Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 ΜαρτίουΚΡΙΟΣ


Γενικά

Φίλε Κριέ, σήμερα μία φιλόδοξη Τετάρτη έφτασε για το ζώδιό σου, αφού η Σελήνη ακόμη φιλοξενείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, στρέφοντας την ενέργειά σου σε ζητήματα καριέρας και κοινωνικής προβολής. Όλα αυτά μπορείς να τα καταφέρεις συνεργαζόμενος με πολύ κόσμο με τον οποίο μοιράζεσαι αρκετές κοινές πεποιθήσεις, διότι το εξάγωνο μεταξύ του Άρη από τον Υδροχόο με το Βόρειο Δεσμό αυξάνει την ανάγκη σου για συνεργασία. Είναι μία καλή στιγμή για τη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά θα μπορέσεις να έχεις όμορφες εξελίξεις όσο παραμείνεις εξωστρεφής, αφού οι παρέες σου σε φέρνουν σε επαφή με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Οι εξελίξεις σήμερα αναμένονται καρμικές, ανεξάρτητα από την κατάστασή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι εκείνα που ευνοούνται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, χάρη στο θετικό αστρολογικό σκηνικό. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με άτομα που σε υποστηρίζουν να επιτύχεις προσωπικούς κι επαγγελματικούς στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη, Ταύρε μου, η κορύφωση του εξάγωνου ανάμεσα στον Άρη στον Υδροχόο και τον Βόρειο Δεσμό, συνδυαζόμενη με την Σελήνη στον Αιγόκερω, σου προσφέρει μια δυναμική μέρα. Επικεντρώνεσαι περισσότερο στην αναζήτηση νέων εμπειριών και γνώσεων, με σκοπό την προσωπική σου ανάπτυξη. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επικεντρωθείς στις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σου και να σχεδιάσεις για το μέλλον με αισιοδοξία. Ακόμη κι αν παραμείνεις στο παρασκήνιο, μακροπρόθεσμα θα αναγνωριστείς για όσα καταφέρνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, η ημέρα απαιτεί υπομονή και ωριμότητα στη διαχείριση της σχέσης σου ή την προσέγγιση ενός νέου έρωτα. Η σταθερότητα και η αφοσίωση μπορούν να ενισχύσουν τις υπάρχουσες σχέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, είναι μια ιδανική ημέρα για σχεδιασμό και αναδιοργάνωση των στόχων σου. Η προσοχή στις λεπτομέρειες θα σε ευνοήσει στην επίτευξη μακροπρόθεσμών σου στόχων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη, αγαπητέ μου Δίδυμε, η κορύφωση του εξάγωνου μεταξύ του Άρη από τον Υδροχόο και του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, σου προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες να αυξήσεις τις γνώσεις σου, να ζήσεις ασυνήθιστες εμπειρίες και να γεμίσεις αισιοδοξία. Μαζί με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, σημέρα ασχολείσαι θερμά με τις φιλοδοξίες και τις ιδέες σου, δίχως να παραμελείς τον εσωτερικό σου κόσμο. Είναι η ιδανική μέρα για να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και να κάνεις σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μπορείς να αναζητήσεις βαθύτερες συναισθηματικές συνδέσεις και να διερευνήσεις τα θαμμένα συναισθήματά σου. Ανακαλύπτεις τι θέλεις από τον έρωτα και το μοιράζεσαι με το ταίρι σου ή το αναζητάς σε ένα νέο πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, είναι μια καλή ημέρα για να στοχεύσεις ψηλά και να εργαστείς σκληρά για τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Η θετική σκέψη και η αποφασιστικότητα θα σε ωθήσουν προς τα εμπρός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη, αγαπητέ μου Καρκίνε, η ενέργεια του Άρη στον Υδροχόο σε συνδυασμό με τον Βόρειο Δεσμό φέρνει μεγάλη δυναμική στις προσωπικές και επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια και να ανέλθεις κοινωνικά. Η Σελήνη στον Αιγόκερω προάγει την αρμονία στις σχέσεις σου, κάνοντας αυτή την ημέρα ιδανική για διαπραγματεύσεις και συνεργασίες. Το ένστικτό σου φαίνεται ενδυναμωμένο και μπορείς να κάνεις σωστές επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, είναι μια ημέρα για να ενισχύσεις την υφιστάμενή σου σχέση ή να επιδιώξεις πιο εποικοδομητική συνεννόηση με τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, η ημέρα σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις μεγαλύτερα βήματα προς την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Απαιτείται απόλυτη προσοχή και αφοσίωση στον σκοπό σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη, αγαπητέ μου Λέοντα, η κορύφωση του εξάγωνου μεταξύ του Άρη στον Υδροχόο και του Βόρειου Δεσμού, σου προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες για περαιτέρω κοινωνικοποίηση, συνεργασίες ή την έναρξη μίας νέας σχέσης. Συνδυαστικά με την Σελήνη στον Αιγόκερω, η μέρα ευνοεί τη διεκδίκηση των φιλοδοξιών σου και την ενίσχυση των επαγγελματικών και ακαδημαϊκών στόχων σου. Αναζητάς νέες εμπειρίες, είσαι τυπικός προς τις υποχρεώσεις σου και δείχνεις ένα σοβαρό πρόσωπο στη δουλειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι σημαντικό για τη συγκεκριμένη ημέρα να επιδιώξεις σταθερότητα και ισορροπία στις σχέσεις σου, ενώ διατηρείς την ανεξαρτησία σου. Τα αισθηματικά σου είναι σε καλή κατάσταση, μολονότι δεν αποτελούν προτεραιότητα για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναφορικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, η ημέρα προσφέρει ευκαιρίες για να οργανώσεις καλύτερα τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να εστιάσεις σε μακροπρόθεσμους στόχους, εντοπίζοντας νέες πηγές εσόδων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου, η Τετάρτη έφτασε κι εσύ αποσπάσαι από τον έρωτα και οτιδήποτε δημιουργικό, μιας και η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε υποστηρίζει σε αυτά τα θέματα. Βρίσκεις χρόνο μέσα στην ημέρα να ασχοληθείς με οτιδήποτε σου προσφέρει πραγματική ευτυχία και χαρά, όπως ένα χόμπι ή ακόμη και να παίξεις με τα παιδάκια σου. Το εξάγωνο μεταξύ Άρη από τον Υδροχόο και Βόρειου δεσμού σε κινητοποιεί να εργαστείς σκληρά, αλλά κι έξυπνα, προκειμένου να γεμίσεις την τσέπη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα είναι αρκετά καλή αν θέλεις να βρεις έναν σημαντικό έρωτα, να κάνεις νέες επαφές ή ακόμη και να αναθερμάνεις την υπάρχουσα σχέση σου. Παράλληλα, η ισορροπία που επιδιώκεις στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά εξυγιαίνει τις σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία όμορφη ημέρα για εσένα που κάνεις σχέδια για το μέλλον, όπως την έναρξη μίας επιχειρηματικής ενέργειας ή τη δημιουργία ενός δημιουργικού σχεδίου που θα συμβάλλει θετικά στην καριέρα σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη, αγαπητέ Ζυγέ, η κορύφωση του εξάγωνου μεταξύ του Άρη από τον Υδροχόο και του Βόρειου Δεσμού, σε βοηθά να αρπάξεις απ΄ τα μαλλιά πολλαπλές ευκαιρίες στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Παράλληλα, έρχεσαι σε επαφή με κόσμο που διασκεδάζετε μαζί. Μπορείς να ανακαλύψεις νέα χόμπι ή να έρθεις σε πιο ουσιαστική επικοινωνία με τα παιδιά σου. Σε συνδυασμό με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, ενισχύονται οι προσωπικές σου σχέσεις και η οικογενειακή σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, η ημέρα αυτή φέρνει απίθανες ευκαιρίες για να ενισχύσεις τη σχέση σου ή να βρεις ισορροπία μεταξύ των προσωπικών σου επιθυμιών και των αναγκών των άλλων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τον επαγγελματικό σου χώρο. Επίσης, μπορείς να θέσεις τις βάσεις για μελλοντική σταθερότητα και ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη, αγαπημένε Σκορπιέ, η κορύφωση του εξάγωνου μεταξύ του Άρη από τον Υδροχόο και του Βόρειου Δεσμού, σε βοηθά να επενδύσεις περισσότερο χρόνο κι ενέργεια για να αναπτύξεις ισχυρούς δεσμούς με τον περίγυρό σου, αποφεύγοντας τις ανούσιες δραστηριότητες. Δεν σου αρέσουν οι επιφανειακές συζητήσεις. Σε συνδυασμό με τη Σελήνη στον Αιγόκερω που φέρει η συγκεκριμένη ημέρα, επικεντρώνεσαι στην ενίσχυση της επικοινωνίας σου και της οικογενειακής ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσεις προκλήσεις που απαιτούν διπλωματική και πειθαρχημένη διαχείριση των συναισθημάτων σου, αποφεύγοντας τις συναισθηματικές εξάρσεις. Έχεις ανάγκη από βαθιά επικοινωνία, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε μόνος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, αυτή η μέρα φέρνει ευκαιρίες για σταθεροποίηση και ανάπτυξη, μέσω συνετού σχεδιασμού και οργάνωσης. Προτιμάς μία σταθερή εργασία, παρά την ανάληψη ρίσκου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη, αγαπητέ μου Τοξότη, η ενέργεια του Άρη από τον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό προσφέρει δυναμισμό στην επικοινωνία και ακόμη περισσότερη δημιουργικότητα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά δημιουργώντας μόνος σου τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι μέσα από τις πολλαπλές ιδέες που κατεβάζεις. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει να επικεντρώνεσαι στις οικονομικές σου υποθέσεις, περισσότερο. Υπάρχει κίνδυνος να ‘φρενάρεις’ τα συναισθήματά σου και να παρουσιαστείς ως απόμακρος στους άλλους, φέροντας αποστασιοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, σήμερα εκτιμάται ότι θα επιφέρεις μια ισορροπία μεταξύ προσωπικών επιθυμιών και δημιουργικών εκφράσεων. Είναι μία καλή στιγμή για νέες επαφές ή την αναγέννηση του χαμένου πάθους της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, αυτή η μέρα φέρνει ποικίλες ευκαιρίες για ανάπτυξη και οργάνωση, προωθώντας τους φιλόδοξους οικονομικούς σου στόχους. Μπορείς να υλοποιήσεις μία δημιουργική ιδέα που σε πηγαίνει μπροστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη, αγαπητέ μου Αιγόκερε, η όψη εξάγωνου του Άρη από τον Υδροχόο σε με τον Βόρειο Δεσμό σου φέρνει ευκαιρίες για περισσότερη οικονομική ανάπτυξη και σταθεροποίηση στο σπίτι και την οικογένεια. Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, έφτασε η κατάλληλη στιγμή να σχεδιάσεις για το μέλλον, να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους και να εργαστείς για την υλοποίησή τους με πρακτικότητα και αφοσίωση. Μαζί, η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη σου για εσωτερική ισορροπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, μπορείς να αναζητήσεις σταθερότητα και ασφάλεια στις σχέσεις σου, ενισχύοντας τον υπάρχοντα δεσμό σου ή δημιουργώντας έναν νέο. Οι επιλογές σου γίνονται με βάση την επιθυμία σου για σταθερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να ενισχύσεις την οικονομική σου κατάσταση εκμεταλλευόμενος κάποιο ακίνητο ή μειώνοντας τα έξοδα που αφορούν το σπίτι σου. Σε συνεργασία με ένα οικογενειακό πρόσωπο, θα μπορούσες να καταφέρεις περισσότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα Τετάρτη, φίλε μου Υδροχόε, η δυναμική κορύφωση του εξάγωνου μεταξύ του Άρη στο ζώδιο σου και του Βόρειου Δεσμού σε εκείνο του Κριού, σε βοηθά να εκμεταλλευτείς νέες δυνατότητες συμφωνιών. Μαζί με την Σελήνη στον Αιγόκερω, η προσωπική σου αναζήτηση γίνεται εντονότερη, πάνω στην ανάγκη σου για ψυχική ανάπτυξη κι ενδυνάμωση. Έφτασε η ημέρα όπου θα εστιάσεις στην έκφραση των ιδεών και των μελλοντικών σου σχεδίων με μεγάλη αποφασιστικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα προβλέπεται να αναζητήσεις βαθύτερες και πιο σημαντικές συνδέσεις με τον αγαπημένο σου άνθρωπο ή το άτομο που θέλεις να εντάξεις στην αισθηματική σου ζωή. Επιδιώκεις ουσιαστική επικοινωνία και κατανόηση στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά, η ημέρα σου χαρίζει πολλαπλές ευκαιρίες για δημιουργική και πρακτική οργάνωση. Μπορείς να εκμεταλλευτείς κάποιες γνωριμίες ή πληροφορίες στις οποίες αποκτάς πρόσβαση για να γίνεις καλύτερος στον χώρο εργασίας σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα Τετάρτη, η θετική όψη του Άρη από τον Υδροχόο με τον Βόρειο Δεσμό, σε καλεί να δώσεις προσοχή στον εσωτερικό σου κόσμο και τις κοινωνικές σου σχέσεις. Παράλληλα, η Σελήνη από τον Αιγόκερω σε καθιστά περισσότερο εξωστρεφή, χωρίς να γίνεσαι φλύαρος. Έτσι, κατορθώνεις να εξισορροπήσεις τα προσωπικά σου, την κοινωνική σου ζωή και την ψυχολογία σου. Μετράς τα λόγια σου, οπότε η ημέρα δεν φαίνεται ευνοϊκή για ρομαντικούς διαλόγους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να αναζητήσεις μία επανασύνδεση στα αισθηματικά σου, ή να επενδύσεις πιο σοβαρά και προσεκτικά σε ένα φλερτ. Αντίστοιχα, αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να γίνεις λιγάκι πιο γλυκός στον τρόπο που μιλάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να επωφεληθείς, σήμερα, από την ανάπτυξη δικτύων και την ενίσχυση των κοινωνικών σου σχέσεων, ανοίγοντας τον δρόμο για νέες ευκαιρίες. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου απαιτούν προσοχή και παρασκηνιακή δράση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη