Νεκρός έπεσε ο αιμοσταγής δολοφόνος και ληστής, μετά από συμπλοκή στις φυλακές που κρατούνταν


Συναγερμός σήμανε στις φυλακές Κορυδαλλού όπου σημειώθηκε αιματηρή συμπλοκή στην 4η πτέρυγα όπου κρατούνται βαρυποινίτες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συμπλοκή έγινε ανάμεσα σε Αλβανούς κρατούμενους, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και ένας να τραυματιστεί. Κατά τις ίδιες πηγές, πρόκειται για πτέρυγα όπου κρατούνται καταδικασμένοι για ανθρωποκτονίες.

Ο 35χρονος κρατούμενος που σκοτώθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για Αλβανό που το 2017 είχε δολοφονήσει έναν ψιλικατζή και μία ηλικιωμένη πάνω σε ληστεία, είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Χανίων, ενώ έχει συλληφθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια με επεισοδιακό τρόπο. 
Ο τραυματίας, που ήταν έγκλειστος για διακίνηση ναρκωτικών, μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Θριάσιο με τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη.

Πιο αναλυτικά, το 2017, ο 35χρονος είχε σκοτώσει έναν επιχειρηματία σε ληστεία στη Δυτική Αττική καθώς και μία ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία χτύπησε με όπλο στο κεφάλι, επίσης σε ληστεία.

Η κατάσταση στο σωφρονιστικό κατάστημα δεν έχει ηρεμήσει ακόμη και αναμένεται επιχείρηση των δυνάμεων ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΜΑΤ και σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου να ερευνηθεί αν υπάρχουν άλλοι τραυματίες ή νεκροί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη