα που σχετίζονται με τα ταλέντα που κρύβεις μέσα σου, τον έρωτα καθώς και την οικογένειά σου. Σήμερα, η ημέρα κρύβει λίγο δράμα και υπερβολή στις αντιδράσεις σου. Επικοινωνώντας ανοιχτά με τον ίδιο σου τον εαυτό και τους σημαντικούς σου ανθρώπους, θα καταλάβεις ο,τι χρειάζεται για να αποφασίσεις σωστά στο μέλλον.

Aισθηματικές Προβλέψεις


Τα ερωτικά σου βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αφού το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να ανανεώσεις την σχέση σου ή να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος. Το μοναδικό πράγμα από το οποίο πρέπει να προστατευτείς είναι το περιττό δράμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου καλείσαι να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο. Αληθεύει ότι έχεις απίστευτες ιδέες και έμπνευση που θα σε πάνε μπροστά στην καριέρα σου. Δυστυχώς, η τεράστια αισιοδοξία που κρύβεις αποτελεί κίνδυνο λανθασμένων εκτιμήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Ταύρε, η Πανσέληνος στον Λέοντα σήμερα θα σε φέρει πιο κοντά με τα οικεία σου πρόσωπα, αλλά το δράμα και η υπερβολή είναι αναπόφευκτα. Είσαι πρόθυμος να συμπαρασταθείς στα άτομα που αγαπάς και λαμβάνεις κι εσύ την αντίστοιχη αντιμετώπιση. Βέβαια, οι συναισθηματικές εκρήξεις δεν λείπουν από το προσκήνιο. Αν έχεις κάποιο ακίνητο προς εκμετάλλευση ή μία κληρονομιά σε απασχολεί, η Πέμπτη αποτελεί την απόλυτη ευκαιρία να καταλάβεις πώς χρειάζεται να κινηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι η απόλυτη στιγμή να επιδιώξεις περαιτέρω σταθερότητα στην υπάρχουσα σχέση σου. Αναφορικά με εσένα που είσαι ελεύθερος, κάνεις τις κατάλληλες επιλογές για να επιτύχεις μια σταθερή σχέση στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η σταθερότητα είναι επίσης κάτι πολύ σημαντικό. Σήμερα η Πανσέληνος θα σε βοηθήσει να καταλάβεις με ποιον τρόπο θα την επιδιώξεις. Επιπροσθέτως, η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις τον επαγγελματικό σου χώρο πιο εμπορικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπημένε Δίδυμε, σήμερα η Πέμπτη σου θα είναι γεμάτη αποκαλύψεις χάρη στην Πανσέληνο, στο ζώδιο του Λέοντα που είναι σε τετράγωνο με το Δία. Είσαι πολύ κοινωνικός και μαθαίνεις διάφορα νέα από πρόσωπα σημαντικά για εσένα που σου ανεβάζουν τη διάθεση, αλλά ταυτόχρονα σε συγχύζουν λιγάκι. Σήμερα ανταλλάσσεις κουβέντες, τις οποίες δεν εννοείς απαραίτητα και η υπερβολή στον τρόπο επικοινωνίας σου είναι εμφανέστατη. Καλό επίσης θα είναι να προσέξεις τις βεβιασμένες κινήσεις στα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, αν δεν έχεις αγνές προθέσεις στην τέχνη του φλερτ, να ξέρεις ότι θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι η ημέρα της αλήθειας για τα αισθηματικά σου, οπότε καλό θα είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει περίπτωση λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας να προχωρήσεις σε μια συμφωνία, η οποία αργότερα θα καταλάβεις ότι δεν είναι και τόσο ωφέλιμη για εσένα. Με απλά λόγια απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Καρκίνε οτιδήποτε σχετίζεται με την σταθερότητα και την υποστήριξη η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα σε ωθεί να ασχοληθείς μαζί του. Πλέον καταλαβαίνεις ποιος πραγματικά είναι στο πλάι σου όταν τον χρειάζεσαι και ποιος όχι, ενώ παράλληλα προσπαθείς να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Η Πέμπτη είναι απόλυτα ευνοϊκή αν θέλεις να χτίσεις έναν προϋπολογισμό ώστε να γνωρίζεις επακριβώς από πού προέρχονται και προς πού πηγαίνουν τα χρήματα σου. Αποκτώντας τον έλεγχο σε αυτό το κομμάτι θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρατηρείται μία αστάθεια στα επίπεδα της αυτοεκτίμησής σου. Αυτό επιδρά αρνητικά στα αισθηματικά σου, με συναισθηματικές εξάρσεις κι εντάσεις. Προσεγγίζεις λίγο σπασμωδικά το φλερτ, ενώ με το ταίρι σου καλό είναι να μην ανταλλάξεις άσχημα λόγια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου ευνοούνται μόνο εφόσον διαχειριστείς τους πόρους σου εποικοδομητικά. Χαρακτηρίζεσαι από μία αδικαιολόγητη φιλοδοξία κι αισιοδοξία σε αυτό το κομμάτι που θα σε κατευθύνουν σε λάθος αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε, Λέοντα όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου, όπως ακριβώς σου αρέσει χάρη στην Πανσέληνο, στο δικό σου ζώδιο, σε τετράγωνο με τον Δία. Παρατηρείται εξαιρετική εύνοια σε προσωπικά και επαγγελματικά και χρειάζεται να εκμεταλλευτείς την Πέμπτη, φέροντας σου ένα σωρό ευκαιρίες. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να διαχειριστείς το συναίσθημα σου σωστά γιατί έχεις μια παραπάνω τάση προς το δράμα και τις υπερβολικές αντιδράσεις. Χρησιμοποίησε την αυτοπεποίθησή σου για να λάμψεις και να ξεχωρίσεις, χωρίς όμως να προβάλεις έπαρση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι λεπτή η γραμμή μεταξύ αυτοπεποίθησης και έπαρσης, οπότε στα αισθηματικά σου θα είναι επίσης αρκετό το ρίσκο. Φρόντισε να κατανοήσεις τις ανάγκες και επιθυμίες της άλλης πλευράς και μην επικεντρώνεσαι μόνο στις δικές σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου λάμπεις και προβάλλεις τα ταλέντα σου και με το παραπάνω. Φρόντισε να επιδείξεις συνεργατικότητα, διαφορετικά θα παρεξηγηθείς ως εγωιστής στον εργασιακό χώρο. Οι σημερινές σου ιδέες είναι πάρα πολύ δημιουργικές και θα σε πάνε μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε σήμερα κορυφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, οπότε για εσένα η ημέρα θα είναι γεμάτη αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις για τον ίδιο σου τον εαυτό, όπως και τη γενικότερη πορεία της ζωής σου. Πολλά πράγματα που διαδραματίζονταν καιρό μπροστά σου, αλλά εθελοτυφλούσες πλέον θα γίνουν απολύτως ξεκάθαρα. Ένα κομμάτι της κοσμοθεωρίας που υποστηρίζεις φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο λειτουργικό. Την Πέμπτη, όποια αλήθεια και αν μάθεις θα σε κατευθύνει προς μία περισσότερο λειτουργική και υγιή νοοτροπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν επιθυμείς μια επανασύνδεση η μέρα αφενός σε βοηθά, αφετέρου θα γίνει μέσα από πολλές δυσκολίες και εντάσεις. Συγχρόνως, καλό είναι να αποφύγεις σήμερα τις κρυφές συναντήσεις, γιατί μόνο κρυφές δεν θα καταλήξουν…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά φαίνεται πλέον ποιοι είναι κρυφοί σου εχθροί και μπορείς πλέον να προστατευτείς από αυτούς. Καλό θα είναι όποιες ιδέες έχεις και προς το παρόν δεν θέλεις να αποκαλυφθούν, να τις κρατήσεις μόνο για τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά για εσένα. Έχεις τη δυνατότητα να κάνεις καινούργια φιλαράκια, ενώ γίνονται σπουδαία ξεκαθαρίσματα σχετικά με το ποιος είναι πραγματικά στο πλάι σου και ποιος όχι. Η κοινωνική σου ζωή ενδυναμώνεται, έρχεσαι σε επαφή με γνωριμίες που ήδη έχεις, ενώ κάνεις και καινούργιες, οι οποίες θα συμβάλουν πολύ θετικά στην επαγγελματική και προσωπική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι καυγάδες στον έρωτα δεν θα λείπουν από το προσκήνιο, ακριβώς επειδή η Πανσέληνος αυτή σχηματίζει τετράγωνο με το Δία, χαρίζοντας σου τάσεις υπερβολής. Μολονότι δεν είναι στοιχείο του ζωδίου σου, σήμερα ίσως βγεις έξω από τα νερά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχεσαι σε επαφή με άτομα τα οποία είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά. Δυστυχώς όμως έχεις μέσα σου μια παραπάνω αισιοδοξία που σε εξυπηρετεί πραγματικά, με αποτέλεσμα να εμπιστευθείς τους λάθος ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, σήμερα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα σε κινητοποιεί να ασχοληθείς περισσότερο με την κοινωνική σου εικόνα και την καριέρα σου. Κάνεις γερή ενδοσκόπηση κι αναστοχάζεσαι τις τέως επιλογές σου. Αξιολογείς κάθε συνεργασία σου μέχρι σήμερα και καταλαβαίνεις πού έκανες λάθος και τι πραγματικά αξίζει από όσα διαθέτεις ως σήμερα. Η Πέμπτη είναι μία ημέρα συνειδητοποιήσεων που στο μέλλον θα σε βοηθήσει να κινηθείς πιο σωστά στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά έχεις την ανάγκη να δείξεις στον κόσμο το ταίρι σου ή να προβάλλεις πως έχεις επιτύχει, εμβαθύνοντας περισσότερο στο κτίσιμο γερών θεμελίων. Υπάρχει μία τάση για δράμα και υπερβολικές εξάρσεις, άρα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, γιατί η εσωτερική σου δύναμη είναι τονισμένη κι ελκύεις ευκαιρίες. Πρόσεξε μήπως η αισιοδοξία σου γίνει η αιτία λήψης λανθασμένων αποφάσεων και ρισκάρεις την κοινωνική σου εικόνα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου σήμερα Πέμπτη και η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα σου χαρίζει ένα σωρό ευχάριστες στιγμές. Βέβαια, κράτησε κατά νου ότι σχηματίζει ένα τετράγωνο με το Δία, οπότε όλες αυτές οι όμορφες στιγμές θα έχουν μια δόση υπερβολικών να συναισθηματικών εξάρσεων μέσα τους. Είσαι αρκετά δυναμικός και αισιόδοξος και θα δεις ότι μέσα στο επόμενο διάστημα όχι μόνο αποκτάς νέες εμπειρίες και γνώσεις, αλλά μαζί η καθημερινότητά σου γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, αναζητείς ερωτικές περιπέτειες χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι ψάχνεις αποκλειστικά κάτι περιστασιακό. Είτε έχεις ένα ταίρι στη ζωή σου, είτε όχι, θέλεις να φλερτάρεις με τον άνθρωπό σου ή εκείνον που θέλεις να βάλεις στη ζωή σου σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η καλύτερη ιδέα για σήμερα είναι να επενδύσεις λίγο παραπάνω χρόνο, ώστε να παρατηρήσεις πιο έμπειρα άτομα από εσένα και να μιμηθείς κάποιες από τις συνήθειές τους. Παράλληλα, είναι καλή στιγμή για να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε η Πέμπτη σε βρίσκει με την Πανσέληνο στο Λέοντα, οπότε να είσαι προετοιμασμένος διότι θα έρθουν κάποιες ανασφάλειες στην επιφάνεια και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις. Ζητήματα κληρονομικών ή διαχείρισης των οικονομικών τρίτων προσώπων θα σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και πρέπει να δείξεις μεγάλη υπευθυνότητα προκειμένου να σου πάνε όλα καλά. Πολύ θετικό είναι πως ο Δίας στον ταύρο σε βοηθά στα αισθηματικά σου. Σήμερα έχεις πολύ ανεβασμένη λίμπιντο, αλλά μαζί με λίγες τάσεις υπερβολής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, σου κρύβεται αρκετό δράμα, το οποίο αποκαλύπτεται λίγο απότομα. Υπάρχει συσσωρευμένο συναίσθημα μέσα σου και σήμερα θα βρεις τρόπους να το εξωτερικεύσεις, κάνοντας την ερωτική σου ζωή να μοιάζει με σαπουνόπερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου παρατηρούνται πολλές επιχειρηματικές ιδέες, οι οποίες κρύβουν αρκετή υπεραισιοδοξία. Πολλές από αυτές φαίνονται κερδοφόρες, αλλά καλό είναι να τις καταγράψεις ώστε να τις αξιολογήσεις αργότερα με πιο καθαρό μυαλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε σήμερα σίγουρα είναι η μέρα σου με την Πανσέληνο στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου τον Λέοντα επειδή έρχονται ένα σωρό αποκαλύψεις σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες. Όλα αυτά θα γίνουν μέσα από εντάσεις. Το τετράγωνο του Δία με τη Σελήνη θα σου προκαλέσει κάποιες συναισθηματικές εξάρσεις, όπως αντίστοιχα θα δεις ότι όσοι συνομιλούν μαζί σου τείνουν να υπερβάλλουν σε όσα λένε. Κράτησε μικρό καλάθι σε αυτά που ακούς και προσπάθησε να καταλάβεις ποιος αξίζει να μείνει ή να φύγει από τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, η σαπουνόπερα είναι παρούσα. Εφόσον δεν μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις των άλλων, πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος έτσι ώστε να διατηρήσεις τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού σου. Απόφυγε τους καβγάδες και δώσε σημασία σε ό, τι έχει πραγματικά αξία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δώσε μεγάλη έμφαση στις συνεργασίες σου, αλλά απόφυγε σήμερα τις διαφωνίες. Είσαι παραπάνω αισιόδοξος από όσο πραγματικά σε εξυπηρετεί, με αποτέλεσμα να προχωρήσεις σε κάποιες λάθος επιλογές.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, η Πέμπτη σου θα είναι λιγάκι η μοναχική αλλά από επιλογή, ακριβώς επειδή η Πανσέληνος θα ολοκληρωθεί στο ζώδιο του Λέοντα. Έχεις ένα σωρό υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις και αυτό το γνωρίζεις πάρα πολύ καλά. Στέκεσαι στο ύψος των καταστάσεων και υπολογίζεις ακριβώς το χρόνο σου, έτσι ώστε να τα προλάβεις όλα για να μην βασίζεσαι στην ανάγκη κανενός. Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου υποδηλώνει ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας σε απασχολούν και κάποια ζητήματα γραφειοκρατικής φύσεως. Θα χρειαστεί να επιμείνεις αρκετά ώστε να τα ολοκληρώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το φλερτ το προσεγγίζεις λίγο απότομα λόγω της αυξημένης αυτοπεποίθησης που αισθάνεσαι, ενώ τα ερωτικά ειδύλλια από το χώρο εργασίας δεν αποκλείονται. Συνιστάται να εξισορροπήσεις επαγγελματικά και προσωπικά θέματα, διαφορετικά θα έχεις επιπλοκές στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δίνεις πάρα πολλή σημασία και φροντίζεις να είσαι εντάξει σε όποια αρμοδιότητα σου έχει ανατεθεί. Εφόσον προσέξεις για τυχόν λάθη απροσεξίας και υπερβολικής αυτοπεποίθησης όλα θα σου πάνε καλά.ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη