Διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου και ένα παιδί, για Ελληνίδα ηθοποιό


Χωριστούς δρόμους μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Οι φήμες είχαν φουντώσει το τελευταίο διάστημα και τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει.
Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2017 στο δημαρχείο Φαλήρου. Ένα χρόνο αργότερα ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, η Μαριμέλη, η οποία είναι σήμερα 6 ετών. Το ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους. 
Η μικρή τους κόρη, τόσο για την ηθοποιό, όσο και για τον πρώην σύζυγό της, αποτελεί την προτεραιότητά τους.

Σε συνέντευξή της τον Νοέμβριο του 2023, η ηθοποιός είχε μιλήσει και για την κόρη που έχει αποκτήσει αποκαλύπτοντας πως δεν σκεφτόντουσαν να προχωρήσουν σε δεύτερο παιδί.

Όπως είχε αναφέρει: 
«Ο ερχομός της κόρης μου μου άλλαξε τη ζωή, τις προτεραιότητες και το πώς βλέπω τον κόσμο. Κάθε φορά είναι ένα μάθημα για μένα. Τα παιδιά σε κάνουν να νιώθεις πιο υπεύθυνος. Δεν σκέφτομαι την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού, είναι δύσκολο, γιατί εγώ και ο άντρας μου δεν έχουμε βοήθεια στο μεγάλωμα της κόρης μας».

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού είχε γίνει στο Θέατρο Πειραιώς 131 και την επίσημη πρεμιέρα «Για μια Ζωή!» τον Νοέμβριο του 2023.





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη