Θετικές στον κορωναϊό δύο ολόκληρες ομάδες, ανδρών και νέων !!!

Θετικές στον κορωναϊό δύο ολόκληρες ομάδες, ανδρών και νέων !!!
Θετικοί στον κορωναϊό βρέθηκαν όλοι οι παίκτες της Ορτέζ, όπως ανακοίνωσε ο γαλλικός σύλλογος. Ήδη από τη Δευτερά, 28 Σεπτεμβρίου, έντεκα μέλη της Ορτέζ, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν παίκτες της ανδρικής ομάδας, είχαν βρεθεί θετικοί. Την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, μετά από νέες εξετάσεις, πέντε ακόμη παίκτες της Ορτέζ, βρέθηκαν θετικοί. Σήμερα (5/10), η Ορτέζ ανακοίνωσε πως έχουν προσβληθεί από Covid-19, το σύνολο των παικτών της ανδρικής, αλλά και της ομάδας νέων. 

Η Ορτέζ ανακοίνωσε πως όλοι οι παίκτες της βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Σοβαρό πρόβλημα στην Ορτέζ, καθώς ανακοίνωσε πως όλοι οι παίκτες της βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό! Άπαντες τέθηκαν ήδη σε καραντίνα και αναμένουν τα αποτελέσματα των τελευταίων τεστ, ενώ τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

«Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε απομόνωση, καθώς ο σύλλογος συνεχίζει να εφαρμόζει το πρωτόκολλο υγείας. Κάθε άτομο που βρίσκεται θετικό τελεί υπό ιατρικής παρακολούθησης, ενώ εξετάζονται και οι στενές επαφές τους,» αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η σχετική ανακοίνωση της Ορτέζ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη