Νοικιάστηκε κατάστημα προς 55.000 ευρώ τον μήνα (!!!) σε κεντρικό πεζόδρομο, στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας


Στον πεζόδρομο της οδού Βουκουρεστίου στην Αθήνα, στον αριθμό 15, θα δείτε ότι στήνεται ένα σούπερ πολυτελές κατάστημα Golden Goose. 
H ιταλική βιομηχανία, με τα πανάκριβα «ταλαιπωρημένα» και «βρώμικα» αθλητικά παπούτσια, αποφάσισε ότι αξίζει να επενδύσει στην Ελλάδα πληρώνοντας ενοίκιο 55.000 ευρώ τον μήνα(!) ενώ μια μικρή τράπεζα που είχε προσφέρει 51.000 ευρώ “έφαγε πόρτα”. 
Εδώ και δύο μήνες, η Golden Goose, που ετοιμάζεται να εισαχθεί στο Χρηματιστήριο του Μιλάνο, έχει ιδρύσει θυγατρική στην Ελλάδα, στις προοπτικές της οποίας δείχνει να πιστεύει πολύ. 
Πριν από 24 χρόνια, ένα ζευγάρι Ιταλών σχεδιαστών (ο Alessandro Gallo και η Francesca Rinaldo) από τη Βενετία, ξεκίνησαν με μια μικρή εταιρεία, τη Superstar που πουλούσε «πειραγμένα sneakers». Το 2017, η εταιρεία πέρασε στην ιδιοκτησία του Carlyle Group και κατάφερε να εκτινάξει τον τζίρο της σε 9ψήφια μεγέθη. Τώρα ετοιμάζεται να «σηκώσει» 1 δισ. ευρώ με τη δημόσια εγγραφή και θα επεκταθεί σε πολλές νέες αγορές με ορμητήριο την Ελλάδα, στην οποία έχει ήδη φανατικούς οπαδούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη