Θεσσαλονίκη : Ελεύθερος αφέθηκε ο άνδρας που έκαψε 8 αυτοκίνητα


Ελεύθερος αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 32χρονος που κατηγορείται για εμπρησμούς οχημάτων και ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού, στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Στον κατηγορούμενο που πέρασε σήμερα το κατώφλι του Ανακριτικού Γραφείου, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπης εμφάνισης μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 32χρονος κατηγορείται ότι τον τελευταίο μήνα προέβη σε οκτώ εμπρησμούς σταθμευμένων οχημάτων προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές και σε ένα παράπηγμα.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, φέρεται να προσκόμισε στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως, ενώ ο ίδιος κατά την απολογία του δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις για τα κίνητρα της πράξης του. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 32χρονου ημεδαπού ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για εμπρησμό κατά συρροή και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Τα τελευταία τρία περιστατικά εμπρησμού σε σταθμευμένα οχήματα σημειώθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης από την οδό Τζελίλη που οδηγεί στα Λουτρά Λαγκαδά μέχρι το γυμνάσιο της περιοχής. 

Τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας στις φλόγες τυλίχθηκε και εγκαταλελειμμένο παρακείμενο παράπηγμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη