Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Σήμερα, Κριέ, Πέμπτη, η Σελήνη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι προσεκτικός στις επικοινωνίες σου και στις πληροφορίες που λαμβάνεις. Μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις ή ψευδαισθήσεις, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις καθαρό μυαλό και να μην αφήνεις τις φήμες ή τις υπερβολές να επηρεάζουν την κρίση σου. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και προσπάθησε να επικοινωνείς με σαφήνεια στις συνομιλίες σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Στα αισθηματικά σου παρατηρούνται αμφιβολίες ή σύγχυση σχετικά με τα συναισθήματα και τις προθέσεις των άλλων. Η ανάγκη σου για λίγο προσωπικό χρόνο είναι εμφανής, αλλά η ανάλυση κάποιων καταστάσεων του παρελθόντος δεν σε βοηθά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες ή παρανοήσεις με συνεργάτες και πελάτες, καθώς και κρυφούς ανταγωνιστές. Στα επαγγελματικά, μείνε προσεκτικός στις λεπτομέρειες και να διπλοτσεκάρεις κάθε πληροφορία πριν προχωρήσεις σε αποφάσεις ή δεσμεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Πέμπτη, Ταύρε μου, σήμερα και η Σελήνη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση σύγχυσης ή ανασφάλειας, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τις οικονομικές σου συναλλαγές και την προσωπική σου αξία. Παράλληλα, οι παρέες σου φαίνεται να μην σε υποστηρίζουν όπως θα ήθελες. Προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές αγορές και να μην επηρεαστείς από εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναμένονται δυσκολίες στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου ή τις νέες γνωριμίες. Καλό είναι να μην λάβεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ερωτική σου ζωή, σήμερα, αφού η κρίση σου δεν είναι καθαρή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, μπορεί να αντιμετωπίσεις προκλήσεις που σχετίζονται με παρανοήσεις ή λάθη στις πληροφορίες που λαμβάνεις. Η υπομονή και η προσεκτική προσέγγιση θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις προβλήματα στα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Μία προκλητική ημέρα έφτασε, αγαπητέ μου Δίδυμε! Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση και ανασφάλειες στις σχέσεις σου και στην επικοινωνία με τους γύρω σου. Παράλληλα, εκτιμάται πως τα επαγγελματικά σου θα σε πιέσουν σημαντικά. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος στις συνομιλίες σου και να αποφεύγεις τις παρανοήσεις. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, οπότε δείξε προσοχή και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει δυσκολία στην κατανόηση των συναισθημάτων και των προθέσεων του συντρόφου σου ή των νέων γνωριμιών που σε προσεγγίζουν. Τα αισθηματικά σου βάλλονται σήμερα και καλό είναι να επιλέξεις πώς θα κινηθείς μία άλλη ημέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε να διασταυρώσεις τα στοιχεία που σου παρέχονται και να είσαι προσεκτικός στις επαγγελματικές και οικονομικές αποφάσεις σου. Η ημέρα δεν είναι ιδανική για να αναθεωρήσεις και να οργανώσεις τα σχέδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καρκίνε, τα θέματα της προσωπικής σου επέκτασης έρχονται στο προσκήνιο. Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ανασφάλειες και σύγχυση σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου και την καριέρα σου, αφού επιδιώκεις μία επέκταση που τελικά δεν σου βγαίνει. Μπορεί να νιώσεις ότι οι καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες και ότι χρειάζεται να δείξεις προσοχή στις λεπτομέρειες. Προσπάθησε να μην αφήνεις τις φήμες ή τις υπερβολές να επηρεάζουν την κρίση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το παρασκήνιο δίνει και παίρνει, όπως αντίστοιχα και οι δεύτερες σκέψεις στα αισθηματικά σου. Είναι καλό να επικοινωνήσεις ξεκάθαρα μέσα στην ημέρα με τον ερωτικό σου στόχο, αλλά κράτησε μικρό καλάθι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει κίνδυνος υπερεκτίμησης των δυνατοτήτων και γνώσεών σου. Προσπάθησε να συζητήσεις με πιο έμπειρα άτομα από εσένα και μην οριστικοποιήσεις την επέκταση που σκόπευες να κάνεις σήμερα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε, Λέοντα, φαίνεται ότι οι παρέες και ο γενικότερος κοινωνικός σου κύκλος βρίσκονται κάτω από σκληρή αξιολόγηση. Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση και ανασφάλειες στις επικοινωνίες και τις σχέσεις σου με τους άλλους. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να είσαι ξεκάθαρος στις συνομιλίες σου για να αποφύγεις παρανοήσεις. Μπορεί να νιώσεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, οπότε δείξε προσοχή και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός κόσμος σου παρουσιάζει κρίσεις, γιατί τείνεις να αμφιβάλλεις για όλους – και καλά κάνεις. Η ημέρα ευνοεί τις παρεξηγήσεις κι εξαπατήσεις, επομένως είναι σωστή κίνηση το να μην περιμένεις πολλά από τους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα δεν είναι ιδανική για να πάρεις σημαντικές επαγγελματικές και κυρίως οικονομικές αποφάσεις, αλλά είναι καλή για να αναθεωρήσεις και να οργανώσεις τα σχέδιά σου. Μην επενδύσεις μεγάλα χρηματικά ποσά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ανασφάλειες και σύγχυση σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή και τις κοινωνικές σου επαφές. Επομένως, Παρθένε, αναμένεται μία ημέρα γεμάτη προκλήσεις. Προσπάθησε να είσαι προσεκτικός στις συνομιλίες σου για να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Οι καταστάσεις μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρες όσο φαίνονται, οπότε καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, όπως ξέρεις έτσι κι αλλιώς να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες δυσκολίες στα επαγγελματικά παρασύρονται κι επιδρούν αρνητικά στην ερωτική σου ζωή. Κράτησε κατά νου ότι σήμερα η κρίση σου είναι θολή και πιθανόν αρκετές από τις σκέψεις σου να μην είναι ρεαλιστικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ημέρα είναι γεμάτη λάθος επιλογές και πρέπει να αφήσεις τις κρίσιμες αποφάσεις για άλλη στιγμή. Κάποιες οικονομικές κι επαγγελματικές συνεργασίες που σου παρουσιάζονται αργότερα θα σε απογοητεύσουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, Ζυγέ, μπορεί να φέρει σύγχυση και ανασφάλειες στις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Βέβαια, η φαντασία κι αισιοδοξία σου είναι σε καλά επίπεδα. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος στις συνομιλίες σου και να αποφεύγεις τις παρανοήσεις, ενώ καλή ιδέα θα ήταν να το ρίξεις στην τέχνη και την μάθηση και να χαλαρώσεις πνευματικά. Μπορεί να νιώσεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, οπότε δείξε προσοχή και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πέρα από κάποια μικρά εμπόδια στην επικοινωνία, δεν βάλλονται ιδιαίτερα τα ερωτικά σου είτε είσαι μόνος είτε διατηρείς έναν δεσμό. Πάντως, σήμερα οι σχέσεις εξ αποστάσεως διανύουν μία σημαντική κρίση και δοκιμάζονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν σπουδάζεις ή το επάγγελμά σου σχετίζεται με την εκπαίδευση, καλό θα είναι να πάρεις ένα διάλειμμα τώρα. Τα επαγγελματικά σου δεν ευνοούνται σε θέματα λήψης ή μετάδοσης γνώσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ, σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αναμένεται να προκαλέσει ανασφάλειες και σύγχυση σε θέματα που αφορούν τις οικονομικές σου υποθέσεις και τα κοινά οικονομικά συμφέροντα με άλλους. Προσπάθησε να παραμείνεις προσεκτικός στις οικονομικές σου συναλλαγές και να διπλοτσεκάρεις τις πληροφορίες που λαμβάνεις για να αποφύγεις παρεξηγήσεις ή λάθη στις συναλλαγές σου. Επιπροσθέτως, αρκετές ανασφάλειες αναδύονται στην επιφάνεια και είναι πιθανό να επηρεάσουν τα ερωτικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αυτοεκτίμησή σου δεν είναι σε καλά επίπεδα και υπάρχει κίνδυνος να προχωρήσεις σε λάθος επιλογές, όπως την επιλογή ενός ακατάλληλου συντρόφου ή το να ξεστομίσεις πράγματα που δεν θα έπρεπε στο άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου κινδυνεύουν αν αποφασίσεις να πάρεις μεγάλο ρίσκο. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις προσεκτικά τυχόν κληρονομιές που εκκρεμούν. Η φαντασία σου καλπάζει, όμως πολλές απ’ τις ιδέες σου δεν είναι κερδοφόρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Τοξότη μου, σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση και ανασφάλειες στις σχέσεις σου με τους άλλους και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις, οπότε μόλις δεις την αλήθεια απογοητεύεσαι. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να είσαι ξεκάθαρος στις συνομιλίες σου για να αποφύγεις παρανοήσεις. Πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, οπότε δείξε προσοχή και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η ημέρα μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στην κατανόηση των συναισθημάτων και των προθέσεων του συντρόφου σου ή των νέων γνωριμιών. Απόφυγε τις εξιδανικεύσεις κι άκουσε προσεκτικά το ένστικτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, αναμένεται να αντιμετωπίσεις προκλήσεις που σχετίζονται με παρανοήσεις ή λάθη από απροσεξία ή από παραπληροφόρηση. Προσπάθησε να εξακριβώσεις όσα στοιχεία σου δίνονται και μη βιαστείς να λήξεις ή ξεκινήσεις συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερε, Πέμπτη, η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και μπορεί να φέρει ανασφάλειες και σύγχυση σε θέματα σχετικά με την καθημερινότητά σου και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Η επικοινωνία σου δεν είναι και τόσο εποικοδομητική, αφού είτε δεν εκφράζεις ξεκάθαρα όσα χρειάζεται, είτε παρανοείς όσες πληροφορίες φτάνουν στα αυτιά σου. Σε περίπτωση που πρέπει να λύσεις γραφειοκρατικές υποχρεώσεις, απαιτείται απόλυτη προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αναμένονται παρανοήσεις, απογοητεύσεις και σύγχυση. Θα είναι καλό να καλλιεργηθεί αμοιβαία κατανόηση στη σχέση σου ή στις συναναστροφές σου, αφού η Πέμπτη αναμένεται δύσκολη κι έντονη στον τρόπο που επικοινωνείτε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου είναι γεμάτα λάθη απροσεξίας ή βιασύνης, ενώ παράλληλα υπάρχει ο κίνδυνος να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου, προχωρώντας σε αποφάσεις που αργότερα θα αποδειχθούν κακές για τα επαγγελματικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε, η Πέμπτη έφτασε με την Σελήνη να ενεργοποιεί την ανάγκη σου να φλερτάρεις, να περάσεις χρόνο με τους δικούς σου ή να ανακαλύψεις νέα χόμπι. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, κατά το βραδάκι αναμένεται να σε πιέσει σε θέματα οικονομικών, αφού θέλεις να ασχοληθείς με τόσο πολλά πράγματα που τελικά καταλήγεις να ξοδεύεις πιο πολλά χρήματα από όσα έχεις. Η ημέρα είναι θετική για να εκφραστείς μέσα από την τέχνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου κρύβουν πολλαπλούς κινδύνους απογοήτευσης που θα επιδράσουν αρνητικά στην αυτοπεποίθησή σου. Ανεξάρτητα από το αν έχεις μία σχέση ή όχι, θα είναι καλό να αξιολογήσεις προσεκτικά τις επιλογές σου και όσα έχεις να πεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ιδίως αν ασχολείσαι με επενδύσεις ή η εργασία σου στηρίζεται στο ρίσκο, καλό θα είναι να λειτουργήσεις πολύ πιο προσεκτικά από όσο συνηθίζεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, την Πέμπτη, η Σελήνη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα πρόκειται να φέρει σύγχυση και ανασφάλειες σε ζητήματα σχετικά με τις οικογενειακές σου σχέσεις και το σπίτι σου. Η οικογένειά σου επεμβαίνει με έμμεσο τρόπο στις προσωπικές ή κι επαγγελματικές σου αποφάσεις, δίχως να σου επιτρέπει την απαιτούμενη ελευθερία κινήσεων για να αισθανθείς ολοκλήρωση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσεις όρια στις συμπεριφορές των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, η ανάγκη σου για σταθερότητα και ρομάντζο μπορεί να σε κάνει να εξιδανικεύσεις κάποιες καταστάσεις ή έναν άνθρωπο που σε προσεγγίζει το τελευταίο διάστημα. Μην προσκολλάσαι στους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή περνά κρίση, γιατί προσπαθείς να κινηθείς σε θολά νερά, χωρίς να γνωρίσεις σίγουρα τα αποτελέσματα των σημερινών σου πράξεων. Απαιτείται πειθαρχία και πίστη στις δυνατότητές σου, δίχως βιαστικές αποφάσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη