Βίντεο με την ηρωική διάσωση οδηγού από φλεγόμενο όχημα


Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου στο οποίο αποτυπώνεται καρέ καρέ η διάσωση οδηγού από το φλεγόμενο όχημά του.

Το τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, σε έναν αυτοκινητόδρομο της Μινεσότα των ΗΠΑ. Ο οδηγός, ονόματι Kadir Tolla ήταν καθ’ οδόν προς το St. Paul όταν το αυτοκίνητό του τυλίχτηκε στις φλόγες.

Στο βίντεο διακρίνονται πολλοί άνθρωποι συγκεντρωμένοι γύρω από το φλεγόμενο Ι.Χ να προσπαθούν να ανοίξουν τις πόρτες κι έναν εργαζόμενο στον αυτοκινητόδρομο να σπάει το παράθυρο του οδηγού για να βγάλουν έξω τον εγκλωβισμένο.

Μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφεραν να τον σύρουν έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

«Η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου. Είδα ένα αυτοκίνητο να φλέγεται και αμέσως σκέφτηκα πως μάλλον υπάρχει κάποιος μέσα… θα μπορούσα να είχα τραυματιστεί και εγώ» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.


Σύμφωνα με τις Αρχές το όχημα βγήκε από την πορεία του, έπεσε αρχικά σε στύλο ηλεκτροδότησης και στη συνέχεια στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και τυλίχθηκε στις φλόγες και πυκνούς καπνούς.

Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, όπως είπε η Τροχαία, αλλά ο οδηγός του αυτοκινήτου, που ήταν ο μόνος επιβαίνων, διακομίστηκε προληπτικά σε τοπικό νοσοκομείο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη