Survivor : Αμεση διακοπή του παιχνιδιού και επιστροφή των παικτών στην Ελλάδα


Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά την αποκάλυψη ομαδικών ερωτικών περιπτύξεων σε καλύβα του τηλεπαιχνιδιού.

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση πώς το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι surviivor διακόπτει οριστικά τη μετάδοση του, κατόπιν σκανδάλου που ξέσπασε κατά τα γυρίσματα.

Ο γνωστός παραγωγός Μαντζούν, έλαβε από το εξωτικό νησί την είδηση πως ομάδα παικτών συνελήφθη απο συνεργείο της παραγωγής να προβαίνει σε ανάρμοστες, ομαδικές ερωτικές περιπτύξεις εντός της καλύβας της ομάδας.

Κατόπιν του σκανδάλου που ξέσπασε και προκάλεσε την ανάμειξη των τοπικών αρχών, που ως γνωστόν δεν είναι καθόλου ανεκτικές σε τέτοιου είδους συμπεριφορές αλλοδαπών στη χώρα τους, η παραγωγή αποφάσισε την άμεση φυγάδευση όλων των παικτών από το νησί, ώστε να μην έχουν περαιτέρω "αλληλεπίδραση" με τις αστυνομικές αρχές του εξωτικού νησιού.

Με την άφιξη των παικτών στην χώρα μας αναμένονται εξελίξεις, καθώς παρών αναμένεται να δώσει στην αίθουσα άφιξης του αεροδρόμιο ο μεγαλοπαραγωγός, που θα αναζητήσει ευθύνες από τους δράστες της ανάρμοστης συμπεριφοράς, πού εξέθεσε την εταιρεία του σε όλον τον πλανήτη.

Μένει λοιπόν να δούμε ποιοι ακριβώς συμμετείχαν στις ομαδικές αυτές ερωτικές περιπτύξεις και πού θα οδηγήσει η περίεργη αυτή η ιστορία.

Για όλους εμάς που περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα, ίσως χρειαστεί να περιμένουμε την πρωταπριλιά του 2025.

Και του χρόνου λοιπόν 🤗

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη