"Δεν ήταν το όνειρο μου να κάνω οικογένεια και να γίνω πατέρας"


Για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, τον έρωτα και την ψευτιά, μίλησε από καρδιάς ο Σπύρος Μπιμπίλας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και τον Γιώργο Λεμπέση στο OPEN.

"Βεβαίως και έχω ζήσει τον έρωτα στα άκρα, τέσσερις φορές. Όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, τέσσερις. Το ίδιο δυνατά όλες και δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια ήταν η πιο δυνατή από τις τέσσερις. Έχω κρατήσει την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
45 ολόκληρα χρόνια που έγινα αρκετά γνωστός από την αρχή της καριέρας μου, λόγω των τηλεοπτικών σίριαλ που έπαιζα, ουδέποτε ασχολήθηκε κανείς με την προσωπική μου ζωή γιατί δεν έδωσα και δικαιώματα.
Άμα δεν δίνεις και δικαιώματα, γιατί να ασχοληθούν" εξομολογήθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

“Δεν σκέφτηκα ποτέ να γίνω πατέρας. Δεν ήταν ποτέ στα όνειρα μου ούτε η δημιουργία οικογένειας ούτε το να γίνω πατέρας αλλά θα ήθελα πάρα πολύ, αν γινόταν, να υιοθετήσω παιδί από τα χιλιάδες παιδιά που υπάρχουν.
Επειδή όμως έχω αντιμετωπίσει τους ανθρώπους του επαγγέλματος σαν να είναι παιδιά μου, έχω καλύψει αυτό το κενό και αισθάνομαι την οικογένεια των ηθοποιών σαν να είναι οικογένεια μου”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη