"Το τραγούδι Ζάρι που στέλνουμε στην Eurovision, είναι μια γυφτιά"


"Το τραγούδι Ζάρι που στέλνουμε στην Eurovision,  είναι μια γυφτιά"
Ο Περικλής Κονδυλάτος μοιράστηκε την άποψή του για το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι την Ελλάδα στη Eurovision, στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου».
Ο σχεδιαστής κοσμημάτων αποκάλυψε ότι δεν του άρεσε το κομμάτι, αλλά και η αισθητική του βίντεο-κλιπ, καθώς μεταφέρει μια εικόνα για τη χώρα, η οποία δεν τον βρίσκει σύμφωνο.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Φέρνουν ξενόφερτα στοιχεία στην Ελλάδα λες και όσοι είμαστε εδώ είμαστε παρακατιανοί. Γενικότερα απαξιώνουμε οτιδήποτε ελληνικό. Γιατί βρε παιδιά τόσο μίσος με την Ελλάδα; Τι σας έχει κάνει η Ελλάδα; Ωραία χώρα είναι και σπουδαία χώρα είναι, μόνο σπουδαίους ανθρώπους δεν έχει».

Για τον ξένο σχεδιαστή που πιθανότατα θα ντύσει την τραγουδίστρια για τον μουσικό διαγωνισμό, ο Περικλής Κονδυλάτος σχολίασε: «Δεν θα μπορούσα να ντύσω τη Μαρίνα Σάττι γιατί αυτό το τραγούδι δεν με εμπνέει, δεν μου άρεσει. Επομένως, δεν θα μπορούσα να πατήσω πάνω σε κάτι που δεν μου αρέσει και να κάνω κάτι ωραίο. Θα έπρεπε να εμπνευστώ από κάτι για να βγάλω κάτι καλό. Δεν μπορείς να έχεις ως αφετηρία κάτι που απεχθάνεσαι. Δεν το απεχθάνομαι, δεν μ' αρέσει. Δεν μπορείς να έχεις ως αφετηρία αυτό όμως».

Τέλος, για το βίντεο του τραγουδιού, σημείωσε: «Αυτό το βίντεο κλιπ δίνει μια εικόνα για τη χώρα μου που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. 
Δεν ξέρω επιτρέπεται να το πούμε αυτό; Ότι, η Ελλάδα δεν θέλουμε να είναι μια γύφτικη χώρα. Αυτό δείχνει, αυτό βλέπω εγώ, εκτός αν είδα μια υψηλή αισθητική και δεν το κατάλαβα. Είδα μια γυφτιά. Τι να κάνουμε δεν μου άρεσε, γιατί δεν είναι ωραίο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη