Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση του Διαμαντή Γολιδάκη

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε σε μία πραγματικά εντυπωσιακή εκδήλωση το πρωί της Κυριακής 8/2, στο καφε "Allegro" του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ο γνωστός καρδιολόγος και διδάκτωρ της Ιατρικής, Διαμαντής Γκολιδάκης κάλεσε τους φίλους του για να κόψει μαζί τους την βασιλόπιτα του για το 2020.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του δημοφιλούς γιατρού και κατέκλυσε την αίθουσα του γνωστού καφέ, πού αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει όλον αυτό τον κόσμο.

Υπουργοί, Δήμαρχοι, στελέχη της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου τίμησαν το Διαμαντή Γκολιδάκη αποδεχόμενοι την πρόσκληση του.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας ο Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Καράογλου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, ο Δήμαρχος Βόλβης Διαμαντης Λιάμας και η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχο; Θερμαικού Γιώργος Τσαμασλής, ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλλης, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Μήττας και κ. Αβραμίδης, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που παραβρέθηκαν στην εντυπωσιακή αυτή εκδήλωση και ξεπέρασαν σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις τα 1.000 άτομα.



Ο Διαμαντής Γκολιδάκης, εντυπωσίασε τους πάντες στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, όταν κατέβηκε για πρώτη φορά ως υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Α' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας 12 χιλιάδες περίπου σταυρούς.

Συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, σε σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε πως ‘’...προσδοκούμε το τέλος αυτής της χρονιάς να βρει την πατρίδα μας σε μια πραγματικά καλύτερη μέρα’’ και επεσήμανε τα εμφανή θετικά αποτελέσματα της κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη.

Ο Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου τόνισε πως "...η Ελλάδα αλλάζει σελίδα. Ο Κ. Μητσοτάκης μας οδηγεί μπροστά σε άλλους δρόμους και σίγουρα άτομα σαν τον Διαμαντή Γκολιδάκη, πρέπει να παρίστανται στην προσπάθεια αυτή ’’.


Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, δήλωσε αστειευόμενος πως η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Διαμαντής γκολιδάκης αποτελεί κίνδυνο για τη στατικότητα του κτιρίου λόγω του υπερβολικά μεγάλου αριθμού των συγκεντρωμένων.

"Πιστεύω στην νέα χρονιά και στην νέα δεκαετία που ξεκινάει για την πόλη μας, πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να δώσουμε στην πόλη μας την Θεσσαλονίκη, αυτό που της αξίζει
Εκτιμώ ιδιαίτερα τον Διαμαντή και σε αυτήν την τετραετία όλοι μας πρέπει  να είμαστε στην ίδια πλευρά, αυτή της δημιουργίας και να συνεργαστούμε, για να φέρουμε σε πέρας αυτό το έργο, για το οποίο στο τέλος πρέπει να είμαστε όλοι περήφανοι’’, συνέχισε ο Δήμαρχος Ζέρβας.



Νεότερη Παλαιότερη