60χρονη θα διαγωνιστεί για τον τίτλο της Μις Υφήλιος


Μία 60χρονη δικηγόρος και δημοσιογράφος από την La Plata της Αργεντινής θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe.

Η Alejandra Rodríguez είναι η πρώτη γυναίκα στην ηλικία της που κατακτάει τον τίτλο Miss Universe Buenos Aires. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και η ίδια διακρίθηκε ανάμεσα στις 35 διαγωνιζόμενες, που είχαν ηλικίες από τα 18 ως τα 73 έτη.

"Είμαι ενθουσιασμένη που αντιπροσωπεύω αυτό το νέο παράδειγμα στους διαγωνισμούς ομορφιάς, επειδή εγκαινιάζουμε ένα νέο στάδιο όπου οι γυναίκες δεν είναι μόνο η φυσική τους ομορφιά, αλλά ένα ολόκληρο σύστημα αξιών. Είμαι το πρώτο άτομο αυτής της γενιάς που το ξεκινάει", δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης η Rodríguez.
"Πιστεύω ότι οι κριτές είδαν την αυτοπεποίθηση και το πάθος μου να εκπροσωπήσω τις γυναίκες της γενιάς μου", είπε στην εφημερίδα The Independent, συμπληρώνοντας ότι είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει το στέμμα.

Ο οργανισμός που διοργανώνει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό ομορφιάς ανακοίνωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι καταργεί τα προς τα πάνω ηλικιακά όρια για τις συμμετέχουσες, κι έτσι όποια γυναίκα έχει κλείσει τα 18 μπορεί να δηλώσει συμμετοχή, ενώ μέχρι πρότινος το ανώτατο όριο ήταν τα 28 έτη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη