Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23/2


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23/2


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Κριέ μου, η Παρασκευή με την Σελήνη στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Λέοντα σου ανεβάζει τη διάθεση, τη δημιουργικότητα και τη λίμπιντο. Παράλληλα, εσωτερικές κόντρες προκαλεί ο Ερμής που εισέρχεται σήμερα στους Ιχθείς, όντας ένα ζώδιο που δεν του ταιριάζει καθόλου. Προφανώς δεν ευνοείσαι σε τυχόν παρασκηνιακή δράση, ενώ όσα θέλεις να εκφράσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας έχουν τον κίνδυνο να παρεξηγηθούν πιο εύκολα.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά αντιλαμβάνεσαι σχεδόν διαισθητικά τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου. Εσύ, από την άλλη, δεν συνεννοείσαι λεκτικά και τόσο αποδοτικά όσο περίμενες. Εμπιστεύσου τη γλώσσα του σώματος όσων σε προσεγγίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σημειώνεις σοβαρή άνοδο αν ασκείς επάγγελμα που χρειάζεται δημιουργικότητα και φαντασία. Η ημέρα είναι κατάλληλη για επιχειρηματικά σχέδια, όχι όμως για υπογραφές συμφωνιών αν θέλεις να μακροημερεύσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, είναι ολοφάνερο πως σήμερα Παρασκευή, έχεις μεγαλύτερη ανάγκη από ασφάλεια. Θέλεις να εκφράσεις όλα όσα νιώθεις, όμως ο πλούσιος συναισθηματικός σου κόσμος σε ‘πνίγει’ και χάνεσαι στις λέξεις. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς προκαλεί μία σύγχυση στην επικοινωνία σου με τον ευρύτερο κύκλο σου, όμως η ανιδιοτέλειά σου είναι εκείνη που σε καθιστά πιο αγαπητό. Η Σελήνη στον Λέοντα μαρτυρά πως η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να δημιουργήσεις ένα αξιόπιστο περιβάλλον στο σπίτι και τη δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μπορείς να δεις εξελίξεις, γιατί η ενισχυμένη σου διαίσθηση σε αφήνει να επιλέξεις πιο σωστά. Η δυσκολίες συναντώνται στην λεκτική επικοινωνία, καθώς και την εξιδανίκευση κάποιων ατόμων που σε προσεγγίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να έχεις εξελίξεις μέσα από τη δημιουργική σου σκέψη, ιδίως αν ασκείς δημιουργικό επάγγελμα ή σχετίζεται με τη θάλασσα. Απόφυγε τις συνεργασίες με πολύ κόσμο, αφού θα παρατηρηθεί ασυνεννοησία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, στα επαγγελματικά φαίνεται να στρέφεις την ενέργειά σου από εδώ και στο εξής για αρκετό χρονικό διάστημα. Ο Ερμής στους Ιχθείς σε καθιστά πιο ευέλικτο, αλλά δεν αποκλείεται να δώσεις ή να ακούσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσουν να τηρηθούν με ευκολία αργότερα. Η Σελήνη από τον Λέοντα κάνει τον λόγο σου πιο λαμπερό, έτσι καταφέρνεις να διαπραγματευτείς με μεγαλύτερη ευκολία αυτά που σκοπεύεις να καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου κόσμος μένει λιγάκι πίσω, κατά τ διάρκεια της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος, η ευφράδεια σου αποτελεί μέσον μίας κατάκτησης. Αν διατηρείς δεσμό, απόφυγε τις δραματικές αντιδράσεις σε γεγονότα που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά τα πράγματα δείχνουν αρκετά πιο ευνοϊκά από όσο πραγματικά είναι. Αυτό οφείλεται στις ασυνεννοησίες που εκτιμώνται μέσα στον εργασιακό σου χώρο. Θα κατορθώσεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις βοηθώντας κάποιον συνάδελφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, ο Ερμής στους Ιχθείς εισέρχεται σήμερα Πέμπτη κι εσένα η φαντασία σου καλπάζει! Κάνεις όνειρα, ασκείς τις θρησκευτικές ή άλλες πνευματικές σου πεποιθήσεις κι ενδυναμώνεσαι εσωτερικά. Μπορείς να συνεννοηθείς με τον περίγυρό σου μη λεκτικά, γιατί το ένστικτό σου γίνεται πολύ δυνατό και κατανοείς τις βαθύτερες ανάγκες των άλλων. Πρόσεξε μην επιδείξεις φανατισμό στις πεποιθήσεις που υποστηρίζεις κι επέλθουν ρίξεις στις σχέσεις σου με το ευρύτερο περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά αναζητείς την απόλυτη ψυχική ένωση. Πρόσεξε την αμφιταλάντευσή σου ανάμεσα στις συναισθηματικές σου εξάρσεις και την τάση σου να κρατάς όσα νιώθεις μέσα σου. Αισθάνεσαι ευάλωτος και ‘κρύβεσαι’.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιθυμείς να δείξεις ένα πολύ υπεύθυνο πρόσωπο στη δουλειά, μιας και η Σελήνη στον Λέοντα σε βοηθά να λάμψεις, αλλά ξοδεύεις περισσότερα χρήματα από όσα θα έπρεπε! Καταφέρνεις να επιδείξεις τα ταλέντα σου και να αναγνωριστείς.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα Παρασκευή με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, εσένα η εσωτερική σου αναζήτηση επιδεινώνεται, προκαλώντας σου έναν σεβαστό αριθμό ανασφαλειών, φίλε Λέοντα. Μπορείς, βέβαια, να λάμψεις με την Σελήνη ακριβώς επάνω σου και το ένστικτό σου είναι αρκετά δυνατό, βοηθώντας σε να απορρίψεις όσους ανθρώπους δεν έχουν αγνές προθέσεις απέναντί σου. Είναι σημαντικό να τακτοποιήσεις τυχόν γραφειοκρατικά ή κληρονομικά θέματα και να διαχειριστείς προσεκτικά τα οικονομικά τρίτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αυξημένη λίμπιντό σου είναι αποτέλεσμα της βαθύτερης επικοινωνίας σου για ψυχική ένωση, αποδοχή κι αγάπη. Μη συγχέεις τις υλικές με τις συναισθηματικές απολαύσεις και μην πιστέψεις πως όσοι σε θαυμάζουν θερμά θέλουν απαραίτητα το καλό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά χρειάζεται να κάνεις καλύτερη διαχείριση. Είσαι λιγάκι απερίσκεπτος και προχωράς σε αγορές αντικειμένων ή υπηρεσιών που δεν σου χρησιμεύουν πουθενά. Στα επαγγελματικά ευνοείσαι αν θέλεις να αναδείξεις ένα ταλέντο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, η ημέρα με τον κυβερνήτη σου Ερμή στους Ιχθείς έφτασε, όντας ένα ζώδιο που δεν του ταιριάζει ιδιαίτερα. Αυτό σημαίνει πως η καθημερινότητά σου από την Παρασκευή ήδη ξεκινά και γίνεται πιο χαοτική. Ενδεχομένως να είχες καιρό τώρα την ανάγκη να χαλαρώσεις και σιγά σιγά να παραιτείσαι από την επιθυμία να κρατήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Πρόσεξε τυχόν λάθη απροσεξίας ή παρεξηγήσεις, αφού η Σελήνη στον Λέοντα επιδεινώνει την κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου βρίσκονται σε σύγχυση, όσο ο ρομαντισμός σου είναι υπερβολικά αυξημένος. Ο περίγυρός σου δεν σε έχει συνηθίσει έτσι και η απότομη μεταβο9λή της συμπεριφοράς σου τους ξαφνιάζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά απόφυγε τα λάθη βιασύνης και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τις απαιτήσεις σου, διαφορετικά οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές. Αν είσαι καλλιτέχνης θα έχεις μεγάλη επιτυχία στο αντικείμενο απασχόλησής σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, έφτασε μία ημέρα όπου γίνεσαι πιο αφηρημένος από ποτέ, αλλά τουλάχιστον επιτρέπεις στο μυαλό σου να ξεφύγει! Ονειροπολείς και γίνεσαι πιο συναισθηματικός στην καθημερινότητά σου, χάρη στην είσοδο του Ερμή στους Ιχθείς. Αν είσαι καλλιτέχνης ή το επάγγελμα που ασκείς σχετίζεται με τη θάλασσα, θα σημειώσεις θετική πρόοδο στα επαγγελματικά. Η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να εστιάσεις περισσότερο στους φίλους και τον κοινωνικό σου κύκλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου έχει λίγες εξελίξεις που παρατηρείς μέσα από τις παρέες σου. Σε φέρνουν σε επαφή με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Εσύ που είσαι δεσμευμένος θα μπορέσεις να καλλιεργήσεις οικειότητα στη σχέση σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά χρειάζεται να δώσεις έμφαση στην ολοκλήρωση των αρμοδιοτήτων σου, αφού τείνεις να γίνεσαι ξεχασιάρης. Η δημιουργικότητά σου είναι αυξημένη, μα απαιτείται πειθαρχία για να υλοποιήσεις τις ιδέες σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, η Παρασκευή έφτασε κι εσύ το ρίχνεις στον έρωτα, χάρη στον Ερμή στους Ιχθείς! Γίνεσαι πιο συναισθηματικός και το ένστικτό σου πιο δυνατό από ποτέ, οπότε καταλαβαίνεις ακριβώς πώς να προσεγγίσεις τον ερωτικό σου στόχο. Η λεκτική σου επικοινωνία περνά μία μικρή κρίση, από την οποία ξεφεύγεις εκφράζοντας όσα θέλεις να πεις με δημιουργικό τρόπο ή μέσα από τη γλώσσα του σώματος. Η Σελήνη από τον Λέοντα σε καθιστά λαμπερό στη δουλειά σου και σε καλεί να εξισορροπήσεις τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά ευνοείσαι αρκετά, αφού η μη λεκτική επικοινωνία και ο συναισθηματισμός είναι τα ατού σου, τα οποία ενδυναμώνονται μέσα από τον Ερμή στους Ιχθείς. Γνωρίζεις κόσμο ή επαναφέρεις το χαμένο ρομαντισμό στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, αν απαιτείται δημιουργικότητα για να διαπρέψεις, σίγουρα μέσα στην ημέρα θα τα καταφέρεις! Λάμπεις, δείχνεις σίγουρος για τις γνώσεις σου στο αντικείμενο απασχόλησής σου και αφήνεις καλές εντυπώσεις σε συνεργάτες και πελάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, ο κυβερνήτης των διαπροσωπικών σχέσεων και συνεργασιών σου, ο Ερμής, εισέρχεται στο ζώδιο της αδυναμίας του, τον Ιχθύ. Αυτό επιφέρει δυσκολίες σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και εντάσεις στην οικογένεια την Παρασκευή. Απόφυγε να επιτρέψεις σε συγγενικά πρόσωπα να παρέμβουν στα αισθηματικά σου. Συνάμα, η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα αυξάνει την εσωτερική σου δύναμη, επιτρέποντάς σου να ξεπεράσεις πολλά εμπόδια. Σε περίπτωση που η σχέση σου δεν έχει γερές βάσεις, τώρα θα εμφανιστούν σημαντικές κρίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά θα χρειαστεί να αξιολογήσεις προσεκτικά τις προθέσεις εκείνων που σε προσεγγίζουν, γιατί η αισιοδοξία σου τους ‘κρίνει’ ως αξιόπιστους, ανεξάρτητα από το αν είναι. Χτίσε υγιή θεμέλια στη σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλαπλά εμπόδια προκαλούνται εξαιτίας της μη εποικοδομητικής συνεννόησης που κάνεις με συναδέλφους και πελάτες. Προσπάθησε να ανανεώσεις τον επαγγελματικό χώρο σου με τρόπο τέτοιο που να σου ανεβάζει τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς σε πιέζει σε ζητήματα συμφωνιών, ταξιδιών ή συνεννόησης. Θα χρειαστεί να διαβάσεις πολύ προσεκτικά οτιδήποτε σκοπεύεις να υπογράψεις, γιατί οι τάσεις παρερμηνειών είναι πολλές. Η Σελήνη από τον Λέοντα σου αυξάνει την επιθυμία απόκτησης χρημάτων, μα και τη λίμπιντο, οπότε μπορείς να περιμένεις λίγες εξελίξεις στα προσωπικά και τα οικονομικά σου, μέσα από αρκετή προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά πρόκειται να υπάρξουν παρεξηγήσεις κι ασυνεννοησίες. Δείξε κατανόηση και προσπάθησε να επικοινωνήσεις με ψυχραιμία. Απόψε μπορείς να εντυπωσιάσεις τον ερωτικό σου στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά απόφυγε τις μεγάλες υποσχέσεις και τα μεγαλεπήβολα σχέδια. Είναι εμφανές ότι είναι μία ημέρα έντονης ασυνεννοησίας κι αν το επάγγελμά σου αφορά την παροχή υπηρεσιών, θα χρειαστεί να αποφύγεις τυχόν λάθη βιασύνης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου, η Σελήνη στον Λέοντα ‘φωτίζει’ τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων κι επαγγελματικών συνεργασιών, σήμερα Παρασκευή. Μπορείς να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες κοινωνικοποίησης ή νέων γνωριμιών. Λάμπεις από αυτοπεποίθηση, όμως αυτό δεν ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας! Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς σου προκαλεί σκαμπανεβάσματα στην αυτοεκτίμηση και μαζί, κάνεις επιλογές που δεν είναι για… τα μέτρα σου στα προσωπικά και τα εργασιακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα είναι καλή, σχετικά, για τα αισθηματικά σου, αλλά θα χρειαστεί να ‘ζυγίσεις’ προσεκτικά τις ευκαιρίες που έχεις. Χαλιναγώγησε τον συναισθηματισμό σου, διαφορετικά οι εξάρσεις σου θα αποτελέσουν τον λόγο των απομακρύνσεων που θα παρατηρηθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου δεν είναι σταθερά κι απαιτείται τεράστια προσοχή σε τυχόν επενδύσεις των χρημάτων σου. Αν επιθυμείς να κάνεις μία συμφωνία, σήμερα μπορείς να κάνεις την πρώτη συνάντηση, αφήνοντας τις υπογραφές για αργότερα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή με τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο, η φαντασία σου καλπάζει και γίνεσαι δημιουργικός σε κάθε τομέα της ζωής σου. Από την άλλη, η Σελήνη στον Λέοντα σε αναγκάζει να επικεντρωθείς στη δουλειά και τις βαρετές σου υποχρεώσεις. Το θετικό είναι πως βρίσκεις τρόπους να κάνεις την εργασία σου πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Μαζί, η αυξημένη σου φιλοδοξία αποτελεί τον λόγο για τον οποίο κάνεις μεγαλύτερα σχέδια στα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι αναποφάσιστος και η ασυνεννοησίες ‘δίνουν και παίρνουν’. Σήμερα ευνοούνται οι ρομαντικές κινήσεις, όπως λουλούδια ή γλυκά, αλλά υστερείς στο επικοινωνιακό κομμάτι, ανεξάρτητα από το αν έχεις δεσμό ή όχι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η προβολή και η αναγνώριση είναι πολύ σημαντική για εσένα. Ανεξάρτητα από την επαγγελματική σταδιοδρομία που έχεις επιλέξεις, την επιδιώκεις με όποιον τρόπο μπορείς και δε συμβιβάζεσαι να παραμείνεις στο παρασκήνιο.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη