Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24/2Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24/2

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Ημέρα Πανσελήνου, φίλε Κριέ, και κορυφώνεται στην Παρθένο, οπότε στο επίκεντρο για σένα έρχονται οι καθημερινές σου υποχρεώσεις. Η σκληρή της όψη με τον Κρόνο υποδηλώνει μία δυσκολία αποπεράτωσης των αρμοδιοτήτων σου, εξαιτίας της χαμηλής σου διάθεσης. 
Ευτυχώς που είναι Σάββατο, όμως κι έτσι μπορείς στο σπίτι να χαλαρώσεις, εφόσον δεν εργάζεσαι και να βάλεις τις ανάγκες του σπιτιού σου σε μία τάξη. Η ημέρα σου δεν είναι τόσο διασκεδαστική όσο υπολόγιζες, αλλά τουλάχιστον βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά δεν δίνεις και τόσο μεγάλη σημασία, αφού η προσοχή σου είναι στραμμένη σε καθημερινά και πρακτικά θέματα. Πάντως, σήμερα πιθανώς να σου αποκαλυφθεί ένας κρυφός θαυμαστής από τη δουλειά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να έχεις μία μικρή άνοδο μέσα από σεβαστή προσπάθεια. Η αντίθεση της Πανσελήνου με τον Κρόνο υποδηλώνει ότι οι πιέσεις που προκύπτουν από το εξωτερικό περιβάλλον είναι υπεύθυνες για την κινητοποίησή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η Πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου, αυξάνοντας τον ερωτισμό σου, αλλά προβλέπονται λίγα εμπόδια. Προσπάθησε να μην ‘ανακατεύεις’ τους φίλους σου στα ερωτικά σου και το αντίστροφο, αποφεύγοντας τις κόντρες. Παράλληλα, η ανάγκη σου για κοινωνικοποίηση ελαττώνει το διαθέσιμο χρόνο σου προς κάποιες δημιουργικές ασχολίες που θέλεις να αποκτήσεις. Σήμερα, μία αποκάλυψη ενός κρυφού θαυμαστή είναι πιθανή, αλλά δεν είναι απαραίτητα καλό για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ενδέχεται να επικρατήσει αμηχανία σε περίπτωση που προσπαθήσεις να μετατρέψεις μία φιλία σε αισθηματική σχέση. Καλό θα είναι να προσεγγίσεις τον έρωτα με σοβαρότητα, σύνεση και υπευθυνότητα ανεξάρτητα από την κατάστασή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να υλοποιήσεις ένα επιχειρηματικό ή δημιουργικό σχέδιο. Θα χρειαστεί να καλλιεργήσεις μεγαλύτερη πειθαρχία και να βάλεις πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, αποκαλύψεις σε περιμένουν στο σπίτι και την οικογένεια με την κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο της Παρθένου. Σήμερα Σάββατο, έρχονται σε κόντρα τα οικογενειακά με τα επαγγελματικά και δεν αποκλείεται να αναγκαστείς είτε να τερματίσεις μία κατάσταση, είτε να προχωρήσεις σε δραστικές μεταβολές στα προσωπικά σου. Απαιτείται πειθαρχία, πρόγραμμα και συναισθηματική χαλιναγώγηση προκειμένου να αποφύγεις τις εντάσεις και να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου λίγες είναι οι εξελίξεις και κυρίως αφορούν εσένα που έχεις έναν δεσμό ο οποίος στέκεται κόντρα στα επαγγελματικά σου σχέδια. Δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς από το ταίρι σου για να επικεντρωθείς στην καριέρα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι γεμάτα από πιέσεις που προκύπτουν από την προσωπική ζωή σου. Απαιτείται άριστος προγραμματισμός κι αποφασιστικότητα. Μέσα από υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά θα καταφέρεις πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, το Σάββατο με τον Πανσέληνο έφτασε κι εσύ ακούς ένα σωρό νέα, από τα οποία κάποια δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Ημέρα γεμάτη αποκαλύψεις και καλό θα είναι να συγκρατηθείς, αποφεύγοντας τις συναισθηματικές εξάρσεις. Όσα μάθεις σήμερα θα σε βοηθήσουν να κάνεις πιο σοφές επιλογές στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου στο μέλλον, αφού ο Κρόνος σε αντίθεση με την Σελήνη λειτουργεί ως… ‘δάσκαλος’!Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά μπορείς να προσεγγίσεις έναν έρωτα με σοβαρότητα και ειλικρίνεια. Έτσι, θα καταφέρεις να έχεις τα αποτελέσματα που επιδιώκεις ή να ενδυναμώσεις τα θεμέλια της σχέσης σου, δείχνοντας κατανόηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βρίσκουν όφελος μέσα από αρκετές συζητήσεις, μετακινήσεις και συναντήσεις που κάνεις. Ενδεχομένως να ξεκινήσεις μία συμφωνία στην οποία θα αισθανθείς πως υπαμείβεσαι, αλλά μακροπρόθεσμα θα είναι άκρως ωφέλιμη.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντά μου, η αυτοπεποίθησή σου περνάει γερή κρίση, αφού η Πανσέληνος στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Κρόνο σου προκαλεί λίγα εμπόδια και προβληματισμούς. Τουλάχιστον έχεις την ευκαιρία μέσα από κάποιες οικονομικές ανησυχίες να προσέξεις περισσότερο τα έσοδα κι έξοδά σου, όπως και να εντοπίσεις πιο σταθερές πηγές εσόδων. Είναι σημαντικό να αποφασίσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και να δουλέψεις εξασφαλίζοντας αυτές πρώτα, είτε αφορούν την ψυχολογία σου, είτε την υλική ασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά υπάρχουν ελαφριές κόντρες με αφετηρία τον υπερβολικό σου τρόπο έκφρασης ή την δραματοποίηση κάποιων καταστάσεων που ζεις το τελευταίο διάστημα. Να θυμάσαι ότι η πραγματική αυτοπεποίθηση είναι μέσα μας, ανεξάρτητα από την επιβεβαίωση των άλλων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά ανησυχείς πολύ και δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να έχεις μικρές δυσκολίες. Η αναζήτηση εξωτερικών πηγών χρηματοδότησης δεν αποτελεί καλή ιδέα και απαιτείται να σταθείς στα πόδια σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, η Πανσέληνος σήμερα Σάββατο γίνεται στο ζώδιο σου και σε καθιστά πρωταγωνιστή της ημέρας φέροντάς σε αντιμέτωπο με σκληρές αλήθειες. Συνειδητοποιείς στοιχεία για τον εαυτό σου που απέφευγες να παραδεχτείς. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο είτε εξωτερικεύεται με την μορφή παρατηρητών που μονίμως κριτικάρουν κάθε προσπάθειά σου να γίνεις καλύτερος σε οτιδήποτε κάνεις, είτε μέσα από την συνεχή αυτοκριτική. Θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω τα λάθη του παρελθόντος και να εξετάσεις τι μπορείς να κάνεις από εδώ και στο εξής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σημειώνουν εμπόδια κι αργές εξελίξεις, μα να είσαι σίγουρος ότι όσα σε πληγώσουν σήμερα θα είναι για καλό! Βιώνεις μία στιγμή ανακατατάξεων κι αποκαλύψεων και γίνεσαι πιο δυνατός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά χρειάζεται απίστευτη πειθαρχία και πρόγραμμα, στοιχεία που ήδη κατέχεις καλύτερα από τους υπόλοιπους του ζωδιακού, ώστε να καταφέρεις κάποια πράγματα. Σήμερα άφησε τον κόσμο να ‘λέει’ και πάρε πρωτοβουλίες.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, μία μυστικιστική Πανσέληνος στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Κρόνο έφτασε κι εσύ προτιμάς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, αφήνοντας τους υπόλοιπους γύρω σου να μιλήσουν περισσότερο και να σου αποκαλύψουν όλα όσα χρειάζεται. Μαθαίνεις αλήθειες που σε ενοχλούν, σήμερα Σάββατο, αλλά αργότερα θα σου φανούν χρήσιμες για να λάβεις σωστές αποφάσεις σε κάθε τομέα της ζωής σου. Επιλέγεις να ΄θυσιάσεις’ κομμάτι των επιλογών και του εαυτού σου για κάποιον που το έχει ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός σου κόσμος μοιάζει καταπιεσμένος κι εσύ αποφεύγεις να εκδηλώσεις στον αγαπημένο σου άνθρωπο όσα νιώθεις. Αν ζεις κάτω από κάποια εξαπάτηση, σήμερα θα σου αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου είναι γεμάτα νέες υποχρεώσεις και νιώθεις πνιγμένος σε αυτές. Είναι απόλυτα λογικό να επιλέξεις να κλειστείς στον εαυτό σου, αποφεύγοντας το ‘βουνό’ που έχει μαζευτεί και προσπαθώντας να ηρεμήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ, η Πανσέληνος σε αντίθεση με τον Κρόνο που κορυφώνεται σήμερα Σάββατο για εσένα ‘ρίχνει φως’ σε ζητήματα στόχων και κοινωνικοποίησης. Τα ερωτικά σου δεν πρέπει να συγχέονται με μεγάλη ένταση με τις φιλίες σου, διαφορετικά θα παρατηρήσεις γερή ίντριγκα που ‘δεν θα μαζεύεται’! Εντάσεις, αλλά κι ενδιαφέρουσες γνωριμίες αναμένεται να έχεις. Παράλληλα, ένας κρυφός θαυμαστής που τόσο καιρό παρουσιαζόταν ως φίλος, τώρα σου αποκαλύπτεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου καλό θα είναι να διατηρήσεις ανοικτό μυαλό, μιας κι ο Κρόνος στους Ιχθείς ‘αφαιρεί’ μέρος του αυθορμητισμού σου. Έτσι, γίνεσαι λιγότερο προσιτός από το ταίρι σου ή τους πιθανούς μελλοντικούς συντρόφους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι γεμάτα εντάσεις από το ευρύτερο περιβάλλον σου, όμως σίγουρα μέσα σε αυτό θα βρεθεί μία λύση. Η δημιουργικότητά σου εμποδίζεται από τα ‘πρέπει’ και χρειάζεται να εξωτερικευθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου, τα επαγγελματικά σου και η οικογένειά σου βιώνουν μία μικρή κρίση σήμερα Σάββατο. Η Πανσέληνος με την αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο σε ωθεί να εξισορροπήσεις τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου. Θα πρέπει να υιοθετήσεις μία πιο πειθαρχημένη στάση και να κάνεις οτιδήποτε σου εξασφαλίζει ένα σταθερό επαγγελματικό μέλλον στα εργασιακά σου. Απόφυγε το ρίσκο και διατήρησε την ψυχραιμία σου, αφού δεν αποκλείεται να σου αποκαλυφθούν κουτσομπολιά από τον εργασιακό χώρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα προσωπικά και τα αισθηματικά σου χαρακτηρίζονται από μία έντονη ανάγκη να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια. Οτιδήποτε σου ταράζει την ψυχολογία το απομακρύνεις και προσεγγίζεις τον έρωτα με έναν πιο πρακτικό τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα αναθεωρείς τα τέως βήματα της καριέρας σου. Τα επαγγελματικά σου τίθενται σε μία βραχυπρόθεσμη κρίση, γιατί το σύμπαν θέλει να σου ανοίξει τα μάτια αναφορικά με κάποιες λάθος επιλογές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε, η Πανσέληνος που κορυφώνεται, σήμερα Σάββατο, αποτελεί ένα Σκωτσέζικο ντους μεταξύ απόλυτης αισιοδοξίας κι απαισιοδοξίας. Απόφυγε την ανταλλαγή ιδεολογικών απόψεων στις οποίες ο συνομιλητής σου μπορεί να παραμένει φανατισμένος. Είναι απαραίτητο να διατηρήσεις μία προσεκτική προσέγγιση στον τρόπο που επικοινωνείς, γιατί οι καβγάδες πάσης φύσεως είναι μέσα στο σενάριο της ημέρας σου, μιας κι ο Κρόνος κάνει αντίθεση με την Σελήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μιλάς πολύ προσεκτικά, αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι κι ο συνομιλητής σου θα κάνει κάτι αντίστοιχο. Θα νιώσεις ότι κρατάς τα σκοινιά της σχέσης σου ή πως κατευθύνεις το φλερτ, παίρνοντας τον ρόλο του δασκάλου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου είναι σε σχετικά καλή κατάσταση. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι κάποιες συνεργασίες που πρόκειται να υπογράψεις ή τυχόν διαπραγματεύσεις που σκοπεύεις να κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου, η Πανσέληνος, σήμερα Σάββατο στο ζώδιο της Παρθένου δεν σε βοηθά και τόσο πολύ να φτιάξεις τη διάθεσή σου. Απόφυγε να παίρνεις προσωπικά την σκληρή κριτική των άλλων, γιατί η αυτοπεποίθησή σου είναι μία πάνω μία κάτω! Ταυτόχρονα, απαιτείται άριστη διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί ο Κρόνος από τους Ιχθείς σε αντίθεση με την Σελήνη απαιτεί μεγάλη προσοχή στις περιττές σπατάλες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου έχουν κάποια μικρά εμπόδια εξαιτίας πολλαπλών ανασφαλειών που τείνεις να μεγεθύνεις. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να κατανοήσεις τι πραγματικά θέλεις από τον έρωτα κι αναζήτησε καλύτερη σύνδεση με τον αγαπημένο σου άνθρωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά, οι ανησυχίες σου είναι εμφανέστατες. Τουλάχιστον αυτό το λαμβάνεις ως ευκαιρία για να ενδυναμώσεις τα επαγγελματικά σου, να εντοπίσεις νέες πηγές εσόδων ή να κάνεις πιο προσεκτικό προϋπολογισμό.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, σήμερα Σάββατο πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην Παρθένο, ακριβώς απέναντί από το δικό σου ζώδιο και μάλιστα σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο από το ζώδιό σου. Είναι γεγονός πως ασκείς άθελά σου, σκληρή κριτική στους άλλους με τον κίνδυνο να επιφέρεις απομακρύνσεις από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Σε κάποιες περιπτώσεις, η σκληρότητα που προβάλλεις θα σου επιστραφεί από τους αγαπημένους σου ανθρώπους, κτίζοντας τείχη που αποτρέπουν την ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου χρειάζονται προσοχή κι ενσυναίσθηση. Νομίζεις ότι ασκώντας κριτική θα βοηθήσεις το ταίρι σου ή τον αγαπημένο σου άνθρωπο, αλλά στην πραγματικότητα χρειάζονται πλήρη αποδοχή, κατανόηση κι αγάπη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, όση πρόοδο κι αν σημειώνεις δεν φαίνεται να είσαι ευχαριστημένος. Απόφυγε την αυτοκριτική κι αποδέξου ότι κανένας δεν είναι τέλειος. Θα καταφέρεις πολλά μέσα από υπομονή κι επιμονή.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη