Βίντεο : Γυναίκα κατέβασε την Ελληνική σημαία και κρέμασε τις κάλτσες της, στο δικαστικό μέγαρο Χαλκίδας


Έκπληξη και αιφνιδιασμό στην νομική κοινότητα και στους πολίτες της Χαλκίδας προκάλεσε η κίνηση 35χρονης, να προβεί σε υποστολή της ελληνικής σημαίας από τον ιστό στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου της Χαλκίδας και να τοποθετήσει ένα ζευγάρι .. κάλτσες.

Η 35χρονη η οποία δήλωσε την ιδιότητα της δικηγόρου μετέβη το πρωι της Κυριακής (03/03-11.00) στο Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας. Για λόγους που δεν έχουν αποσαφηνιστεί κατέβασε την ελληνική σημαία από τον ιστό στην είσοδο του Μεγάρου και τοποθέτησε τις κάλτσες της.

Όπως προέκυψε η 35χρονη, έφερε τη δικηγορική ταυτότητα, ωστόσο παραιτήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και διεγράφη από το Μητρώο του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας. Η 35χρονη συνελήφθη και μετά από περίπου μιάμιση ώρα, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και λόγω της ειδικής δωσιδικίας, ελεύθερη με προφορική εντολή .

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας Δημήτρης Γκίκας, ανέφερε, ότι «Είναι πρωτοφανές ντροπιαστικό και κατακριτέο το γεγονός. Αποτελεί προσβολή του εθνικού μας συμβόλου και δεν συνάδει με συμπεριφορά δικηγόρου. Το εθνικό μας σύμβολο είναι ιερό».
nantiareport.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη