Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 9/7


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 9/7

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Τρίτη η Σελήνη από τον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, φέροντας αναστάτωση και απρόβλεπτες μεταβολές στην καθημερινότητά σου. Ειδικά το πρωί αναμένεται να αισθανθείς πίεση επειδή θέλεις να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις, αλλά ταυτόχρονα ανησυχείς για τα οικονομικά σου. Το μεσημέρι, η Σελήνη μεταβαίνει στην Παρθένο, επιφέροντας μια πιο πρακτική σκέψη και προσέγγιση απέναντι στις υποχρεώσεις σου. Μπορείς να βάλεις τάξη και να οργανωθείς καλύτερα.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα ερωτικά σου, οι σημερινές επιρροές εκτιμάται να προκαλέσουν ξαφνικές εξελίξεις ή αλλαγές, οι οποίες θα χρειαστούν την προσοχή και την προσαρμοστικότητά σου. Μείνε ανοιχτός σε καινούριες εμπειρίες, αλλά επικοινώνησε ανοικτά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναμένονται ανακατατάξεις και απρόβλεπτες καταστάσεις στα οικονομικά σου που θα δοκιμάσουν την ευελιξία σου. Εστίασε στην πρακτικότητα και την οργάνωση των επαγγελματικών σου για να διαχειριστείς αποτελεσματικά τις προκλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου, σήμερα Τρίτη η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Αυτό αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις και απρόβλεπτες αλλαγές στη ζωή σου. Το πρωί επικρατεί μία σχετική δυσφορία στον οικογενειακό ή προσωπικό σου χώρο. Μαλώνεις με τους αγαπημένους σου ή θέτεις τα όριά σου με έναν απότομο τρόπο. Το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στην Παρθένο και σε βοηθά να καταφύγεις σε ένα δημιουργικό χόμπι ή να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου με τα παιδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εμφανίζονται απρόσμενες καταστάσεις και αλλαγές στα αισθηματικά που θα επηρεάσουν την εμπιστοσύνη σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις συναισθηματικές προκλήσεις και θα χρειαστεί ψυχραιμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, νιώθεις ανασφάλεια και παραμένεις προσκολλημένος σε κάποια θέματα του παρελθόντος. Προτίμησε τις απογευματινές ώρες για να κάνεις ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα, όπου ο τρόπος που επικοινωνείς είναι πιο ξεκάθαρος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα Τρίτη η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, προκαλώντας αναστάτωση και απρόβλεπτες αλλαγές στην επικοινωνία, τον ψυχισμό και στις σχέσεις σου με το περιβάλλον σου. Το πρωί πρόκειται να αισθανθείς ένταση ή πίεση στις συζητήσεις και τις επαφές σου. Το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στην Παρθένο, επιφέροντας μια πιο πρακτική και οργανωτική προσέγγιση στα καθημερινά σου ζητήματα. Βάζεις τάξη και να οργανώνεις καλύτερα τις σκέψεις και τις δραστηριότητές σου με προσαρμοστικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία με τους κοντινούς σου ανθρώπους επηρεάζεται, στοιχείο που αναμένεται να παρατηρηθεί και στα αισθηματικά σου. Υπάρχουν προκλήσεις στην έκφραση των συναισθημάτων σου και θα χρειαστεί να δείξεις κατανόηση στην άλλη πλευρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καθημερινές σου συνήθειες και η επαγγελματική σου ρουτίνα χρειάζονται αναδιοργάνωση. Καλό θα είναι να υιοθετήσεις μία πιο ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα, ώστε να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά κι επαγγελματικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, η Τρίτη έφτασε με την Σελήνη στον Λέοντα να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Σήμερα να περιμένεις απρόβλεπτες αλλαγές και εντάσεις στα οικονομικά και τις αξίες σου. Το πρωί παρατηρείται ανασφάλεια σε θέματα που αφορούν την υλική σου ασφάλεια και η αυτοπεποίθησή σου πηγαίνει… περίπατο! Το μεσημέρι, η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο, και δίνει έμφαση στην επικοινωνία και τις καθημερινές σου υποχρεώσεις τις οποίες ολοκληρώνεις με επιτυχία. Μπορείς επίσης να ασκηθείς και να τονώσεις την άμυνα του οργανισμού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου, η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει απρόβλεπτες αλλαγές στις οικονομικές σου υποθέσεις ή στην αυτοεκτίμησή σου που επηρεάζουν τις σχέσεις σου. Οι αξίες που υποστηρίζεις δεν συνάδουν με εκείνες όσων σε περιβάλλουν

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, οι απρόσμενες εξελίξεις σχετίζονται με κάποια δημιουργικά σου έργα ή στις οικονομικές σου επενδύσεις. Μείνε οργανωμένος και ευέλικτος για να διαχειριστείς τις προκλήσεις και ζήτα βοήθεια από έναν φίλο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λέοντα, σήμερα Τρίτη με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, έρχονται αλλαγές και εντάσεις στην προσωπική σου ζωή και την καριέρα σου. Νιώθεις έντονη αναστάτωση σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου ταυτότητα και τις προσωπικές επιθυμίες σου. Το μεσημέρι, η Σελήνη μεταβαίνει στην Παρθένο, προσδίδοντας μια πιο πρακτική και αναλυτική προσέγγιση στα οικονομικά και τις αξίες σου. Μπορείς και τακτοποιείς τα οικονομικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου παραμένουν στην άκρη, αφού οι εντάσεις της ημέρας δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς με τον αισθηματικό σου κόσμο. Πρόσεξε, εσύ που έχεις δεσμό, μην μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στα προσωπικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν θέλεις να πάρεις μία απόφαση για τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σου, προτίμησε βραδινές ώρες, όπου το μυαλό σου είναι πιο διαυγές. Είναι ικανοποιητική ημέρα να αγοράσεις κάτι πρακτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα, σήμερα Τρίτη, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, κι εσύ Παρθένε, επικεντρώνεσαι στο υποσυνείδητο και τις κρυφές επιθυμίες σου. Παραμένεις σε αρκετές καταστάσεις προσκολλημένος στο παρελθόν ή απομονωμένος. Το πρωί αισθάνεσαι άγχος με τόσο πολλές σκέψεις που σου γεννούν ποικίλα συναισθήματα. Το μεσημέρι, η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, εξασφαλίζει μια πιο πρακτική και αναλυτική προσέγγιση στην προσωπική σου ζωή και την προσωπική σου έκφραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ένστικτό σου είναι αρκετά δυνατό μέσα στην ημέρα, άρα και ικανό να σε κατευθύνει σωστά και στην αισθηματική σου ζωή. Ανεξάρτητα από το αν είσαι σε σχέση ή όχι, ο συναισθηματικός σου κόσμος επηρεάζει σημαντικά τον τρόπο επικοινωνίας σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά πρέπει να παραμείνεις προσεκτικός ή να μην αναλάβεις πολλαπλές υποχρεώσεις ταυτόχρονα. Είσαι πολύ ευαίσθητος, άρα και περισσότερο επιρρεπής στα λάθη, γιατί αφαιρείσαι συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ, σήμερα η Τρίτη με την Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, άρα να αναμένεις κάποιες εντάσεις στις φιλικές σχέσεις και τις κοινωνικές σου επαφές. Στις αρχές της ημέρας υπάρχει πίεση σε θέματα που αφορούν τους φίλους σου ή κάποιες ομάδες που συμμετέχεις. Το μεσημέρι, η Σελήνη μεταβαίνει στην Παρθένο, κι επικεντρώνεσαι στην ουσία των πραγμάτων και τις εσωτερικές σου ανάγκες. Είναι μία καλή στιγμή να ασχοληθείς με την ψυχοθεραπεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου κατά τις πρωινές ώρες χαρακτηρίζονται από περιττές τριβές και απογοητεύσεις. Όσο προχωρά η ημέρα, επιλέγεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου κάνοντας προσεκτική ενδοσκόπηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά θα χρειαστεί να πάρεις ένα διάλειμμα ή να φροντίσεις να αναλάβεις τα απολύτως απαραίτητα, ώστε να μην κουραστείς και να μην πιέσεις τον ψυχικό σου κόσμο, διότι ήδη το στρες σου φαίνεται αυξημένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, οπότε οι εντάσεις στην καριέρα σου και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες γίνεται εντονότερη. Νιώθεις ανασφάλεια για την επαγγελματική σου πορεία και τη δημόσια εικόνα σου, ενώ κάποιες συνεργασίες σε απογοητεύουν. Το μεσημέρι, η Σελήνη περνά στην Παρθένο, ενισχύοντας τις κοινωνικές σχέσεις και τις φιλίες σου. Αυτή θεωρείται η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις νέες επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα από κάποιες κοινωνικές επαφές που κάνεις μέσα στην ημέρα μπορείς να έχεις νέες ερωτικές εξελίξεις αν είσαι μόνος. Αν έχεις δεσμό, θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις κάποιες εντάσεις από το παρελθόν, αναλύοντας κι εντοπίζοντας τη ρίζα του προβλήματος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου φρόντισε να μην λάβεις σημαντικές αποφάσεις, αφού θα απογοητευτείς από τις συνεργασίες σου με τους άλλους. Οι ανατροπές στη δουλειά σου είναι αναμενόμενες, οπότε απόφυγε να προγραμματίσεις τα πάντα αυστηρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου, η Τρίτη σε προετοιμάζει για μία σειρά εντάσεων, ανησυχιών και ανατροπών με την Σελήνη από τον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Πολλά από αυτά που θα ακούσεις σε σοκάρουν ή από αυτά που λες δεν εννοείς πραγματικά. Επίσης, προσεκτικός θα πρέπει να παραμείνεις με το ιδιωτικό σου όχημα, ώστε να μην σου βγάλει μικρο-βλάβες ή κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις που θα συναντήσουν εμπόδια. Το μεσημέρι σε βρίσκει πιο φιλόδοξο και προσεκτικό με την Σελήνη στην Παρθένο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλοί από τους καβγάδες σου είναι περιττοί και βασίζονται σε παρεξηγήσεις ή την ανάγκη σου να εκφράσεις κάποια καταπιεσμένα συναισθήματά σου. Θα χρειαστεί να βρεις έναν πιο ήπιο τρόπο να επικοινωνήσεις για να καταφέρεις να έχεις αρμονία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, όσο προχωρά η ημέρα, τόσο συνεχίζει η θετική εξέλιξή τους. Στην αρχή της ημέρας, πάντως, είναι λογικό να συναντήσεις κάποιες μικρές ανατροπές στα σχέδια και στο εργασιακό σου πρόγραμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αιγόκερε, έχει ενδιαφέρον για εσένα η Τρίτη με την Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό, διότι σου προκαλεί κάποια ερωτικά καβγαδάκια. Πρόσεξε, όμως, γιατί η γραμμή μεταξύ έντονου πάθους και απώθησης είναι πολύ λεπτή. Όσο προχωρούν οι ώρες, κατά το μεσημέρι, η Σελήνη μεταβαίνει στην Παρθένο. Έτσι, σου αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο και φροντίζεις να γίνεις καλύτερς άνθρωπος κι επαγγελματίας. Είναι μία καλή στιγμή για να επενδύσεις στη γνώση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου, παρά τα έντονα καβγαδάκια, χαρακτηρίζονται από έντονο πάθος και συναισθηματισμό. Αν είσαι μόνο είναι πιθανός ένας ξαφνικός έρωτας, αλλά φρόντισε να χτίσεις υγιή θεμέλια, αν θέλεις να κρατήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είναι προτιμότερο να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να γίνεις πιο αποδοτικός σε αυτό που κάνεις. Η αναζήτηση νεάς γνώσης, εμπειρίας ή μία επιχειρηματική επέκταση θα μπορούσαν να συμβάλλουν θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Τρίτη, Υδροχόε, φέρνει εναλλαγές στη διάθεσή σου και μικρές ανατροπές που σε στρεσάρουν. Οι καβγάδες με αγαπημένα πρόσωπα ή τα μικροατυχήματα στο σπίτι σε αναστατώνουν και χρειάζονται χρόνο για την επισκευή τους. Μείνει ήρεμος όμως, γιατί η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο κατά το μεσημέρι και τα πράγματα ηρεμούν λίγο. Η λίμπιντό σου ανεβαίνει και μαζί δεν μένεις στην επιφάνεια των πραγμάτων, αλλά διεισδύεις στη ρίζα κάθε προβλήματος που αντιμετωπίζεις, σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου διακρίνονται από εντάσεις και αστάθεια στην αρχή της ημέρας η οποία υποχωρεί. Έπειτα ο ερωτισμός σου ανεβαίνει και φροντίζεις να αναζητήσεις ένα ταίρι που σου εμπνέει εμπιστοσύνη ή να την καλλιεργήσεις στο δεσμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου μπορούν να ενδυναμωθούν μέσα από συνεργασίες, επενδύσεις που κάνεις μετά από προσεκτική σκέψη ή κινήσεις ενδυνάμωσης από τρίτες πηγές. Αν εξαρτάσαι οικονομικά από το σύντροφό σου, τότε θα έχει μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Η Τρίτη έφτασε, αγαπητέ Ιχθύ και μαζί της κουβαλά την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ της Σελήνης από τον Λέοντα και του Ουρανού, φέροντας αναστάτωση στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Από την άλλη, τα καλά νέα είναι πως ‘ξεφορτώνεσαι’ κάποιες υποχρεώσεις σου. Πρόσεξε όμως τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους, γιατί είναι απότομος. Η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά προχωρά απέναντί σου, στο ζώδιο της Παρθένου, άρα αποκαθίστανται οι παρεξηγήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου μπορεί να ξεκινούν δύσκολα, με εντάσεις, απογοητεύσεις κι ανατροπές, αλλά συνεχίζουν πολύ καλύτερα. Από το μεσημέρι και μετά μπορείς να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα ή να επαναπροσεγγίσεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά απαιτείται προσοχή στον τρόπο που μιλάς με τους πελάτες ή τους συναδέλφους σου. Οι εντάσεις είναι κομμάτι του σημερινού σεναρίου, που όμως μπορείς να αποκαταστήσεις από το μεσημέρι κι έπειτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη