Η αστυνομικός που έδινε πληροφορίες στους Αλβανούς κακοποιούς συντρόφους της


Μία δόκιμη αστυνομικός, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, βρίσκεται ανάμεσα στους 22 συλληφθέντες στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Πολυτεχνειούπολη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η δόκιμη αστυνομικός συνεργαζόταν με τον 30χρονο Αλβανό σεσημασμένο, ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι η δόκιμη αστυνομικός έχει σχέση με πρωτοπαλίκαρο της συμμορίας του Αλβανού που συνελήφθη ενώ, όπως λένε οι ίδιες αστυνομικές πηγές, σε προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, η γυναίκα είχε πληροφορηθεί για τις δυνάμεις που θα επιχειρούσαν και ενημέρωσε την ομάδα των κακοποιών.

Οι 13 συλλήψεις έγιναν στην παλιά φοιτητική εστία και σε διπλανά σπίτια. Τα όπλα που βρέθηκαν στους χώρους της Φοιτητικής Εστίας αποδεικνύουν ότι χρησιμοποιούνταν ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη