Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Λάζαρος Λασκαρίδης - Υποχώρησε κάγκελο και έπεσε από μεγάλο ύψος


Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι, φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – Έπεσε στο κενό όταν υποχώρησε κάγκελο μπαλκονιού της δημοτικής βιβλιοθήκης

Ιδιαίτερα κρίσιμα χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα για τον Λάζαρο Λασκαρίδη ο οποίος δίνει μάχη στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς φέρει βαρύτατες κακώσεις στον θώρακα και το κεφάλι.

Ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Καλλιθέας υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι με τους γιατρούς να εκφράζουν πολύ συγκρατημένη αισιοδοξία. 
Την ίδια ώρα σοβαρά ερωτήματα εγείρονται από τον τρόπο με τον οποίο συνέβη το τρομακτικό δυστύχημα.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρισκόταν στην τελετή ονοματοδοσίας της δημοτικής βιβλιοθήκης Καλλιθέας σε «δημοτική βιβλιοθήκη Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου» προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Καλλιθέας.

Ο αντιδήμαρχος, ο οποίος να σημειωθεί είχε χθες τα γενέθλιά του, βγήκε σε ένα μικρό μπαλκόνι της βιβλιοθήκης για να καπνίσει, στηρίχθηκε στο κάγκελο του μπαλκονιού το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, επικεφαλής του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», και δημοσιογράφος, έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες: Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι. Ακόμη, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, όπως επίσης και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven.

Επίσης, έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων: Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη