Το σημείωμα που άφησε ο παρανοϊκός δολοφόνος, πριν σκοτώσει τον γαμπρό του και αυτοκτονήσειΡαγδαίες είναι οι αποκαλύψεις πίσω από το στυγερό εγκλήματος στη Νίκαια που σόκαρε το πανελλήνιο την Παρασκευή. Ύστερα από ενδελεχή έρευνα στο αυτοκίνητο του δράστη, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα σύντομο σημείωμα. Το νέο στοιχείο αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 64χρονος ταξίδεψε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, με το αυτοκίνητό του, με εμφανή σκοπό να σκοτώσει τον γαμπρό του τον οποίο θεωρούσε, μαζί με την κόρη του, υπαίτιους για τον χωρισμό του από τη γυναίκα του. Βρισκόταν στην πρωτεύουσα αρκετές ημέρες πριν, οργανώνοντας το σχέδιό του.

Το  64χρονο κτήνος με το αρρωστημένο μυαλό, είχε γράψει «σας γράφω όλους στ' α@@@@@ μου. Ο,τι έχω μέσω στο αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο, τα αφήνω στο γαμπρό μου (σ.σ. τον άνδρα της αδελφής του). Θέλω να με θάψετε στην Κέρκυρα».

Σύμφωνα με την εικόνα που έχει πλέον αρχίσει να συμπληρώνεται για την υπόθεση, το κίνητρο του δράστη και αυτόχειρα για να σκοτώσει τον 40χρονο γαμπρό του ήταν η μανία του να «εκδικηθεί» την κόρη του. Θεωρούσε ότι όπως εκείνη «του είχε πάρει τη γυναίκα του»- τη μητέρα της, έτσι κι αυτός αποφάσισε να της πάρει τον σύζυγο.


«Ήταν πάντα χειριστικός, εκδικητικός και κακοποιητικός» καταγγέλλει η πρώην σύζυγος του 64χρονου δράστη

Η πρώην σύζυγος του 64χρονου μίλησε στο mega και αποκάλυψε πως ήταν πάντα χειριστικός και εκδικητικός. «Ήταν πάντα χειριστικός, κακοποιητικός και εκδικητικός με όλους. Δηλαδή εάν του έκανες κάτι, δε θα το άφηνε, θα το φυλούσε την κατάλληλη στιγμή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, πριν από 4 χρόνια, βρήκε τη δύναμη να τον χωρίσει και να έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, θέλοντας να βάλει ένα τέλος στον εφιάλτη που ζούσε. Από τότε όμως, ο δράστης, που θεωρούσε υπαίτιους για το διαζύγιο τον γαμπρό και την κόρη του, άρχισε να τους απειλεί πως θα υπάρξει αιματοκύλισμα μέσα στην οικογένεια.

«Έχασε τα λεφτά που ζούσε δηλαδή από εμένα και του στοίχισε πολύ. Δεν τα έβαλε ποτέ με τον εαυτό του, ότι φύγαμε εξαιτίας του και εγώ και το παιδί μου από το σπίτι, τα έβαλε με όλους τους άλλους και πιο πολύ με τα παιδιά μου και τον γαμπρό μου, ότι με πείσανε να φύγω με το ζόρι από το σπίτι».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη