Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 ΦεβρουαρίουΚΡΙΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, η Τετάρτη έφτασε με τη Σελήνη στον Λέοντα να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αυτό για εσένα σημαίνει ότι αναμένεται μια ημέρα γεμάτη συναισθηματικές ταραχές και αναπάντεχες εκπλήξεις. Βρες νέους τρόπους να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που εμφανίζονται με δημιουργικότητα. Μπορεί να αισθανθείς μια εσωτερική πάλη μεταξύ των αναγκών σου και των απαιτήσεων του κοινωνικού σου περίγυρου. Απόφυγε τις ακραίες αντιδράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στον αισθηματικό τομέα, παρατηρείται ένταση και αβεβαιότητα. Η επιθυμία σου για προσωπική έκφραση και ανεξαρτησία θα συγκρουστεί με την ανάγκη για ενσυναίσθηση και κατανόηση από και προς τους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να αποφέρεις την ισορροπία μεταξύ των φιλοδοξιών σου και της πραγματικότητας. Εμφανίζονται αναπάντεχες ευκαιρίες, αλλά απαιτείται σύνεση και στρατηγική σκέψη για να τις αξιοποιήσεις εποικοδομητικά. Απόφυγε τις βεβιασμένες αποφάσεις και αναζήτησε συμβουλές από αξιόπιστες πηγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Τετάρτη, με τη Σελήνη στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, πρόκειται να αισθανθείς έναν αγώνα κόντρας μεταξύ των αναγκών σου για σταθερότητα και της επιθυμίας σου για επαγγελματική ανέλιξη. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έρθεις αντιμέτωπος με μικρές συγχύσεις, αλλά και ευκαιρίες για σημαντικές αποφάσεις. Ακολούθησε το ένστικτό σου και μην φοβάσαι να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, θα αισθανθείς μια ένταση μεταξύ της ανάγκης σου για συναισθηματική ασφάλεια και της επιθυμίας σου για περισσότερη αυτονομία. Επικοινώνησε με τον αγαπημένο σου άνθρωπο με ξεκάθαρο και ευγενικό τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναμένονται ευκαιρίες για αλλαγές που θα φέρουν οφέλη στο μέλλον, όμως απαιτείται προσοχή στις λεπτομέρειες και αποφυγή τυχόν απότομων αλλαγών. Πρέπει να διατηρήσεις την ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές σου ανάγκες και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμική. Θα υπάρξει μια αύξηση στην επικοινωνία και τις κοινωνικές επαφές σου, καθώς και μια ανάγκη για βαθύτερη εξερεύνηση των ‘πιστεύω’ σου και των ιδεών σου. Πρόκειται να αντιμετωπίσεις προκλήσεις που θα σε κινητοποιήσουν να δεις τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Βέβαια, όλο αυτό θα είναι αποτέλεσμα πολλαπλών προβληματισμών ή καβγάδων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επιθυμία σου για διασκέδαση και η ανάγκη για βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση στον έρωτα, έρχονται σε αντιπαράθεση. Σήμερα καλείσαι να ικανοποιήσεις τόσο τις επιφανειακές όσο και τις βαθύτερες ανάγκες σου στα αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατεβάζεις νέες ιδέες ή ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους στην καριέρα σου. Παρ’ όλα αυτά, απαιτείται προσοχή και όχι βιαστικές κινήσεις. Εκτίμησε κάθε προοπτική με τη λογική σου πριν προχωρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Τετάρτη, η Σελήνη στον Λέοντα προσδίδει μια δυναμική αύρα γύρω σου, αγαπητέ Καρκίνε. Αναμένεται μια μέρα γεμάτη φιλοδοξίες και αγάπη προς την απόκτηση υλικών αγαθών. Πρόκειται να ασχοληθείς με προσωπικά σχέδια και δημιουργικές δραστηριότητες. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο ίσως φέρει κάποιες ταραχές τις οποίες θεωρείς ως ευκαιρία για μεγαλύτερη ψυχική αναζήτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα είναι τέλεια για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με πάθος. Θα επικοινωνήσεις αυτό που νιώθεις στον ερωτικό σου στόχο ή το ταίρι σου κι έτσι μπορείς να έχεις καλύτερες εξελίξεις στα αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενέργεια της Σελήνης σε καθοδηγεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα. Εντούτοις, το πλανητικό σκηνικό σου ζητά να είσαι προσεκτικός σε οικονομικές αποφάσεις, αποφεύγοντας τυχόν βιαστικές ή υπέρμετρα φιλόδοξες κινήσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα, Τετάρτη, η Σελήνη στο ζώδιό σου, αγαπημένε Λέοντα, σε γεμίζει με ζωτικότητα και αυτοπεποίθηση. Έφτασε μια μέρα όπου θα λάμψεις και θα κάνεις την παρουσία σου αισθητή. Η αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις στις ανθρώπινες σχέσεις σου, αλλά είσαι έτοιμος να τις αντιμετωπίσεις με δύναμη. Η αυτοπεποίθησή σου και η δημιουργική σου προσέγγιση θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε οικονομικές προκλήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εσωτερική σου λάμψη είναι αδιαμφισβήτητη και αυτό το στοιχείο ενισχύει την ερωτική σου έλξη. Αντιμετωπίζεις κάποιες προκλήσεις στις προσωπικές σχέσεις, αλλά η αυθεντικότητα και η ισχυρή σου θέληση σε βοηθούν να επιλύσεις τυχόν εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν ισχυρές μεταβολές στα επαγγελματικά σου. Είσαι πολύ φιλόδοξος και όλο αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρού ανταγωνισμού από το εξωτερικό σου περιβάλλον που σε τροφοδοτεί με μεγαλύτερες φιλοδοξίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Τετάρτη, αναζητάς ισορροπία μεταξύ της εσωτερικής σου ειρήνης και των εξωτερικών σου επιδιώξεων, φίλε μου Παρθένε. Η Σελήνη στον Λέοντα σε φέρνει αντιμέτωπο με βαθιά συναισθήματα και προβληματισμούς, ενώ η αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο φωτίζει την ανάγκη σου για δραστικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Είναι μία προκλητική ημέρα για την ψυχολογία σου. Συνάμα, στον επαγγελματικό τομέα, η ανάγκη για αλλαγές αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι διάφορες προκλήσεις που συναντάς σήμερα στα αισθηματικά σου μπορεί να σε κάνουν να αναλογιστείς τι πραγματικά θέλεις από τις σχέσεις σου. Αντιμετωπίζεις τις ανασφάλειές σου, ενώ μία επανασύνδεση σε προβληματίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δώσε προσοχή στην λεπτομέρεια στα επαγγελματικά σου, γιατί αυτή θα σε κάνει να διαφέρεις από τον ανταγωνισμό. Σήμερα σου δημιουργούνται μεγάλες ανασφάλειες, μα κινητοποιείσαι προς μία πιο σταθερή πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου, έφτασε μία αρκετά προκλητική ημέρα για εσένα, αφού η αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα φέρει κόντρες στα ερωτικά και τις φιλικές σου σχέσεις. Η έμπνευσή σου, βέβαια, είναι στα ύψη και μπορείς να καταφύγεις προς πρωτοποριακά χόμπι που επιτρέπουν στο μυαλό σου να ξεφεύγει από τα καθημερινά του προβλήματα. Η Τετάρτη σου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ερωτική, μα και προκλητική, με τρομερό πάθος κι αποκαλύψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά το παίζεις ‘όλα ή τίποτα’. Το πάθος δίνει και παίρνει και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς, ανεξάρτητα από το αν έχεις δεσμό ή όχι. Είσαι κτητικός, μα κι απόλυτα αφοσιωμένος και δοσμένος στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραμείνεις εξωστρεφής και δημιουργικός. Κατάγραψε όλες τις ιδέες σου και κοίταξε μήπως μπορέσεις να τις υλοποιήσεις μαζί με κάποιον συνεργάτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φοβερή ημέρα έφτασε για εσένα, φίλε μου Σκορπιέ, αφού η κορύφωση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα κορυφώνεται σήμερα! Η σκληροπυρηνική Τετάρτη σου υπόσχεται κόντρες, αλλά κι επιτυχίες μέσα από προσπάθεια σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια και την καριέρα σου. Θα ‘πιάσεις’ τον εαυτό σου κατά τη διάρκεια της ημέρας να υπεραναλύει και να αναλώνεται σε σκέψεις του παρελθόντος, οπότε η διάθεσή σου θέλει πειθαρχία για να διατηρηθεί σε καλά επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά δρας αρκετά κτητικά και θα χρειαστεί οπωσδήποτε να ‘καλμάρεις’. Η ανάγκη σου για ασφάλεια στον έρωτα μπορεί να σε ωθήσει προς τυραννικές μεθόδους αντιμετώπισης του δεσμού σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να έχεις κάποιες επιτυχίες, μόνο όμως μέσα από απόλυτη πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Προτιμώνται σήμερα πιο στρατηγικές κι αργές κινήσεις, παρά το ρίσκο. Είσαι ελαφρώς εμμονικός με την αναγνώριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου, η Τετάρτη με την αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα έφτασε, οπότε κι εσύ βιώνεις μία στιγμή μεγάλης κόντρας για να υποστηρίξεις την ιδεολογία σου. Μπορείς, βέβαια, να εκμεταλλευτείς την εύνοια του αστρολογικού τοπίου προς όφελός σου, αναζητώντας καινούριες συμφωνίες που μελλοντικά θα σου βγάλουν περισσότερα χρήματα και θα σε εκτοξεύσουν επαγγελματικά. Ο λόγος σου είναι τρομερά διπλωματικός και προσεκτικός σήμερα, ενώ τείνεις να είσαι χειριστικός χωρίς να το συνειδητοποιείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά, ο τρόπος που επικοινωνείς είναι ‘υπόγειος’. Χρησιμοποιείς τις κατάλληλες λέξεις με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να πάρεις αυτό που θέλεις. Γίνεσαι, όμως, συναισθηματικά χειριστικός και πρέπει να αφήσεις στην άκρη την τάση σου για έλεγχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου κόσμος είναι εμφανώς ενδυναμωμένος και οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες καλύτερες. Πρέπει, όμως, να προσέξεις μην δημιουργήσεις ισχυρές αντιπαραθέσεις στο χώρο εργασία σου. Διαφορετικά, θα επέλθουν ρίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε, η Τετάρτη έφτασε με μία αντίθεση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα στον άξονα του Λέοντα και του Υδροχόου, οπότε η αυτοπεποίθησή σου είναι μία πάνω μία κάτω. Η βαθύτερή σου ανάγκη είναι εκείνη της συναισθηματικής ασφάλειας, όμως αυτό το επιδιώκεις μέσα από την απόκτηση περισσότερων υλικών αγαθών. Πρόσεξε μην τυχόν λειτουργήσεις φιλάργυρα ή υπερβολικά φιλόδοξα και χάσεις τα όριά σου. Το αστρολογικό σκηνικό, πάντως, σου επιτρέπει να επινοήσεις καινούριες πηγές εσόδων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι στραμμένη η προσοχή σου στα αισθηματικά, αλλά είσαι εμφανώς πιο ελκυστικός, με αποτέλεσμα πράγματι, να έχεις πολλαπλές κατακτήσεις στον έρωτα αν είσαι ελεύθερος. Εσύ, δεσμευμένε, πρόσεξε τα καβγαδάκια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου μπορούν να σημειώσουν δραστικές μεταβολές. Μία ανασφάλειά σου για το μέλλον σε ωθεί να βρεις περισσότερους τρόπους να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο εισόδημα και να αποκτήσεις όσα χρειάζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, είσαι από τους πρωταγωνιστές της Τετάρτης, αφού η αντίθεση μεταξύ Σελήνης από τον Λέοντα και Πλούτωνα από το δικό σου ζώδιο προκαλεί μεγάλες κόντρες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες. Θα παρατηρήσεις πως και εσύ, μα και οι υπόλοιποι γύρω σου είστε εξίσου αδιάλλακτοι και απρόθυμοι να βρείτε κοινό έδαφος. Μάλιστα, καταφεύγετε σε χειριστικές μεθόδους για να πάρετε όσα επιθυμείτε. Η φιλοδοξία σου, επίσης, αυξάνεται κατακόρυφα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά υπάρχουν πολλαπλές κόντρες. Πρέπει οπωσδήποτε να ηρεμήσεις και να προσπαθήσεις να βρεις μία χρυσή τομή με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος, χρησιμοποιείς την ευφράδειά σου για να φτάσεις τον ερωτικό σου στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορούν να εμφανιστούν δυνατότητες ανέλιξης, αλλά μέσα από μεγάλη προσωπική προσπάθεια. Απόφυγε την ίντριγκα στο εργασιακό σου περιβάλλον και μην υποκύψεις σε ανήθικους πειρασμούς.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, μία προκλητική Τετάρτη έφτασε για τον ψυχισμό σου. Η αντίθεση μεταξύ Σελήνης από τον Λέοντα με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, ενεργοποιεί τον άξονα που σχετίζεται με ζητήματα ευεξίας και ψυχολογίας. Πολύ πιθανό να απορροφηθείς από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και στο τέλος της ημέρας να νιώσεις μοναξιά. Μαζί, επαναφέρονται κάποιες ανασφάλειές σου και πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία να τις επιλύσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου κρύβουν ελάχιστες εξελίξεις. Μοναδική εξαίρεση είσαι εσύ ο ελεύθερος που εργάζεσαι σήμερα, όπου και προκύπτει ένα ειδύλλιο μέσα από τον εργασιακό χώρο. Θα αναμείξεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά δείχνεις ένα υπεύθυνο πρόσωπο, όμως υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πέσεις στην παγίδα της εργασιομανίας. Άκου τις ανάγκες του σώματός σου και δώσε του ένα διάλειμμα, αν υπάρχει ανάγκη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη