Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23/6Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23/6

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας σταθερότητα και σοβαρότητα στις επαγγελματικές υποθέσεις σου. Αυτή η όψη σε βοηθά να οργανώσεις τα σχέδιά σου και να θέσεις γερά θεμέλια για το μέλλον. Από το μεσημέρι κι έπειτα, η Σελήνη μπαίνει σε κενή πορείας, υποδεικνύοντας ότι είναι καλύτερο να αποφύγεις σημαντικές ενέργειες και αποφάσεις. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκουραστείς και να αναλογιστείς τα επόμενα βήματά σου, αφήνοντας τις σημαντικές αποφάσεις για μια πιο κατάλληλη στιγμή.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά, η ημέρα ξεκινά με μια αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας στη σχέση σου. Το απόγευμα, καλύτερα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου ή των ανθρώπων που ήδη βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, η πρωινή ενέργεια σε βοηθά να ασχοληθείς με οργανωτικές δουλειές και να θέσεις τις βάσεις για μελλοντικά σχέδια. Το απόγευμα, απόφυγε να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αντίθετα, αφιέρωσε χρόνο για χαλάρωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Κυριακή, Ταύρε, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Κρόνο, δημιουργώντας μια αίσθηση σταθερότητας και σοβαρότητας μέσα στον κοινωνικό σου κύκλο. Επιλέγεις να εστιάσεις σε μακροπρόθεσμα σχέδια και να βάλεις τάξη στις υποχρεώσεις σου. Μπορείς να αντιμετωπίσεις προκλήσεις με ψυχραιμία. Από το μεσημέρι και έπειτα, η Σελήνη είναι κενής πορείας, φέρνοντας μια πιο ήρεμη και χαλαρή ενέργεια. Είναι καλύτερο να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να αφιερώσεις χρόνο στην ανασκόπηση των όσων έχεις πετύχει μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, η ημέρα ξεκινά με σταθερότητα και σοβαρότητα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ενδυναμώσεις τη σχέση σου, δείχνοντας στοργή και υποστήριξη στο ταίρι σου. Το απόγευμα, η ενέργεια χαλαρώνει, προσφέροντας μια ευκαιρία για ρομαντικές και χαλαρές στιγμές μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και οικονομικά, το πρωί είναι ιδανικό για να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους και να οργανώσεις τα σχέδιά σου με στρατηγική. Το απόγευμα, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και εστίασε στην ανασκόπηση και την αξιολόγηση των μέχρι τώρα επιτευγμάτων σου, αφήνοντας τις σοβαρές υποχρεώσεις για αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Κυριακή, Δίδυμέ μου, η ημέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, προσφέροντας σταθερότητα και οργάνωση στις υποθέσεις σου. Αυτή η ενέργεια σε βοηθά να θέσεις σε τάξη τα σχέδιά σου και να προχωρήσεις με σταθερά βήματα προς τους στόχους σου. Ωστόσο, από το μεσημέρι κι έπειτα, η Σελήνη βρίσκεται κενή πορείας, κάτι που μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και αναβολές. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις το πρωινό για να ολοκληρώσεις σημαντικές δουλειές και να αφήσεις το απόγευμα για ξεκούραση και χαλάρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, η μέρα ξεκινά με θετική διάθεση και σταθερότητα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ενδυναμώσεις τη σχέση σου με ουσιαστικές συζητήσεις και να δείξεις στοργή στο ταίρι σου. Το απόγευμα, λόγω της κενής πορείας της Σελήνης, καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να επικεντρωθείς στην ξεκούραση και την ηρεμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και οικονομικά, το πρωί είναι ιδανικό για να θέσεις σε τάξη τις υποθέσεις σου και να οργανώσεις τα σχέδιά σου με σταθερότητα και πειθαρχία. Από το μεσημέρι κι έπειτα, απόφυγε να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα και επικεντρώσου στην ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων σου, αφήνοντας χρόνο για ανασύνταξη και προγραμματισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Κυριακή, Καρκίνε μου, η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, προσφέροντας σταθερότητα και οργάνωση στις σχέσεις και τα έργα σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσεις σε μακροχρόνια σχέδια και να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, από το μεσημέρι και έπειτα, η Σελήνη γίνεται κενής πορείας, φέρνοντας μια αίσθηση αβεβαιότητας και στασιμότητας. Καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να εκμεταλλευτείς την υπόλοιπη μέρα για χαλάρωση και επανεκτίμηση των καταστάσεων.**

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, το πρωί επιθυμείς και μπορείς να έχεις εξελίξεις, όπως τρυφερούς διαλόγους ή γνωριμίες. Από το μεσημέρι και μετά, όμως, η διάθεση γίνεται πιο χαλαρή και ίσως χρειαστεί να αφήσεις τις σοβαρές συζητήσεις για μια άλλη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και οικονομικά, η πρωινή ενέργεια ευνοεί την οργάνωση και τη σταθερότητα στις επαγγελματικές σου κινήσεις. Η Σελήνη κενής πορείας από το μεσημέρι και μετά, ωστόσο, καθιστά δύσκολη την επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα για να χαλαρώσεις και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου, προετοιμάζοντας το έδαφος για πιο δραστήριες μέρες.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Έφτασε η Κυριακή, Λέοντά μου, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας δομή και σταθερότητα στις οικονομικές υποθέσεις σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με υποχρεώσεις και να οργανώσεις την καθημερινότητά σου με πειθαρχία και αποτελεσματικότητα. Ωστόσο, από το μεσημέρι κι έπειτα, η Σελήνη θα είναι κενής πορείας, γεγονός που σημαίνει ότι οι νέες ενέργειες και πρωτοβουλίες μπορεί να μην έχουν την αναμενόμενη επιτυχία. Αφιέρωσε αυτό το διάστημα σε χαλαρές δραστηριότητες και ξεκούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά παρατηρείται μια αίσθηση σταθερότητας και αρμονίας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ενδυναμώσεις τη σχέση σου με το ταίρι σου, απολαμβάνοντας μαζί στιγμές ηρεμίας και συναισθηματικής σύνδεσης. Δεν ευνοούνται οι νέες ερωτικές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το πρωί καλό είναι να ασχοληθείς με θέματα οικονομικών και να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Μετά το μεσημέρι, είναι προτιμότερο να μην ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα ή να αναλάβεις σημαντικές επαγγελματικές δεσμεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Κυριακή ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, κι έχεις αυξημένη διάθεση και δημιουργικότητα. Είσαι πιο συγκεντρωμένος και οργανωτικός, ενώ πέρα από καλλιτεχνικές ανησυχίες, ασχολείσαι και με ευχάριστα χόμπι ή παίζεις με τα παιδιά σου.

Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά, η Σελήνη μπαίνει σε φάση κενής πορείας, κάτι που σημαίνει ότι οι εξελίξεις μπορεί να επιβραδυνθούν και να νιώσεις μια αίσθηση αβεβαιότητας. Προτείνεται να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις και να αφιερώσεις χρόνο σε χαλαρωτικές δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, η ημέρα ξεκινά με μια σταθερή και θετική ενέργεια, ευνοώντας την ενδυνάμωση των σχέσεων σου. Από το μεσημέρι κι έπειτα, όμως, καλό είναι να αφήσεις τις σοβαρές συζητήσεις για άλλη μέρα και να χαλαρώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά από το μεσημέρι κι έπειτα, καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις και να εστιάσεις σε δραστηριότητες που δεν απαιτούν μεγάλη συγκέντρωση ή σημαντικά ρίσκα. Χαλάρωσε και ανασυγκρότησε τις δυνάμεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, η Σελήνη στον Αιγόκερω, σήμερα Κυριακή, σε εξάγωνο με τον Κρόνο σε υποστηρίζει να ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα και να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου. Ωστόσο, από το μεσημέρι κι έπειτα, η Σελήνη θα είναι κενής πορείας, κάτι που υποδηλώνει ότι η ενέργεια θα είναι πιο διάχυτη και η αποτελεσματικότητα των προσπαθειών σου μπορεί να μειωθεί. Είναι καλή ιδέα να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να αφιερώσεις χρόνο για ξεκούραση και ανασυγκρότηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις και κοινές δραστηριότητες με τους αγαπημένους σου. Από το μεσημέρι κι έπειτα, καλύτερα να αποφύγεις τις έντονες συναισθηματικές καταστάσεις και να χαλαρώσεις με ή χωρίς το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και να ασχοληθείς με οργανωτικά ζητήματα. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά, απόφυγε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις και επικεντρώσου στην ανασκόπηση και τον προγραμματισμό των επόμενων κινήσεών σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Κυριακή, Σκορπιέ μου, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας δομή και σταθερότητα στις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Ωστόσο, από το μεσημέρι κι έπειτα, η Σελήνη είναι κενής πορείας, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και νέες ενάρξεις σε θέματα προσωπικών ή στην υλοποίηση κάποιων ιδεών σου. Χρησιμοποίησε αυτό το διάστημα για ξεκούραση και ανασκόπηση των επιτευγμάτων σου, δίνοντας χρόνο στον εαυτό σου να χαλαρώσει και να ανακτήσει δυνάμεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, η μέρα ξεκινά με θετική διάθεση και ευκαιρίες για να ενδυναμώσεις τη σχέση σου ή να διεκδικήσεις μία νέα. Κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις και κοινές δραστηριότητες με το ταίρι σου. Από το μεσημέρι κι έπειτα, προσπάθησε να χαλαρώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το μεσημέρι κι έπειτα, απόφυγε νέες ενάρξεις και σημαντικές αποφάσεις, καθώς το αστρολογικό τοπίο μπορεί να φέρει αναβολές και καθυστερήσεις. Χρησιμοποίησε αυτό το διάστημα για να κάνεις απολογισμό και να χαλαρώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η ημέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, σήμερα Κυριακή, αγαπητέ Τοξότη. Αυτό δείχνει πως μπορείς να επικεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα και να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου. Ωστόσο, από το μεσημέρι κι έπειτα, η Σελήνη μπαίνει σε φάση κενής πορείας, καθιστώντας τη συνέχεια της ημέρας λιγότερο κατάλληλη για νέες ενάρξεις και σημαντικές αποφάσεις. Προτίμησε τις πρωινές ώρες για να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες και να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή θα είναι ήρεμη και σταθερή σήμερα. Αν έχεις ένα ταίρι, τα πράγματα προχωρούν ήρεμα κι αισθάνεσαι ασφάλεια. Πάντως, η ημέρα δεν είναι και τόσο τυχερή για τους ελεύθερους, αφού δεν φέρει ιδιαίτερες εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η πρωινή ενέργεια είναι ιδανική για να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις και να θέσεις τις βάσεις για μελλοντικές επιτυχίες. Επικεντρώσου στη διατήρηση της τάξης και της σταθερότητας στα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερέ μου, η Κυριακή ξεκινά με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας σταθερότητα και αποφασιστικότητα στις αποφάσεις κι επικοινωνία σου. Έχεις την ευκαιρία να οργανώσεις τα σχέδιά σου και να θέσεις ισχυρά θεμέλια για το μέλλον. Από το μεσημέρι και μετά, η Σελήνη θα είναι κενής πορείας, οπότε είναι καλύτερο να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις και να επικεντρωθείς σε πιο χαλαρές και δημιουργικές δραστηριότητες, παραμένοντας επικεντρωμένος στην εσωτερική αναζήτηση και ανασκόπηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι νέες γνωριμίες ευνοούνται μόνο κατά τις πρωινές ώρες, οπότε αν είσαι μόνος κοινωνικοποιήσου από το πρωί. Όσο προχωρά η ημέρα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ανάγκη σου για σταθερότητα, αρμονία και ηρεμία στα ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το σημερινό αστρολογικό σκηνικό σε βοηθά να δεις τα πράγματα στα επαγγελματικά σου με ρεαλισμό και να προχωρήσεις με σιγουριά. Από το μεσημέρι και μετά, επικεντρώσου σε λιγότερο απαιτητικές δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Κυριακή ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, προσφέροντας σταθερότητα και πειθαρχία στα σχέδιά σου, Υδροχόε. Η ημέρα σε βοηθά να επικεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα και να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου. Από το μεσημέρι κι έπειτα, η Σελήνη είναι κενής πορείας, επομένως οι προσπάθειές σου μπορεί να μην έχουν άμεσα αποτελέσματα. Είναι καλύτερα να αποφύγεις να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα και να αφιερώσεις χρόνο στην ξεκούραση και την ανασκόπηση των προηγούμενων ημερών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ημέρα δεν φέρει σημαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου, οπότε ο τυχερός θα είσαι εσύ που έχεις έναν δεσμό και παρατηρείς ότι περνάς την ημέρα σου αρμονικά και ήσυχα. Αν είσαι μόνος, τα αισθηματικά σου παραμένουν στάσιμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να διεκπεραιώσεις σημαντικές υποχρεώσεις και να οργανώσεις τα οικονομικά σου. Καλό θα είναι να μην ξεκινήσεις νέα έργα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, καθώς η κενή πορείας Σελήνη μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις και αναποδιές.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ιχθύ μου, η Κυριακή ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, οπότε κι εσύ συναναστρέφεσαι με ποιοτικό κόσμο. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να θέσεις γερές βάσεις για μελλοντικές επιτυχίες και να επικεντρωθείς σε μακροπρόθεσμους στόχους ή συνεργασίες. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά, η Σελήνη θα είναι κενής πορείας, καθιστώντας το απόγευμα λιγότερο κατάλληλο για νέες εκκινήσεις. Αφιέρωσε αυτόν τον χρόνο σε χαλαρές δραστηριότητες και προσωπική φροντίδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, η ημέρα ξεκινά θετικά, προσφέροντας σταθερότητα και αφοσίωση στη σχέση σου ή βοηθώντας σε να κάνεις σημαντικές επαφές με καλές προοπτικές. Κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις. Το απόγευμα, χαλάρωσε και απόλαυσε την ηρεμία με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πειθαρχία σου είναι εμφανέστατη κι αυτό προβάλλεται και προς τρίτους, κάνοντάς τους πρόθυμους να συνεργαστούν μαζί σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Από το μεσημέρι και μετά, απόφυγε να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα και εστίασε στην ολοκλήρωση όσων έχεις ήδη δρομολογήσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη