Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 ΜαρτίουΤα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Κριέ μου, σήμερα Τρίτη με την Σελήνη στον Αιγόκερω, εσύ επικεντρώνεσαι σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Κάνεις στην άκρη τον συναισθηματισμό σου και προτιμάς να προχωρήσεις πιο πειθαρχημένα. Κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου που μακροπρόθεσμα θα συντελέσουν στην καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης και της αναγνώρισής σου. Θα χρειαστεί, όμως, να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, δίχως να παραμελείς τις προσωπικές σου επιθυμίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι πολύ σημαντικό να οργανώσεις επαρκώς το χρόνο σου, προκειμένου να προσφέρεις λίγο χρόνο κι ενέργεια στον έρωτα. Αν έχεις δεσμό, φρόντισε να επικοινωνείς ανοικτά μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, ακόμη κι αν προκύψει ένα ειδύλλιο, δεν παρουσιάζεσαι ως συναισθηματικά διαθέσιμος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ο τομέας όπου τα δίνεις όλα. Εργάζεσαι σκληρά και κοιτάζεις όσα καταφέρνεις τώρα να έχουν και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Αν εργάζεσαι σε υψηλόβαθμη θέση, δώσε προσοχή στα συναισθήματα των υπαλλήλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε, η σημερινή Τρίτη σε βρίσκει με σχετικά θετικά συναισθήματα, χάρη στην Σελήνη στον Αιγόκερω. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο διάβασμα ή οτιδήποτε θα σου εξιτάρει το μυαλό. Οι βαθυστόχαστες συζητήσεις με τους άλλους είναι μία δραστηριότητα που θα σου φτιάξει το κέφι, αλλά προσοχή σε θέματα φανατισμού! Καλό θα είναι να αποκολληθείς από τα πρέπει και τις βαθιά ριζωμένες αξίες σου όσο συζητάς για θέματα ιδεολογίας με άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ των ‘θέλω’ και των ‘πρέπει’ αναζητώντας καινούριες ερωτικές ευκαιρίες οι οποίες έρχονται σε σύγκρουση με όσα έχεις συνηθίσει μέχρι σήμερα. Πάρε το χρόνο σου πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε απόφαση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να βοηθηθούν μέσα από κάποια νέα εκπαίδευση που κάνεις πάνω στο αντικείμενο εργασίας σου. Εναλλακτικά, μπορείς να ξεκινήσεις συνεργασίες με άτομα του εξωτερικού για ένα έξτρα εισόδημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη στον Αιγόκερω, σήμερα Τρίτη, σου ξυπνά κάποιες ‘ξεχασμένες’ ανασφάλειες. Ενδεχομένως να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο με τον οποίο δεν επικοινωνείς και τόσο αποτελεσματικά ή η έλλειψη επικοινωνίας να σε βυθίζει σε σκέψεις του παρελθόντος ή γεγονότων που φοβάσαι. Είναι μία καλή στιγμή για να αναζητήσεις υλική ή ψυχολογική υποστήριξη από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Παράλληλα, η ημέρα ευνοεί συναντήσεις με ανώτερούς σου στη δουλειά ή άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου είναι ανεβασμένος κι εφόσον διατηρείς έναν δεσμό, είναι μία καλή στιγμή να τον εντυπωσιάσεις. Αντίστοιχα, εσύ ελεύθερε ελκύεσαι από ανθρώπους που δείχνουν πιο ώριμοι, πιο επιτυχημένοι από εσένα ή είναι μεγαλύτερη ηλικιακά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να επωφεληθείς στρεφόμενος προς πρόσωπα που έχουν επιτύχει περισσότερα από εσένα στην πράξη. Αντίστοιχα, μπορείς να διεκδικήσεις χρωστούμενα ή να ζητήσεις οικονομική βοήθεια από τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε μου, η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδεχομένως να σε κάνει λιγάκι υποτονικό κατά τη διάρκεια της Τρίτης, άρα συνιστάται να δώσεις στον εαυτό σου το διάλειμμα να ξεκουραστεί. Βέβαια, είσαι πρόθυμος να βρεις μία μέση λύση σε κάθε διαφωνία που προκύπτει ή έχει μείνει στην μέση. Η ανάγκη σου για καλύτερη επικοινωνία και σύνδεση με τον περίγυρό σου, σε ωθεί να βάλεις νερό στο κρασί σου και να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι πρόθυμος να βρεις τη χρυσή τομή με το άλλο σου μισό και να θέσεις γερά θεμέλια στην υφιστάμενη σχέση σου. Εναλλακτικά, αν είσαι ελεύθερος, οι επιλογές σου βασίζονται στο κατά πόσο ένας άνθρωπος σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε άριστη κατάσταση, αφού οι διπλωματικές σου ικανότητες είναι εμφανώς τονισμένες. Γνωρίζεις τι και με ποιον τρόπο πρέπει να το πεις, ώστε να εξασφαλίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντά μου, σήμερα Τρίτη με Σελήνη στον Αιγόκερω κι εσύ προσπαθείς με νύχια και με δόντια να τακτοποιήσεις κάθε υποχρέωσή σου. Δεν έχει σημασία αν είναι λίγα πράγματα ή ένα ‘βουνό’ δουλειάς, εσύ επιθυμείς να παραμείνεις τυπικός. Καλό θα είναι να φροντίσεις εξίσου και τις υπόλοιπες πτυχές της καθημερινότητάς σου και της προσωπικής σου ζωής, ώστε να μην αισθανθείς ότι ‘κάτι λείπει’ στο τέλος της ημέρας. Είναι άριστη ημέρα για γυμναστική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν μένει και πολύς χρόνος για τα αισθηματικά σου, αφού σήμερα επιλέγεις να εργαστείς σκληρά και να τα δώσεις όλα στην καριέρα σου. Πάντως, ένα ειδύλλιο ή έστω ένας ερωτικός θαυμασμός μέσα από το χώρο εργασίας, δεν αποκλείεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προσπαθείς για το καλύτερο. Μολονότι καταφέρνεις στην πράξη πολλά, η δουλειά σου θα αναγνωριστεί σε μετέπειτα στάδιο. Επομένως, θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή και να μην το βάλεις κάτω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, πρόκειται για μία ερωτική Τρίτη, αφού η Σελήνη σήμερα επισκέπτεται ένα πολύ φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, τον Αιγόκερω. Ο τρόπος σκέψης σου είναι ούτως ή άλλως πρακτικός, αλλά σήμερα εντείνεται και το επιχειρηματικό σου πνεύμα, με αποτέλεσμα οι ιδέες σου να μπορέσουν να γίνουν και κερδοφόρες μακροπρόθεσμα. Αν έχεις παιδάκια, η ημέρα είναι πολύ καλή για να κάνετε μαζί διάφορες δραστηριότητες. Προσπάθησε να τους δείξεις τη γλυκιά σου πλευρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά έρχονται διάφορες ευκαιρίες γνωριμιών και φλερτ για εσένα που είσαι μόνος. Αν έχεις έναν δεσμό ήδη, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφες στιγμές, καθώς και να συζητήσετε τι κινήσεις να κάνετε για να σταθεροποιηθείτε μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου κόσμος μοιάζει με ένα παιχνίδι που καλείσαι να παίξεις. Το καλύτερο ‘χαρτί’ σου είναι η ευστροφία και η δημιουργικότητά σου. Αυτά τα στοιχεία σε βοηθούν να βρεις λύσεις και να εξελιχθείς.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου, η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε καθιστά ελαφρώς εσωστρεφή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προτιμάς να περάσεις περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι ή παρέα με πρόσωπα που σου γεννούν την αίσθηση οικειότητας, παρά να επενδύσεις χρόνο για τη διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου. Σε ενδιαφέρει να έρθεις σε ουσιαστική επαφή με τον περίγυρό σου κι αποφεύγεις τις επιφανειακές σχέσεις. Πρόσεξε μην αναλώνεσαι σε σκέψεις του παρελθόντος και χαλάσεις τη διάθεσή σου χωρίς σοβαρό λόγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σχετικά με τα αισθηματικά σου, σήμερα αποφεύγεις τις νέες γνωριμίες, επιδιώκοντας να κατανοήσεις περισσότερα για τις βαθύτερες ανάγκες σου στον έρωτα. Προσπαθείς να σταθεροποιήσεις το δεσμό σου ή επιλέγεις ανθρώπους που σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι κάτι που θα σε απασχολήσει λιγάκι και θα κάνεις όποιες κινήσεις μπορείς προκειμένου να ‘κλειδώσεις’ την καριέρα σου στο μέγιστο δυνατό επίπεδο. Σκέφτεσαι αρκετά ώριμα και πρακτικά και βγαίνεις κερδισμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, η Τρίτη έφτασε και φιλοξενεί την Σελήνη στον Αιγόκερω που καθιστά τον λόγο σου περισσότερο συναισθηματικό, δίχως όμως να το φτάνεις στα άκρα. Επιθυμείς ώριμες συζητήσεις με τον περίγυρό σου και προτιμάς να λες μόνο τα απαραίτητα, αντί να φλυαρείς χωρίς ουσία. Η ημέρα αυτή είναι πολύ καλή αν θέλεις να κάνεις ένα μικρό ταξιδάκι ή έστω να το κανονίσεις. Παράλληλα, ευνοείσαι αν παρακολουθήσεις εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα συμβάλλουν θετικά στην προσωπική ή επαγγελματική σου ανέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσεγγίζεις τα πάντα προσεκτικά και υπεύθυνα, ακόμη και το φλερτ ή την ερωτική επικοινωνία. Τα αισθηματικά σου φέρουν λίγες εξελίξεις μόνο προς εσένα που γνωρίζεις τι πραγματικά επιθυμείς στον έρωτα. Μιλάς προσεκτικά κι ελκύεις ανθρώπους που επίσης ξέρουν τι θέλουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να δεις μεγαλύτερη πρόοδο αν έλθεις σε επαφή με άτομα πιο έμπειρα ή επιτυχημένα από εσένα, που είναι ικανά να σε κατευθύνουν. Μπορείς επίσης, να κανονίσεις σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου, σήμερα Τρίτη με Σελήνη στον Αιγόκερω κι εσύ εξετάζεις νέους τρόπους να νιώσεις συναισθηματική μα και υλική ασφάλεια. Είναι απόλυτα λογικό να ανησυχείς για τα χρήματά σου, αφού ο υλικός κόσμος είναι πολύ σημαντικότερος. Προσεγγίζεις οτιδήποτε είναι κομμάτι της προσωπικής σου ιδιοκτησίας με ωριμότητα, αλλά υπάρχει μία τάση προς την φιλαργυρία. Ξοδεύεις μόνο όσα χρειάζεσαι κι αποφεύγεις τα περιττά έξοδα. Αν υπάρχου κρυμμένες ανασφάλειες, σήμερα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά συνιστάται να εκφραστείς λιγάκι παραπάνω. Επικρατεί μία τάση να ‘κρατάς μέσα σου’ όσα αισθάνεσαι και να προκαλείται αποστασιοποίηση με τους ανθρώπους γύρω σου ή το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, διαχειρίζεσαι τα περισσότερα πράγματα με αρκετή σύνεση, ώστε να καταφέρεις πολύ θετικά αποτελέσματα. Είναι πολύ καλή στιγμή να εντοπίσεις καινούριες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε, η Τρίτη σε βρίσκει πρωταγωνιστή, αφού η Σελήνη ‘φωτίζει’ το δικό σου ζώδιο. Γίνεσαι πιο συναισθηματικός, αλλά παρατηρείται ένας δισταγμός στην αυτοέκφρασή σου. Σήμερα αποφασίζεις να προχωρήσεις σε προσωπικά κι επαγγελματικά ζητήματα με μεγαλύτερη πειθαρχία κι ωριμότητα. Πρόκειται για μία ημέρα με αρκετά ηθικά διδάγματα, τα οποία για να λάβεις χωρίς πιέσεις, θα χρειαστεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου χωρίς υπερβολές και με ειλικρίνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορούν να σου δωρίσουν όμορφες εξελίξεις χάρη στη δική σου υπεύθυνη και ώριμη προσέγγιση. Γνωρίζεις τι θέλεις στον έρωτα και προσπαθείς να το καταφέρεις είτε επιλέγοντας έναν άνθρωπο που θεωρείς αξιόπιστο, είτε κτίζοντας θεμέλια στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι επίσης ένα πεδίο που σε απασχολεί αρκετά. Διαθέτεις τα κατάλληλα εφόδια και την σωστή στάση, που σου εξασφαλίζουν περισσότερες επιτυχίες, όπως μία καλή εντύπωση σε συνεργάτες και πελάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου, η Τρίτη έφτασε, μα θα είναι αρκετά μοναχική, διότι η Σελήνη στον Αιγόκερω σε επηρεάζει αντίστοιχα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας βυθίζεσαι σε διάφορες σκέψεις του παρελθόντος κι αυτό το γεγονός κρύβει μερικά θετικά κι αρνητικά στοιχεία. Τα θετικά είναι πως διανύεις μία στιγμή ενδοσκόπησης όπου ανακαλύπτεις κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου και θαμμένες επιθυμίες που πλέον μπορείς να ικανοποιήσεις. Αντίστοιχα, μπορεί μέσα από τόσες σκέψεις να χαλάσει η διάθεσή σου, αν αναλωθείς στις αρνητικές περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, ευνοείσαι περισσότερο εσύ που επιδιώκεις μία επανασύνδεση ή θέλεις να έρθεις πιο κοντά επικοινωνιακά με το άλλο σου μισό. Αν είσαι μόνος, σήμερα η ημέρα σε βοηθά να κατανοήσεις τι θέλεις από τον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχετικά με τα επαγγελματικά σου, είναι αλήθεια ότι ανησυχείς αρκετά, μέσα στην προσπάθειά σου να ανέλθεις. Προσπάθησε να μην υπεραναλύεις καταστάσεις, επικεντρώσου στο σήμερα κι απόφυγε λάθη απροσεξίας.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, η Τρίτη έφτασε και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κοινωνική! Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, που είναι πολύ φιλικό προς το δικό σου, σε ωθεί να κανονίσεις εξόδους, να κοινωνικοποιηθείς, να επιτύχεις ένα σωρό στόχους σου και να νιώσεις όμορφα. Πολλές από τις νέες επαφές που θα κάνεις, εκτιμάται να είναι με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή διαφορετικού κοινωνικού στάτους. Είναι ευνοϊκή στιγμή για να επενδύσεις παραπάνω χρόνο στα επαγγελματικά σου, να συνεργαστείς με περισσότερο κόσμο και να επιτύχετε κοινούς στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου μπορούν να παρουσιάσουν θετικές εξελίξεις όσο παραμένεις εξωστρεφής. Κανόνισε εξόδους, δες τις παρέες σου και προσπάθησε να δικτυωθείς μέσα από αυτές. Αν έχεις ένα ταίρι, βγείτε μαζί έξω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι ο τομέας όπου θα βρεις την περισσότερη εύνοια. Καλό είναι να έλθεις σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα που θα σε κατευθύνουν ανάλογα, ώστε να επιτύχεις τα όνειρά σου. Απόφυγε τον περιττό ανταγωνισμό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη