Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7/7


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7/7


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Ερμή, αγαπητέ Κριέ, σου χαρίζει μία άκρως ερωτική ημέρα και σε βοηθά να ασχοληθείς με χόμπι που σου ταιριάζουν. Η διάθεση της ημέρας είναι χαρούμενη και χαρακτηρίζεται από όμορφους διαλόγους. Αν έχεις παιδιά, είναι η απόλυτη ευκαιρία να μιλήσεις για κάτι σημαντικό μαζί τους και να σε καταλάβουν, όπως περίμενες. Η Κυριακή είναι ημέρα χαλάρωσης, δημιουργικότητας και διασκέδασης για το ζώδιό σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Τα ερωτικά σου είναι ευνοημένα, ασχέτως από το αν είσαι σε μία σχέση ή όχι. Έχουν θετικά αποτελέσματα οι εκφράσεις των συναισθημάτων σου, αφού η αγάπη βρίσκει σήμερα ανταπόκριση και κατανόηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις λαμπερές ιδέες, αλλά ταυτόχρονα και την ανάγκη να ξεκουραστείς. Κατάγραψέ τις και συνέχισε από Δευτέρα με τα επαγγελματικά όνειρά σου. Κατανοείς ότι θέλει τρόπο το χρήμα, όχι κόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Κυριακή, σήμερα, Ταύρε, με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα να είναι σε σύνοδο με τον Ερμή, επιτρέποντάς σου να εκφράσεις όσες ανασφάλειες σου δημιούργησε το παρελθόν και να τις ξεπεράσεις με αυτοπεποίθηση. Είναι μία καλή στιγμή για να έρθεις πιο κοντά με κάποια σημαντικά πρόσωπα ή να κάνεις μία μετακόμιση. Σε περίπτωση που σχεδίαζες μία μικρή απόδραση μέσα στην ημέρα, τα άστρα σε βοηθούν να την απολαύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου ευνοούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες να ‘ψυχαγωγήσεις’ και να αναζητήσεις την προσοχή από τον αγαπημένο σου άνθρωπο. Θέλεις να νιώσεις ασφάλεια και το διαχειρίζεσαι έξυπνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κινείσαι μεθοδικά, χωρίς να χάνεις ίχνος από την αυτοπεποίθησή σου στα επαγγελματικά. Αν και Κυριακή, η ημέρα ενδείκνυται στο να ανανεώσεις τον επαγγελματικό σου χώρο, βελτιώνοντας έτσι την παραγωγικότητά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Σελήνη και ο Ερμής βρίσκονται σε σύνοδο στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, τον Λέοντα, αγαπητέ Δίδυμε, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τα επικοινωνιακά χαρίσματά σου. Νιώθεις σιγουριά για τις δυνατότητές σου κι αυτό φαίνεται. Σήμερα είναι μία ιδανική ημέρα για συζητήσεις που είτε σου τονώνουν το ηθικό, είτε προωθούν τα ταλέντα σου. Αν και Κυριακή, ευνοείσαι κατά πολύ σε τυχόν νέες συμφωνίες. Μπορείς, επίσης, να πας ένα μικρό ταξιδάκι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το φλερτ έχει επιτυχία και οι γνωριμίες από τη γειτονιά σου ή μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης ευνοούνται εμφανώς. Ακόμη κι αν είσαι δεσμευμένος τα αισθηματικά σου είναι καλά και συζητάς πολύ ενδιαφέροντα πράγματα με το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι καλή ημέρα για τα επαγγελματικά σου, σε περίπτωση που ασχολείσαι με επάγγελμα σχετικό με την προσφορά υπηρεσιών, τις μεταφορές ή την επικοινωνία. Τα οικονομικά σου ενισχύονται από νέες συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα Κυριακή και η προσοχή σου στρέφεται σε θέματα ψυχολογικής και υλικής ασφάλειας. Θέλεις να αποκτήσεις λαμπερά αντικείμενα, όπως υποδηλώνει η σύνοδος μεταξύ Ερμή και Σελήνης στον Λέοντα και γι’ αυτό κινητοποιείσαι με στόχο να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Είναι καλή στιγμή να αναζητήσεις υποστήριξη ή επιβεβαίωση από τους άλλους, μιας κι ο περίγυρός σου μοιάζει να σε στηρίζει αρκετά. Έτσι κι εσύ με την σειρά σου αισθάνεσαι πιο άνετα με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου δεν αποτελούν τομέα που σου απασχολεί το μυαλό, ιδιαίτερα. Σε περίπτωση που φλερτάρεις, θα δεις ότι ΄περνάει η μπογιά σου’. Εσύ που έχεις δεσμό, είναι καλό να κάνεις ένα μικρό δωράκι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το οικονομικά σου είναι ένας δυνατός παράγοντας που τραβά εμφανώς την προσοχή σου. Είναι καλή ημέρα να πουλήσεις ένα δικό σου αντικείμενο, αλλά όχι απαραίτητα να αγοράσεις, αφού τα ακριβά αντικείμενα σε τραβούν σα μαγνήτης.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, Κυριακή σήμερα, με την σύνοδο μεταξύ του Ερμή και της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο, οπότε η προσοχή σου στρέφεται στο πώς θα επικοινωνήσεις όσα αισθάνεσαι και είσαι. Θέλεις να σε αναγνωρίσει ο κόσμος για τη λάμψη και τα ταλέντα σου και παράλληλα η αίσθηση του χιούμορ σου αυξάνεται κατακόρυφα. Πρόκειται για μία υπέροχη στιγμή που αφήνεις στον κόσμο να δει πόσο πολλά πράγματα είσαι ικανός να κατακτήσεις με τη γοητεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι σχέσεις σου διακρίνονται από μία λαμπερή επικοινωνία και θετική διάθεση. Αν είσαι μόνος, προσεγγίζεις τα ερωτικά σου γεμάτος αυτοπεποίθηση και δε διστάζεις να κάνεις το πρώτο βήμα για να κάνεις δικό σου τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διαχειρίζεσαι τις επαγγελματικές σου υποθέσεις με διπλωματία και πίστη στις δυνατότητές σου, οπότε δεν αφήνεις περιθώριο για παζάρια. Είσαι πιστός κι αφοσιωμένος στους στόχους σου και τελικά κατορθώνεις να τους επιτύχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε, μία ημέρα απομόνωσης έφτασε για το ζώδιό σου. Σήμερα, Κυριακή κι αποφεύγεις τα πολλά – πολλά με τον έξω κόσμο, αφού η σύνοδος μεταξύ Σελήνης και Ερμή στον Λέοντα σε κάνει να αρκεστείς στη δική σου παρέα. Η πνευματική αναζήτηση και τη εύρεση αυτού του πολυπόθητου ‘γιατί’ αναφορικά με πολλά πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν ανήκει στα ενδιαφέροντά σου. Η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις έναν ενεργειακό καθαρισμό ή να διαλογιστείς. Επίσης, ευνοείται η δράση κάτω από το τραπέζι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι καλή στιγμή για να επιδιώξεις μία επανασύνδεση ή να αναπολήσεις σε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι που έχεις. Στα αισθηματικά σου δεν ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, οπότε αν είσαι μόνος οι εξελίξεις είναι μετρημένες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η παρασκηνιακή δράση στα επαγγελματικά, όχι μόνο σε υποστηρίζει, αλλά ταυτόχρονα σε προστατεύει από κρυφούς εχθρούς. Απόφυγε την ανάληψη πολλαπλών ευθυνών, γιατί η σκέψη σου δεν είναι τόσο καθαρή και κάνεις λάθη αφηρημάδας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ, σήμερα Κυριακή και η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, μαζί με τον Ερμή σε σύνοδο, υποδηλώνουν ότι θα έχεις μία ημέρα κατάλληλη για να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο. Με τους φίλους σου κάνεις συζητήσεις για οτιδήποτε σε ευχαριστεί κι εκφράζει και σου τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Το άμεσο περιβάλλον σου μοιάζει υποστηρικτικό κι ευχάριστό, ενώ παράλληλα κι εσύ κινητοποιείσαι για να επιτύχεις τους στόχους και τα όνειρά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου, αν είσαι ελεύθερος, ευνοούνται μέσα από τις γνωριμίες της ημέρας ή από την εξέλιξη μίας φιλίας σε έρωτα. Αν έχεις δεσμό, η ημέρα σε ευνοεί ώστε να κτίσετε ένα κλίμα οικειότητας μέσα στη σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν χρειάζεσαι βοήθεια, οι φίλοι και οι γνωστοί σου έχουν όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσουν να έχεις θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, επαφές και γνώσεις. Δείξε αυτοπεποίθηση και ο περίγυρός σου θα εμπιστευτεί τις δυνατότητές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή και η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, μαζί με τον Ερμή σε σύνοδο, υποδηλώνουν ότι θα έχεις μία ημέρα κατάλληλη για να ενδυναμώσεις την επαγγελματική και κοινωνική σου εικόνα. Ακόμη κι αν δεν εργάζεσαι σήμερα, σίγουρα οι σκέψεις που σχετίζονται με το πώς θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες και τα επιτεύγματά σου πέφτουν βροχή. Έχεις την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις όπως σχεδιάζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις ένα δεσμό, μέσα στην ημέρα κάνεις σκέψης αναφορικά με την επισημοποίησή του. Τα αισθηματικά σου, αν είσαι μόνος δεν είναι στο προσκήνιο, εφόσον η προσωπική κι επαγγελματική σου ανάπτυξη καταλαμβάνουν αρκετό κομμάτι του χρόνου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου παρουσιάζουν αυξημένη εύνοια που είναι αποτέλεσμα της πίστης στις δυνάμεις σου και τη σκληρή δουλειά που κατέβαλες τόσο καιρό. Το συναίσθημα και η επικοινωνία συναντώνται και δείχνεις στον κόσμο ότι αγαπάς αυτό που κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Μία άκρως αισιόδοξη ημέρα έφτασε Τοξότη μου, όπου η Κυριακή με την Σελήνη και τον Ερμή σε σύνοδο στο ζώδιο του Λέοντα σε βοηθά να περάσεις υπέροχα. Δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα να περάσεις πολλές ώρες μόνος σου φιλοσοφώντας βαθιά ζητήματα. Είναι ιδανική στιγμή να διαβάσεις ένα βιβλίο, να ασχοληθείς με τις σπουδές σου, αν είσαι εκπαιδευτικός ή φοιτητής, ή ακόμη και να κλείσεις τα εισιτήριά σου για τον επόμενο προορισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναζητάς νέες ερωτικές περιπέτειες και διεκδικείς την αγάπη με αυτοπεποίθηση. Η πίστη στις δυνατότητές σου σε κάνει να λάμπεις κι έτσι είτε ξανακερδίζεις το ταίρι σου, είτε έναν άνθρωπο που έχει κατακτήσει την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θέλεις να δείξεις τις γνώσεις σου και να επεκταθείς ακόμη περισσότερο. Μία συνεργασία από το εξωτερικό ή η εισαγωγή μίας πρωτοποριακής ιδέας στον εργασιακό σου χώρο είναι πιθανή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε, η Κυριακή έφτασε και η σύνοδος του Ερμή και της Σελήνης στον λαμπερό Λέοντα φέρνει μια ισχυρή ενέργεια που σε κινητοποιεί να αλλάξεις ριζικά κάποια πράγματα. Εξερευνείς τον εσωτερικό σου κόσμο και αντιμετωπίζεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου με θάρρος και διαύγεια. Έχεις τη δύναμη να παραδεχθείς τις εσωτερικές σου αλήθειες και να βρεις τον δρόμο προς την αναγέννηση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε βαραίνει και να προχωρήσεις με πιο δυναμικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκφράζεις ξεκάθαρα όσα νιώθεις, ακόμα και αν πρόκειται για ζητήματα που σε προβληματίζουν ή που αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις το τελευταίο διάστημα. Έρχονται στα αισθηματικά σου στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα σε βοηθά να μεριμνήσεις για τα οικονομικά σου, εντοπίζοντας νέες πηγές εσόδων. Μπορείς, επίσης, να τακτοποιήσεις και ένα κληρονομικό θέμα που είχες αφήσει ανολοκλήρωτο. Κτίσε αυτοπεποίθηση και θα βελτιωθούν τα επαγγελματικά σου περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα Κυριακή, Υδροχόε ο Ερμής και η Σελήνη συναντιούνται στον λαμπερό Λέοντα, απέναντί σου. Φροντίζεις τις σχέσεις σου και δίνεις έμφαση στην επικοινωνία με τους άλλους. Στις προσωπικές σου σχέσεις, είναι καλό να εκφράσεις να ανοίξεις την καρδιά σου σε όσους αγαπάς. Μην διστάσεις να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν ή να διεκδικήσεις συμβιβασμούς που θα σταθεροποιήσουν τις σχέσεις σου. Αντίστοιχα, αν αναζητάς εργασιακές εμπειρίες, η υποστήριξη τρίτων έρχεται με την μορφή νέων επαφών και συνεργασιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είτε πρόκειται για τον σύντροφό σου είτε για στενούς φίλους, η ευχέρειά σου στη συζήτηση και η διακριτική γοητεία που αποπνέεις θα κάνουν τις συζητήσεις βαθιές και ουσιαστικές, ενώ θα εμπλουτίσουν τα ερωτικά σου με νέες κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιλύεις τυχόν διαφορές στα επαγγελματικά και σκέφτεσαι νέους τρόπους να συνεργαστείς με τους άλλους. Έχεις την απαραίτητη ώθηση για να κάνεις τις συνεργασίες σου πιο ισχυρές και πιο ικανοποιητικές, γιατί τις διαχειρίζεσαι διπλωματικά.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ, η Κυριακή έφτασε με την Σελήνη και τον Ερμή να είναι σε σύνοδο στο ζώδιο του Λέοντα, κάνοντας την καθημερινότητά σου λαμπερή. Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες βρίσκονται στο απόγειό τους, και είσαι σε θέση να χρησιμοποιήσεις αυτήν την ευχέρεια λόγου και να επιλύσεις θέματα που σε απασχολούν ή να προωθήσεις αρκετές ιδέες σου. Μαζί, επικεντρώνεσαι σε καθημερινές υποχρεώσεις και δίνεις προσοχή σε λεπτομέρειες που παραβλέπεις συνήθως. Οργανώνεις το χώρο σου και βάζεις σε τάξη τις εκκρεμότητες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην παραλείψεις να φροντίσεις τον εαυτό σου, γιατί μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στην αυτοπεποίθησή σου και τελικά να αντικατοπτριστεί αυτό στον αισθηματικό σου κόσμο! Η προσωπική σου βελτίωση αποτελεί προτεραιότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εάν χρειάζεται να συνεργαστείς σε επαγγελματικό επίπεδο με άλλους, θα καταλάβεις ότι η ικανότητά σου να επικοινωνείς ξεκάθαρα και με αυτοπεποίθηση καθιστά τις συνεργασίες πιο αποδοτικές. Κάνεις μικρά, μα σημαντικά βήματα προς την επιτυχία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη