Γιατί ο φερόμενος ως φονιάς του Αλκη, δεν δικάστηκε για μαχαίρωμα που έπραξε στις 24 Μαρτίου του 2019 ;


Γιατί ο φερόμενος ως φονιάς του Αλκη, δεν δικάστηκε για μαχαίρωμα που έπραξε στις 24 Μαρτίου του 2019 ;
Γνώριμος τόσο της αστυνομίας όσο και των δικαστικών αρχών είναι ο 23χρονος που φέρεται ως βασικός ύποπτος στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη.

Ο 23χρονος με καταγωγή από την Αλβανία και βασικός ύποπτος στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει απασχολήσει τις αρχές. Μάλιστα σε βάρος του εκκρεμεί δίκη από το 2019 με την δικογραφία ωστόσο να έχει «παγώσει»

Τότε, στις 24 Μαρτίου του 2019, ο 23χρονος σήμερα μαζί με άλλα τρία άτομα επιτέθηκαν με παρόμοιο τρόπο σε 2 νεαρούς, αφού τους αιφνιδίασαν και τους ρώτησαν τι ομάδα είναι.

Τα χτυπήματα ήταν ταυτόσημα, με μαχαίρι στον μηρό, με τους αστυνομικούς να μιλούν για σχεδόν ίδιες συνθήκες.

Ο 23χρονος, τότε συνελήφθη ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, με τη δίκη εις βάρος του να εκκρεμεί.

Γιατί πάγωσε η δικογραφία;
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το MEGA, η δικογραφία είχε σχηματιστεί ωστόσο «πάγωσε». Όπως αναφέρεται στην τότε δικογραφία:
«Οι κατηγορούμενοι με πρόθεση, έχοντας αποφασίσει να τελέσουν το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, δηλαδή της πρόκλησης σωματικής βλάβης με τρόπο δυνάμενο να προκαλέσει στον παθόντα κίνδυνο για τη ζωή του ή βαριά σωματική του βλάβη, επιχείρησαν πράξη που περιέχει τουλάχιστον αρχή εκτέλεσης, δεν ολοκλήρωσαν όμως στην πράξη αυτή, όχι από δική τους βούληση, αλλά από εξωτερικά εμπόδια. Και συνεχίζει:

«Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι τυγχάνουν οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης, μετέβησαν στην ευρισκόμενη στην περιοχή Χαριλάου στάση του ΟΑΣΘ με την ονομασία ‘Στροφή Πανοράματος’ όπου παρέμεναν ο Π.Φ. και ένας ανήλικος, οπαδοί έτερης ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης και τους επιτέθηκαν κρατώντας ξύλινα αντικείμενα και προσπάθησαν να τους χτυπήσουν με λακτίσματα και γροθιές, καθώς υπερτερούσαν αριθμητικά, ενώ όταν οι ανωτέρω παθόντες, προκειμένου να διαφύγουν της επίθεσης έτρεξαν προς παρακείμενη οδό, οι κατηγορούμενοι τους καταδίωξαν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη