«Τις είχα συνηθίσει με φίλτρα και τρόμαξα να τις γνωρίσω»


«Είναι μία σύγχρονη, νέα γυναίκα, έχει δώσει αγώνες, ξέρει να πατάει στα πόδια της. Είναι ο άνθρωπος που χρειαζόμαστε, γιατί ξέρει την καθημερινότητα». Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε χθες η Αφροδίτη Λατινοπούλου την Εύη Βατίδου στο κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ - Αφροδίτη Λατινοπούλου» ενόψει των εκλογών 2023 μέσω ανάρτησή της στο Instragram.

Η σύμπραξή τους, όπως και οι αναρτήσεις τους χθες στα social media προκάλεσαν διάφορα σχόλια στο twitter κυρίως για τα φίλτρα που χρησιμοποίησαν για να απευθυνθούν στους ακολούθους και τους επίδοξους ψηφοφόρους τους.

«Καλώς όρισες και επίσημα λοιπόν» λέει στο βίντεο η Αφροδίτη Λατινοπούλου. 
Στην συνέχεια η Εύη Βατίδου τη ρωτά για ποιον λόγο της επέλεξε και εκείνη με τη σειρά της κοιτώντας την κάμερα λέει πως «Η Εύη Βατίδου, είναι μία σύγχρονη, νέα γυναίκα, έχει δώσει αγώνες, ξέρει να πατάει στα πόδια της. 
Είναι ο άνθρωπος που χρειαζόμαστε, γιατί ξέρει την καθημερινότητα. Δεν φοβάται να πει την άποψή της όπως πολύς κόσμος φοβάται στη σύγχρονη κοινωνία και βγαίνει μπροστά για να υπερασπιστεί τα ιδανικά της και τα πιστεύω της».

Στη συνέχεια, τον λόγο παίρνει η Εύη Βατίδου για να απαντήσει για ποιον λόγο η ίδια επέλεξε την Αφροδίτη Λατινοπούλου για να κατέβει μαζί της στις εκλογές. «Με το που γνώρισα την Αφροδίτη είχαμε μια χημεία μεταξύ μας. Είμαστε δύο νέες γυναίκες, ανταλλάσσουμε απόψεις, και πιστεύω πάρα πολύ στη θεωρία της, την ιδεολογία της και την σκέψης της» είπε στο βίντεο η Εύη Βατίδου.

Ένα από τα σχόλια μετά τις αναρτήσεις Λατινοπούλου και Βατίδου αναφέρει πως «αν βάλει υποψήφιος ο φωτοσοπάς που την ρετουσάρει, τον ψήφισα».

Στο ίδιο κλίμα, άλλος έγραψε: 
«Η Εύη Βατίδου υποψήφια με το κόμμα Λατινοπούλου! This is botox party».
Σχολιάζοντας ένα άλλο καρέ κάποιος χρήστης του twitter ανέφερε πως
  «Τις είχα συνηθίσει με φίλτρα και τρόμαξα να τις γνωρίσω». 
Στην ίδια ανάρτηση μάλιστα κάποιος απάντησε: 
«πάντως η Βατίδου κρατιέται πολύ καλύτερα και ρίχνει και πάνω απο 15 χρόνια στην άλλη...»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη