Αγνοούμενη μητέρα τεσσάρων παιδιών, βρέθηκε μέσα στην κοιλιά ενός πύθωνα


Μία γυναίκα από την Ινδονησία βρήκε τραγικό θάνατο όταν ένας γιγαντιαίος πύθωνας την κατάπιε ζωντανή.

Η 50χρονη Φαριντα, που ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, εξαφανίστηκε στις 6 Ιουνίου. Εκείνη την ημέρα πέρασε μέσα από το δάσος για να πουλήσει τρόφιμα σε μια τοπική αγορά κοντά στο σπίτι της στο χωριό Kalempang της Ινδονησίας.

Ο σύζυγος της Νονι ανησύχησε επειδή δεν επέστρεψε στο σπίτι της το βράδυ και άρχισε να την ψάχνει μαζί με άλλους κατοίκους.

Την επόμενη μέρα βρήκαν έναν τεράστιο πύθωνα μήκους 6 μέτρων που είχε ένα μεγάλο εξόγκωμα στο στομάχι του. Το τεράστιο κεφάλι του φαίνεται σε βίντεο από τη σκηνή, με τη γλώσσα του να πετάγεται από τα χείλη του.

Τότε ο 55χρονος σύζυγος και οι χωρικοί, που κατάλαβαν τι είχε συμβεί, έκοψαν το δέρμα του φιδιού. «Αποφάσισαν να του ανοίξουν το στομάχι και τότε εμφανίστηκε το κεφάλι της Φαρίντα», είπε ο επικεφαλής του χωριού, Σουάρντι Ρόσι.

 Η άτυχη γυναίκα ήταν πλήρως ντυμένη στο εσωτερικό του ερπετού.

Ο πύθωνας βύθισε τα δόντια του στο πόδι της καθώς κουλουριάστηκε γύρω από το σώμα της και την έπνιξε πριν την καταπιεί με το κεφάλι.

Ο Νόνι δήλωσε: 
«Θα λυπάμαι για πάντα που άφησα τη γυναίκα μου να βγει μόνη της. Αν ήμουν μαζί της εκείνη την ημέρα, το φίδι δεν θα τολμούσε να την αγγίξει. Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που πέρασε. Λυπάμαι για την οικογένειά μας».

Ο Σουάρντι Ρόσι εξήγησε ότι «ο σύζυγος του θύματος αναζήτησε τη γυναίκα του στην κοντινή δασική περιοχή επειδή δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι για μια ημέρα. 
Βρήκε ένα φίδι με μεγάλο στομάχι. Αμέσως υποψιάστηκε ότι η γυναίκα του είχε φαγωθεί από τον πύθωνα. Αρκετοί από άλλα χωριά τον βοήθησαν τότε να πιάσει τον πύθωνα. 
Το πτώμα της γυναίκας του βρέθηκε στο στομάχι του φιδιού. Την πήγαν στο σπίτι του πριν την θάψουν».

«Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στο χωριό μας. Έχουμε προειδοποιήσει όλους να είναι προσεκτικοί όταν περπατούν στο δάσος. Οι γυναίκες θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον», ανέφερε ο επικεφαλής του χωριού.

Η Ινδονησία έχει πολλούς γιγαντιαίους πύθωνες στην αχανή και πυκνή ζούγκλα της. Η τελευταία καταγεγραμμένη περίπτωση ανθρώπου που φαγώθηκε από πύθωνα ήταν το 2022 πάλι στην Ινδονησία.

Στην περίπτωση αυτή, η 54χρονη Τζαχρα εξαφανίστηκε ενώ μάζευε καουτσούκ από μια φυτεία στην επαρχία Jambi. Οι τρομοκρατημένοι ντόπιοι βρήκαν έναν γιγάντιο πύθωνα απλωμένο σε ένα ξέφωτο ανάμεσα σε δέντρα με ένα μεγάλο εξόγκωμα στην κοιλιά του δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση.


Ο Αντο, επικεφαλής του χωριού όπου ζούσε η Τζαχρά δήλωσε ότι το φίδι πιστεύεται ότι της επιτέθηκε, την δάγκωσε και στη συνέχεια τυλίχτηκε γύρω της για να την πνίξει. 
Στη συνέχεια την κατάπιε ολόκληρη σε μια επώδυνη δοκιμασία που θα διαρκούσε τουλάχιστον δύο ώρες από το κεφάλι της μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη