Η όμορφη Θεσσαλονικιά που έκλεψε την καρδιά διεθνούς ποδοσφαιριστή ομάδας της πόλης μας


Ερωτευμένος με όμορφη Θεσσαλονικιά, διεθνής ποδοσφαιριστής ομάδας της πόλης μας
Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι τρελά ερωτευμένος με την Ελισάβετ Οικονόμου, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του. Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι σε μεγάλη φόρμα εντός και εκτός γηπέδου. Ο λόγος της ευτυχίας του 26χρονου ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου του Βορρά» ακούει στο όνομα Ελισάβετ.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και η 25χρονη αισθητικός είναι ζευγάρι από τον περασμένο Νοέμβριο. Όλο αυτό το διάστημα έχουν κρατήσει σε χαμηλούς τόνους τη σχέση τους, καθώς δεν μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους στα social media. 
Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς θα δει μονάχα μία κοινή φωτογραφία τους με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σε αυτή η Ελισάβετ Οικονόμου κρατά μία μεγάλη ανθοδέσμη από κόκκινα τριαντάφυλλα, η οποία είναι δώρο του αγαπημένου της λόγω της ημέρας των ερωτευμένων. Η 25χρονη βρίσκεται στις εξέδρες της Τούμπας σε κάθε αγώνα και εκείνος την ψάχνει προκειμένου να της αφιερώσει το γκολ του.





Η Ελισάβετ διατηρεί άριστη σχέση και με την αδελφή του Αντρίγια, Ανδριάνα, η οποία επισκέπτεται πολύ συχνά τον αδελφό της στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, η 25χρονη αισθητικός έχει γνωρίσει τον πατέρα του, που είναι και μάνατζερ του Σέρβου επιθετικού αλλά προς το παρόν μένουν σε ξεχωριστά σπίτια. Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί, κάνουν βόλτες και επισκέπτονται αγαπημένα τους πρόσωπα. Μένει να δούμε αν το προσεχές διάστημα θα αποφασίσουν να συγκατοικήσουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη