Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Μαρτίου


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ένα μεγάλο μακελειό αποτελεί η Πέμπτη για εσένα, Κριέ, με τις πολλαπλές όψεις που κορυφώνονται σήμερα και τη Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζοντας έντονα τα αισθηματικά σου. Το τετράγωνό της με τον Δία και η αντίθεση της με τον Άρη προμηνύουν υπερβολικό δράμα στην προσωπική σου ζωή. Από την άλλη πολύ θετικό είναι το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα που θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να νιώσεις όμορφα.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Καλό θα είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε νέα αισθηματική προσέγγιση, γιατί η συναισθηματική σου κατάσταση δεν είναι και τόσο σταθερή για να τη διαχειριστείς. Απόφυγε το δράμα και χρησιμοποίησε τη λογική για να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου ευνοούνται εμφανώς από το σύμπαν. Στρέψου προς τις υφιστάμενες γνωριμίες σου ή φρόντισε να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μέσα σε όλο αυτό θα καταφέρεις να ανελιχθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε σήμερα Πέμπτη με Σελήνη στον Λέοντα, οπότε και εσύ γίνεσαι εμφανώς πιο εσωστρεφής. Αποφεύγεις κάποιες καταστάσεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου, γιατί σου φαίνονται βουνό και δεν αποκλείεται να αποχωρήσεις από μια συνεργασία. Πρόσεξε τα νεύρα σου, διότι υπάρχουν σκληρές όψεις μεταξύ Σελήνης με τον Άρη και το Δία. Με το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα θα μπορέσεις να βρεις χαρά και να επιτύχεις στα επαγγελματικά σου μέσα από παρασκηνιακή δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις μια σχέση χωρίς σταθερά θεμέλια σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει αποστασιοποίηση. Εσύ που αναζητείς ένα ταίρι, καλό είναι σήμερα να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου γιατί χαΐρι δεν φαίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επικεντρώσου στη δουλειά σου, γιατί σήμερα το σύμπαν σε ευνοεί περισσότερο στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Οποιαδήποτε προσπάθεια κι αν κάνεις, πρόκειται αργά ή γρήγορα να αποφέρει καρπούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Πέμπτη για εσένα αγαπητέ Δίδυμε, με τη Σελήνη στον Λέοντα, προσφέρει τρομερή κινητοποίηση και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, όμως το δράμα είναι μέρος του σεναρίου. Αυτή η Σελήνη σχηματίζει σκληρές όψεις με τον Άρη και τον Δία κι εσύ βρίσκεσαι σε μια φάση υπερέντασης. Αν σκοπεύεις να τακτοποιήσεις θέματα γραφειοκρατικής φύσεως, διαχειρίσου τα με απόλυτη υπομονή ή αν έχεις και άλλη προθεσμία άφησέ τα για άλλη στιγμή. Σήμερα, είναι καλή ημέρα για να δεις τα φιλαράκια σου χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν φέρουν μεταβολές και καλό θα είναι αν έχεις έναν δεσμό να αποφύγεις τις συναισθηματικές υπερβολές. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης ενός έρωτα στρέψουν προς φιλικά πρόσωπα ή άτομα με τα οποία έχεις διαφορές κουλτούρας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πιο θετικό στοιχείο της ημέρας για εσένα είναι οι δυνατότητες που σου προσφέρονται μέσα από τη διεύρυνση του δικτύου γνωριμιών σου. Συναντάς ανθρώπους πιο επιτυχημένους από εσένα στα επαγγελματικά που θα σε εμπνεύσουν σαν πραγματικοί ηγέτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα Πέμπτη φίλε μου Καρκίνε, με τη Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιο του Λέοντα και τα οικονομικά σου σε βασανίζουν κατά πάρα πολύ. Σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις κάποιες αγορές οι οποίες τελικά θα αποδειχθεί ότι δεν ήταν και η καλύτερη επένδυση, αφού η Σελήνη σχηματίζει σκληρές όψεις με τον Άρη και το Δία. Χαρά θα βρεις από επαγγελματικά σου, γιατί το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα σου προσφέρει μεγαλύτερη δικτύωση ή αναγνώριση των προσπαθειών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να τα αφήσεις στην άκρη για σήμερα διότι οι τεράστιες αυξομειώσεις στην αυτοπεποίθησή σου θα λειτουργήσουν αρνητικά. Χρησιμοποίησε τη λογική και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα αναφορικά με τις προθέσεις των άλλων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά όντως αναμένεται να έχεις θετικά αποτελέσματα ερχόμενος σε επαφή με ανθρώπους μεγάλης κοινωνικής ισχύος και ικανούς να σου προσφέρουν μια σεβαστή θέση εργασίας. Απόφυγε το οικονομικό ρίσκο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη με τη σελήνη να φιλοξενείται ακόμη από το δικό σου ζώδιο, η οποία σχηματίζει σκληρές όψεις με τον Άρη και το Δία. Δυστυχώς παραμένεις απόλυτα επικεντρωμένος στις προσωπικές σου ανάγκες με αποτέλεσμα να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τον άμεσο περίγυρό σου στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Το θετικό είναι ότι σήμερα μπορείς να κάνεις σημαντικές επαφές χάρη στο εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα χρειαστεί να κινηθείς πολύ διακριτικά και με το κεφάλι χαμηλά διαφορετικά θα έχεις καυγάδες και ρήξεις. Οι αισθηματικές απαιτήσεις σου είναι πάρα πολύ υψηλές σε σημείο να γίνονται μη ρεαλιστικές και να δέχεται πίεση το ταίρι σου ή όποιος προσεγγίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά πρέπει να φερθείς διπλωματικά αποφεύγοντας τις εντάσεις και διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ. Σήμερα το να συνεργαστείς με άτομα του εξωτερικού αποτελεί μια καλή διέξοδο για να κάνεις νέα ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου σήμερα Πέμπτη με τη Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα να σχηματίζει σκληρές όψεις, οπότε η διάθεσή σου δεν αναμένεται να είναι και η καλύτερη. Αντίθετα, πρόκειται να προσκολληθείς σε κάποιες σκέψεις του παρελθόντος. Οι σκληρές όψεις της με τον Άρη και το Δία υποδηλώνουν τον κίνδυνο εξιδανίκευσης μιας σχέσης η οποία έχει τελειώσει πλέον. Αντίθετα, το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα σου προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και να λάβεις περισσότερα χρήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό θα είναι να αποφύγεις να επενδύσεις πολύ στα αισθηματικά σου, γιατί οι συναισθηματικές εξάρσεις και οι περιττοί προβληματισμοί είναι παρόντες. Ο απόφυγε να ξεστομίσεις πράγματα που δεν εννοείς, αν έχεις ήδη κάποιον στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δώσ’ τα όλα στη δουλειά σου και θα δεις ότι το σύμπαν θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω. Θα χρειαστεί αρκετή υπομονή και επιμονή έτσι ώστε να καταφέρεις αυτά που θέλεις, όμως σίγουρα οι κόποι σου δεν θα πάνε στράφι.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Πέμπτη φίλε μου Ζυγέ, με Σελήνη στον Λέοντα, οπότε και εσύ φροντίζεις να κάνεις πολλαπλές κοινωνικές επαφές, αμφότερα στα προσωπικά και τα εργασιακά σου. Οι σκληρές όψεις της Σελήνης με τον Άρη και με το Δία, σε φέρουν αντιμέτωπο με σκληρές κουβέντες σε κάθε πεδίο της ζωής σου. Το θετικό είναι ότι αν δώσεις παραπάνω βάση στα προσωπικά και τα ερωτικά σου, θα αισθανθείς πολύ πιο όμορφα, αφού το σύμπαν σου προσφέρει ένα δυνατό φλερτ ή ανανέωση μέσα από τον έρωτα, χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά είναι ο τομέας στον οποίο θα δεις τη μεγαλύτερη εύνοια. Σήμερα η ημέρα σου προσφέρει τη δυνατότητα καινούριων γνωριμιών που μπορούν να οδηγήσουν σε έρωτα ή να έχεις αναζωπύρωση του πάθους στην υφιστάμενη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει κίνδυνος αποδιοργάνωσης. Ταυτόχρονα δεν αποκλείεται να ακούσεις σκληρή κριτική από κάποιους ανταγωνιστές σου. Φρόντισε να μην πάρεις στα σοβαρά τα λεγόμενα των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη με τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα κι εσύ γίνεσαι πιο φιλόδοξος από ποτέ, χωρίς αυτό απαραίτητα να είναι καλό για τα επαγγελματικά σου. Οι σκληρές όψεις της Σελήνης με το Δία και τον Άρη προμηνύουν τον κίνδυνο να λήξεις μια συνεργασία, χωρίς σοβαρό λόγο. Διαφορετικά, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ανταλλάζεις σκληρές κουβέντες μέσα στη δουλειά. Το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να λάβεις υποστήριξη από οικογενειακά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί ο Δίας να βρίσκεται ακόμη στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου, όμως οι σημερινές διελεύσεις προμηνύουν περισσότερα προβλήματα παρά ευκαιρίες στην αισθηματική σου ζωή. Θα χρειαστεί να υιοθετήσεις μια πιο διακριτική προσέγγιση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στοχεύσεις προς ενέργειες οι οποίες θα εξασφαλίσουν μακροημέρευση και πιο σταθερές βάσεις για την καριέρα σου. Απόφυγε τις σκληρές διαπραγματεύσεις και διαλόγους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα Πέμπτη, φίλε μου Τοξότη, με τη Σελήνη σε ένα αρκετά φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, τον Λέοντα, οπότε και εσύ αισθάνεσαι αρκετή αισιοδοξία. Βέβαια, δεν είναι απαραίτητα για καλό. Οι σκληροπυρηνικές όψεις της Σελήνης με το Δία και με τον Άρη προμηνύουν λεκτικές εντάσεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Το θετικό είναι ότι σε αποζημιώνει στα ερωτικά το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα φέρνοντας σου ένα ανανεωτικό φλερτ ή μια καλύτερη επικοινωνία στη σχέση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μπορείς να έχεις θετικές εξελίξεις όπως μια καινούργια επαφή που προκύπτει ακόμη και με άτομο με πολλές διαφορές με εσένα. Είναι σημαντικό αν διατηρείς έναν δεσμό σήμερα να προσέξεις λίγο παραπάνω αυτά που λες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου, το σύμπαν σου λέει να κάνεις ένα διάλειμμα, αποφεύγοντας το ρίσκο. Υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος κινήσεις ή να λάβεις λάθος αποφάσεις, για τις οποίες θα μετανιώσεις αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, κατά τη διάρκεια της το Πέμπτης με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, αρκετές από τις ανασφάλειές σου έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Το σύμπαν δεν υπόσχεται επίλυση αυτών, απαραίτητα, ενώ οι σκληρές όψεις μεταξύ της Σελήνης με τον Άρη και το Δία προμηνύουν πολυάριθμες εντάσεις. Ευεργετικά θα λειτουργήσει η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα για εσένα προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες ναι αισθανθείς οικονομική ασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου είναι ανεβασμένος, όμως η προσέγγισή σου στο φλερτ δεν αναμένεται να είναι και τόσο επιτυχής. Πάντως, αν έχεις έναν δεσμό απόψε σίγουρα εντυπωσιάζεις το άλλο σου μισό με την ενέργειά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου μπορούν να λάβουν βοήθεια μέσα από την υποστήριξη οικογενειακών προσώπων ή την εκμετάλλευση κάποιων ακινήτων που έχεις. Στόχος σήμερα, είναι να αισθανθείς ασφάλεια. Απόφυγε το επαγγελματικό ή οικονομικό ρίσκο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη με τη Σελήνη ακόμη να βρίσκεται απέναντί σου και να σχηματίζει σκληροπυρηνικές όψεις με τον Άρη και το Δία. Αυτό υποδεικνύει ότι στρέφεις την ενέργειά σου προς τις επιθυμίες και ανάγκες των υπολοίπων, με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας να τα παίρνεις στο κρανίο με την αδιαφορία τους. Η μέρα μπορεί να έχει μια πολύ θετική ανατροπή χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα που σε βοηθά να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα στην ημέρα προκύπτει ένα ανανεωτικό φλερτ το οποίο σου γίνεται τελικά εμμονή. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι μια πολύ καλή λύση να επανα-προσεγγίσεις το άλλο σου μισό σαν να είναι η πρώτη σας φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εφόσον φροντίσεις να είναι κάθε πλευρά ικανοποιημένη και να μην υπάρχουν αδικίες, σήμερα θα κατορθώσεις να κάνεις σημαντικές επαγγελματικές συμμαχίες. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχεις διάλυση συμφωνιών κι εντάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη με Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, οπότε και εσύ στρέφεις την ενέργειά σου προς τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη υποδηλώνει τον κίνδυνο υπερβολικού στρες για να τα προλάβεις όλα. Το τετράγωνό της με τον Δία δείχνει ότι θα δώσεις υποσχέσεις που τελικά δεν μπορείς να κρατήσεις. Θετικό βέβαια, είναι το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα που μέσα από παρασκηνιακή δράση μπορείς να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, μπορείς να επιδιώξεις μια επανασύνδεση μέσα στην ημέρα, όμως πρόσεξε διότι δεν θα είναι απαραίτητα για καλό. Εσύ που έχεις ταίρι υπάρχει περίπτωση να μαλώσετε για πολύ χαζούς λόγους- απαιτείται ψυχραιμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να φροντίσεις να βγάλεις περισσότερα χρήματα, γιατί σήμερα μέσα από κάποιες ιδέες σου μπορείς να έχεις επιτυχία. Σημαντικό είναι να κρατήσεις χαμηλό προφίλ παραμένοντας μακριά από τα φθονερά μάτια τρίτων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη