Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 25/3




ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Μια συμβολική ημέρα για την Ελλάδα έφτασε και μαζί της φέρει την έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού, Κριέ μου. 
Η Δευτέρα για εσένα αποτελεί πρόκληση αφού πρέπει να εξισορροπήσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Θα χρειαστεί να ζυγίσεις πολύ προσεκτικά κάποια πράγματα στη ζωή σου και να αφήσεις πίσω οτιδήποτε δεν σε εξυπηρετεί πλέον. Το τρίγωνο της έκλειψης με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να αλλάξεις ολιστικά οτιδήποτε σε προβληματίζει. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Αισθηματικές Προβλέψεις


Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, σήμερα σίγουρα θα έρθεις σε επαφή με πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Αυτοί θα σου ανοίξουν τα μάτια σχετικά με το τι έχει πραγματικά νόημα στη ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θα χρειαστεί να προσέξεις ιδιαίτερα τον τρόπο που επικοινωνείς με τον περίγυρό σου. Ακόμη και αν φτάσεις σε σημείο να λήξεις μια συνεργασία θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι μέσα σου πιστεύεις πως αξίζεις κάτι παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε σήμερα η έκλειψη στο ζώδιο του ζυγού κορυφώνεται οπότε τα εργασιακά σου θα είναι σίγουρα ο τομέας που θα σε απασχολήσει κατά πάρα πολύ για το επόμενο διάστημα. Σήμερα Δευτέρα, όπου η Ελλάδα έχει επέτειο, επιλέγεις να αποχαιρετήσεις μια για πάντα κακές συνήθειες ή ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον. Το τρίγωνο της συγκεκριμένης έκλειψης με τον Πλούτωνα προμηνύει ότι οτιδήποτε αποχαιρετήσεις σήμερα θα είναι μόνιμο, αλλά θα σου λύσει τα χέρια. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις ούτε χρόνο ούτε ενέργεια να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο κομμάτι. Πάρε ένα μικρό διάλειμμα ώστε να ξεκαθαρίσει το μυαλό σου και επέστρεψε δριμύτερος αργότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σίγουρα θα απασχολήσουν το μυαλό σου και το χρόνο σου. Σήμερα συναντάς πολλαπλά εμπόδια, αλλά πρόκειται να λάβεις τις κατάλληλες αποφάσεις και να χαράξεις έναν νέο δρόμο για την απόλυτη επιτυχία

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Σημαντική μέρα για σένα αγαπητέ Δίδυμε αφού σχηματίζεται η έκλειψη, σήμερα Δευτέρα, στο ζώδιο του Ζυγού, πρόκειται να σε δυσκολέψει λιγάκι σχετικά με το σύντροφό σου ή τα παιδάκια σου. Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις οι οποίες. βέβαια, είναι εύκολα αντιμετωπίσιμες. Μέσα από έναν αριθμό παρεξηγήσεων θα αλλάξει η γενικότερη κοσμοθεωρία σου και θα γίνεις πολύ πιο σοφός άνθρωπος, χάρη στο τρίγωνο του φαινομένου με τον Πλούτωνα. Θα αλλάξει άμεσα ο τρόπος που φέρεσαι στους άλλους, λαμβάνοντας τα πράγματα όχι και τόσο προσωπικά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος θα χρειαστεί να φανείς δυνατός σήμερα, γιατί ένα φλερτ που υπάρχει το τελευταίο διάστημα θα χρειαστεί να το αφήσεις πίσω, αν σου δίνει διφορούμενα μηνύματα. Εσύ δεσμευμένε πρόσεξε τον τρόπο έκφρασής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου, αν μέχρι σήμερα είχες μια ιδέα επιχειρηματική η οποία δεν φαίνεται να αποδίδει, το σύμπαν σε ωθεί να την αναθεωρήσεις ή να την παρατήσεις πλήρως. Κάνε χώρο για μια νέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Δευτέρα και η έκλειψη της συμβολικής ημέρας για τη χώρα μας κορυφώνεται στο ζώδιο του Ζυγού. Είναι ολοφάνερο ότι εσένα κυρίως, θα σε απασχολήσουν λίγο παραπάνω κάποια ζητήματα συναισθηματικά και οικογένειας. Οι ρίζες σου, η καταγωγή σου, το παρελθόν σου και η οικογένεια σου είναι αυτά που απασχολούν το μυαλό σου. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα υποδηλώνει ότι έστω και κατόπιν δυσκολιών λύσεις θα βρεθούν. Διαχειρίζεσαι τις αμφιβολίες σου έξυπνα κι επιλύεις τους προβληματισμούς σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μπορεί να προκύψει μια γνωριμία μέσα από το άμεσο περιβάλλον σου. Γενικώς οι άνθρωποι τους οποίους συναντάς σήμερα είναι αρκετά σημαντική για την πορεία της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά προβληματίζεσαι σχετικά με κάποιες συμπεριφορές που δεχόσουν τόσο καιρό. Μαθαίνεις από τα λάθη σου και διαχειρίζεσαι τα πάντα πιο διπλωματικά. Η ανάγκη σου για σταθερότητα θα σε κινητοποιήσει να διεκδικήσεις πιο πολλά.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα σήμερα η έκλειψη κορυφώνεται στο ζώδιο του Ζυγού οπότε και εσύ επικεντρώνεσαι στο πώς να επικοινωνήσεις καλύτερα με τον κόσμο. Θα δυσκολευτείς αρκετά όμως μέσα από αυτό έχεις να μάθεις πολύ σημαντικά πράγματα και να πάρεις ‘αέρα’. Το φαινόμενο αυτό τη Δευτέρα κορυφώνεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, άρα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες είναι εκείνες που θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς το λόγο σου πιο έξυπνα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα η συγκεκριμένη έκλειψη αναμένεται να φέρει έως και θετικά γεγονότα στα αισθηματικά σου. Είτε ενδυναμώνεις μια υπάρχουσα σχέση σου είτε κάνεις μια νέα το σύμπαν φαίνεται να είναι με το μέρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου σήμερα θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις διάφορες από τις υποχρεώσεις σου. Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις σωστά, ζητώντας ανοικτά την υποστήριξη τρίτων προσώπων, ώστε να βγεις από ένα αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε η συμβολική αυτή ημέρα για την Ελλάδα φέρει και την έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού σε καλεί να παραμείνεις ψύχραιμος και να διαχειριστείς προσεκτικά τα οικονομικά σου. Υπάρχει περίπτωση να έχεις κάποια μικρά αναπάντεχα έξοδα ή να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Στην πραγματικότητα είναι κάτι που δεν συνηθίζεται από εσένα, όμως το τρίγωνο του φαινομένου με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει εύκολα να βρεις μια διέξοδο. Η Δευτέρα σου είναι γεμάτη περιπέτειες που εντοπίζουν διέξοδο από τα εργασιακά σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, το σύμπαν δεν σου υπόσχεται και κάτι ιδιαίτερο σήμερα, οπότε δώρισε στον εαυτό σου το διάλειμμα που χρειάζεται. Θα χρειαστείς προσεκτική επικοινωνία εσύ που ήδη έχεις έναν δεσμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου είναι κάτι που σε απασχολεί και θέλεις να κάνεις πολλές ριζικές αλλαγές. Ξεκινώντας από τον εαυτό σου, θα δεις ότι τα πλάνα που κάνεις και τα όνειρα που έχεις λίγο-λίγο θα μπουν σε μια σειρά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, όπως καταλαβαίνεις είσαι ένας από τους πρωταγωνιστές της Δευτέρας η οποία είναι και μια συμβολική ημέρα για την Ελλάδα και φέρει την έκλειψη στο δικό σου ζώδιο. Πρόκειται για μια έκλειψη Νότιου Δεσμού, οπότε και εσύ θα αισθανθείς ότι πρέπει να θυσιάσεις κομμάτι του εαυτού σου προκειμένου να σημειώσεις πρόοδο σε μια στοχευμένη πλευρά της ζωής σου. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα υποδεικνύει ότι η ανεβασμένη δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι διέξοδος σου σε οποιοδήποτε πρόβλημα είναι τα αισθηματικά σου. Μη διστάσεις σήμερα να φλερτάρεις και να επανα-προσεγγίσεις στον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου. Σήμερα αξίζει λίγο ρίσκο στα αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά πιθανώς να αισθανθείς πνιγμένος από τις υποχρεώσεις που πρέπει να αποπερατώσεις μέχρι και τα τέλη της ημέρας. Βρίσκεις όμως δημιουργικές διεξόδους και τα καταφέρνεις. Είναι καλή ημέρα για ενδοσκόπηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ η συγκεκριμένη έκλειψη κορυφώνεται, σήμερα Δευτέρα και συμβολική ημέρα για την Ελλάδα, οπότε σε απορροφούν οι σκέψεις του παρελθόντος. Προσπαθείς να επιλύσεις πολλούς από τους εσωτερικούς προβληματισμούς σου και το τρίγωνο του φαινομένου με τον Πλούτωνα υποδηλώνει ότι θα τα καταφέρεις μια χαρά. Η μεγαλύτερη υποστήριξη σήμερα προκύπτει από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Μπορείς, επίσης, να δομήσεις και στολίσεις τον προσωπικό σου χώρο με τρόπο που θα σου ανεβάσει τη διάθεση.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οτιδήποτε τελειώσει σήμερα στα αισθηματικά σου αναμένεται να έχει και μόνιμα αποτελέσματα. Προτιμάς να κάνεις ξεκαθαρίσματα είτε με τον εαυτό σου είτε με τον ερωτικό σου στόχο, αποφεύγοντας τις μεγάλες δηλώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου, η ημέρα είναι καλύτερη για εσένα που επιθυμείς να αναδιοργανώσεις τον επαγγελματικό σου χώρο σε κάτι πιο λειτουργικό και δημιουργικό. Απόφυγε τα λάθη απροσεξίας στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη, σήμερα είναι μια συμβολική ημέρα για την Ελλάδα και φέρει μαζί της και την έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτό σημαίνει ότι η Δευτέρα σε βρίσκει αρκετά προβληματισμένο σχετικά με τις παρέες σου και τον κόσμο με τον οποίο συναναστρέφεσαι. Υπάρχει περίπτωση να αποφασίσεις να αφήσεις πίσω κάποιες επαφές σου. Το τρίγωνο του φαινομένου με τον Πλούτωνα δείχνει ότι ο τρόπος επικοινωνίας σου αλλάζει προς το καλύτερο. Γίνεσαι πιο ώριμος και πιο σοφός σε κάθε τομέα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μπορείς να έχεις θετικές εξελίξεις ακριβώς επειδή ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους γίνεται πιο προσεκτικός και πιο δομημένος. Είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε θέλεις να κάνεις μία καταλαβαίνεις ότι επικοινωνία είναι το κλειδί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου υπάρχει περίπτωση να μην θέλεις σήμερα να συνεργαστείς με άλλους και να βασιστείς 100% στις δικές σου δυνάμεις. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις μόνος σου, οπότε ζήτησε βοήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα η καριέρα σου γίνεται πιο σημαντική από ποτέ με την έκλειψη να κορυφώνεται την ίδια μέρα με μια συμβολική ημέρα για την Ελλάδα. Ή Δευτέρα με την έκλειψη Νότιου Δεσμού στο Ζυγό σου διδάσκει ότι δεν έχει μόνο νόημα η κοινωνική προβολή, αλλά σημαντική μαζί είναι και η οικογενειακή μας ζωή. Χωρίς γερές βάσεις από το σπίτι γίνεται πολύ πιο δύσκολο να επιτύχουμε τα όνειρά μας. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα σου διδάσκει ότι αν δεν πιστέψεις εσύ στον εαυτό σου κανένας άλλος δεν θα το κάνει. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά είναι κάτι που σε προβληματίζει τόσο πολύ που δεν μένει χρόνος και ενέργεια για τα αισθηματικά σου. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να έχει εξελίξεις σε κάθε τομέα. Ξεκουράσου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου συναντούν μεγάλη εύνοια χάρη στον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Γίνεσαι πιο φιλόδοξος αλλά και πιο ικανός να εντοπίσεις καινούργιες πηγές εσόδων ή να διεκδικήσεις περισσότερα χρήματα από τη δουλειά που ήδη κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα μια συμβολική ημέρα για την Ελλάδα και μαζί της φέρει την έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτό για εσένα δείχνει ότι ζητήματα ιδεολογίας και επέκτασης έρχονται σε κρίση. Κάποια πράγματα που υποστήριζες με πάθος μέχρι σήμερα καταλαβαίνεις ότι δεν είχαν απολύτως κανένα νόημα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από το δικό σου ζώδιο δείχνει ότι έχεις την απαραίτητη ψυχική αντοχή, ώστε να απομακρυνθείς από φανατικές αντιλήψεις. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, για σένα σήμερα σημασία έχει να περάσεις όμορφα, παρά να χτίσεις κάτι πολύ στιβαρό. Πιστεύεις, και με το δίκιο σου, ότι από τη στιγμή που περνάτε όμορφα μαζί, η σταθεροποίηση είναι μονάχα θέμα χρόνου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι αρκετά φιλόδοξος και σκέφτεσαι συνεχώς τρόπους με τους οποίους μπορείς να ανελιχθείς επαγγελματικά. Αν έχεις σπουδάσει, υπάρχει μέχρι και η πιθανότητα να απαρνηθείς το πτυχίο σου, για χάρη μιας ευκαιρίας με πολλές προοπτικές.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ σήμερα Δευτέρα και μια συμβολική ημέρα για την Ελλάδα που φέρει και την έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού. Είναι πολύ λογικό κατά τη διάρκεια της ημέρας να επέλθουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου. Παράλληλα, κάποια χρήματα από τρίτες πηγές που έπαιρνες υπάρχει κίνδυνος να μειωθούν. Το τρίγωνο της έκλειψης με τον Πλούτωνα υποδεικνύει ότι μια έξοδος διαφυγής που έχεις είναι το να δράσεις παρασκηνιακά και διακριτικά στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε προβληματίζει πολύ ένας έρωτας ο οποίος έχει τελειώσει πια. Σήμερα είναι η ημέρα κατά την οποία ζυγίζεις τι αξίζει και τι όχι, αποφεύγοντας να αναλάβεις αισθηματικό ρίσκο, ανεξάρτητα από την υφιστάμενη κατάστασή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου βάλλονται και θα χρειαστεί οπωσδήποτε να φερθείς έξυπνα και να μην σπαταλήσεις τους πόρους σου σε πράγματα που δεν έχουν αξία. Καλό θα είναι να αποφύγεις το οικονομικό ρίσκο. Μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου σε τρίτους.




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη