Θυμηδία προκαλούν οι επαφές Φαήλου Κρανιδιώτη με Νέα Δημοκρατία για τις ευρωεκλογές


Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κλείνει σταδιακά για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, με την ανακοίνωση νέων υποψηφιοτήτων. 
Ένα από τα πρόσωπα που βολιδοσκοπείται για να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής είναι και ο Φαήλος Κρανιδιώτης, όπως διαδίδει ο ίδιος δεξιά και αριστερά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εντέχνως διαρέει ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος υποστηρίζει πλέον ανοιχτά τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενδέχεται να δεχθεί πρόταση για να είναι στη λίστα του κόμματος στις ευρωεκλογές.

 Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος ανήκει στη λεγόμενη δεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας, γνωστός για τις ακραίες απόψεις του στο μεταναστευτικό, αλλά και άλλα θέματα της επικαιρότητας, όπως ο γάμος ομοφύλων, θα μπορούσε να εκπροσωπήσει ένα «άνοιγμα» της κυβερνώσας παράταξης προς οπαδούς των Ναζί δολοφόνων της  Χρυσής Αυγής, των θρησκόληπτων της "Νίκης", των "Σπαρτιατών" του φιλακισμένου εγκληματία Κασιδιάρη και της άκρας δεξιάς γενικότερα.

Χαρακτηριστική είναι η τελευταία ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη, στην οποία καταδίκασε την ρητορική μίσους που εκπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις του πρώην μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, ο οποίος μίλησε για «κυβέρνηση δολοφόνων» και για «κρεμάλες», με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών.

“Η λούμπεν ρητορική μίσους για "δολοφόνους", με τις κρεμάλες, τις φαντασιώσεις για έκτακτα ορεινά ανταρτοδικεία, θα γίνει πάλι μπούμερανγκ. 

Όποιοι επενδύουν σε αυτήν εκλογικά, θα αποτύχουν. Οι πολίτες απωθούνται από τον ακραίο βίαιο λόγο και πάντα επιλέγουν σταθερότητα και ασφάλεια”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ας σημειωθεί ότι ο Φαήλος Κρανιδιώτης ήταν τρεις φορές υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. 
Το 2016 ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον διέγραψε, με αφορμή τις θέσεις του για το ζήτημα της ονομασίας των Σκυ. 
Τον Μάιο του 2023 ήταν υποψήφιος με το κόμμα “Εθνική Δημιουργία”, αλλά στις εκλογές του Ιουνίου 2023 υποστήριξε τη Νέα Δημοκρατία, με ανάρτησή του στο facebook, στην οποία εξηγούσε για ποιους λόγους πρέπει να υποστηριχθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέναντι στην “μηδενιστική αριστερά”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη