Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 29 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 29 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ


Γενικά Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού, θα σε βοηθήσει να βρεις τις ιδανικές λύσεις για ένα θέμα που ταλανίζει την οικογένεια σου εδώ και καιρό. Θα καταφέρεις να ανακαλύψεις οικονομικούς πόρους για να ανταπεξέλθεις στα έξοδα που έχουν αυξηθεί δραματικά. Πολύ πιθανή μια ανακαίνιση, ή μετακόμιση. Πλημυρίζεις χαρά και αισιοδοξία αφού τα καταφέρνεις σε όλους τους τομείς και συμβάλεις στην οικογένεια που σε έχει ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις Το ταίρι συμπαραστέκεται ώστε να τακτοποιήσεις τα θέματα μια ώρα αρχύτερα γιατί σε νοιάζεται πραγματικά. Του οφείλεις μια έξοδο σήμερα για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Αν δεν είσαι σε σχέση βρες τον χρόνο να ξεφύγεις από την ρουτίνα και βγες βόλτα να γνωρίσεις κόσμο και το άτομο που θα σε συντροφεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Με τα επαγγελματικά δεν θα ασχοληθείς ιδιαίτερα σήμερα. Τα οικονομικά από την μια μειώνονται, από την άλλη βουλώνεις τρύπες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού, σε προμοτάρει να επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου στο στενό περιβάλλον. Έχεις φαεινές ιδέες και δεν χάνεις χρόνο με δεύτερες σκέψεις που θα σε μπλοκάρουν. Η δράση σου είναι αυτούσια και πρωτόγονη. Προωθείς τον εαυτό σου και σε σιγοντάρει το οικογενειακό περιβάλλον. Η μέρα είναι κατάλληλη για να τολμήσεις σε αλλαγές και ανανεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ο σύντροφος χαίρεται να σε ακούει να μιλάς και απολαμβάνει την συζήτηση μαζί σου. Το έξυπνο χιούμορ και οι ατάκες σου τον ενθουσιάζουν. Αν δεν έχεις σύντροφο και θέλεις να βρεις, εκμεταλλεύσου τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και την ευφυΐα που σε

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η οικογενειακή επιχείρηση θα υιοθετήσει τις ιδέες σου και θα τις εφαρμόσει ανεβάζοντας τον τζίρο. Έτσι θα ευνοηθείς και στα οικονομικά που βλέπεις να αυξάνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού σε βοηθά να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να τα εφαρμόσεις σε πρακτικό επίπεδο. Είσαι δημιουργικός με αχαλίνωτη φαντασία αλλά και πολλές έξυπνες ιδέες. Εντυπωσιάζεις τους συνομιλητές σου που κρέμονται από τα χείλη σου. Η ευγλωττία και τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα προβάλλονται με ευκολία. Καταφέρνεις και απεγκλωβίζεσαι από έναν βραχνά που δεν σε άφηνε τον τελευταίο καιρό να πάρεις ανάσα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Οι αναμνήσεις του παρελθόντος δεν σε φοβίζουν πια και είσαι έτοιμος να τις αντιμετωπίσεις. Νιώθεις ασφαλής και μπορείς να κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου, εσύ που είσαι ελεύθερος. Αν είσαι δεσμευμένος η οργάνωση ενός ρομαντικού δείπνου είναι η ιδανικότερη επιλογή για απόψε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η αφυπνιστική δράση του Ουρανού σε ξυπνάει από τον εργασιακό λήθαργο και σε παρακινεί σε καινούργιες συνεργασίες, με αυξημένα οικονομικά οφέλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού, σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς στον κοινωνικό περίγυρο. Αναλαμβάνεις ενεργή δράση και παίρνεις πρωτοβουλίες για να δεις ανθρώπους, για να ξεκινήσεις δραστηριότητες ή και για να τολμήσεις σε νέα σχέδια που έχεις στα σκαριά. Είσαι δυναμικός και ο κύκλος σου σε εμπιστεύεται. Νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου και εκπέμπεις αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ο ευρύτερος κύκλος που κινείσαι κρύβει τον ανομολόγητο έρωτα ενός φιλικού ατόμου. Αν είσαι ελεύθερος, σου δίνεται η ευκαιρία να γνωριστείς καλύτερα και να αποφασίσεις την δέσμευση μαζί του. Εσύ που έχεις βρει το ταίρι σου, θα ανανεώσεις την σχέση με τον σύντροφο, κάνοντας καινούργια σχέδια για το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Ενδιαφέρεσαι για να συνεργαστείς με ένα φιλικό άτομο και κάνεις την πρόταση απευθείας σε αυτόν. Η θετική του απάντηση σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Οικονομικά νιώθεις ικανοποίηση από την επάρκεια αγαθών. Έχεις ότι χρειάζεσαι!

ΛΕΩΝ

Γενικά Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Σάββατο, η όψη του εξάγωνου μεταξύ του Άρη-Ουρανού σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου παλιές πεποιθήσεις και κωλύματα και να επικεντρωθείς σε ουσιαστικά θέματα. Η προβολή της δημόσιας εικόνας σου είναι ένα από αυτά κι εκεί θα ρίξεις το περισσότερο βάρος. Νιώθεις έτοιμος να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε ανεβάσουν κοινωνικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ένα άτομο από τον χώρο της εργασίας σε καλοβλέπει εσένα που είσαι αδέσμευτος και ενδιαφέρεσαι για πιο στενή γνωριμία. Η ανώτερη του θέση σε γοητεύει. Εσύ που έχεις ήδη σχέση, τραβάς την προσοχή του συντρόφου με την προσεγμένη εξωτερική σου εμφάνιση και το ιδιαίτερο στυλ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Μεγάλη εύνοια σε περιμένει στα επαγγελματικά και εισπράττεις την βοήθεια ενός υψηλά ιστάμενου προσώπου. Οικονομικές απολαβές υπάρχουν αλλά από μυστικές πηγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού σε βοηθά να επικοινωνήσεις με άτομα που βρίσκονται πολύ μακριά και να συνομιλήσεις μαζί τους. Αν δεν καταφέρεις να βρεθείς δια ζώσης, θα το κάνεις μέσω διαδικτύου. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει από αυτή την επαφή. Αλλάζεις πεποιθήσεις και κοσμοθεωρία. Βγαίνεις από την εσωστρέφεια που είχες περιέλθει.

Αισθηματικές Προβλέψεις Μια διαδικτυακή γνωριμία μπορεί να καταλήξει σε σχέση για σένα που είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο. Αν όμως έχεις σύντροφο, η επαφή με την φύση μέσω μιας εκδρομής, θα σε ανανεώσει και θα φουντώσει πάλι ο έρωτας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι νέες προτάσεις που έρχονται από μακριά και συγκεκριμένα από το εξωτερικό θα είναι ευχάριστες και θετικές. Τα οικονομικά τα κρατάς κρυφά μέχρι να οριστικοποιήσεις την υπογραφή της συμφωνίας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού. σε βοηθά να απεγκλωβιστείς από τοξικές σχέσεις και καταστάσεις. Άτομα που σε κρατούσαν δέσμιο και σε χειραγωγούσαν ανελέητα, θα τους διώξεις κακήν κακώς από την ζωή σου. Προχωράς ανανεωμένος, με ολοκαίνουργια ψυχολογική διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις Βάζεις τέλος στα παράπονα και στα παιχνίδια εξουσίας για να έχεις κοντά σου τον σύντροφο. Σε θέλει και σε νοιάζεται πραγματικά οπότε δεν χρειάζεται να χαλάς το πάθος μετατρέποντας το σε ίντριγκα. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία σε φιλικό περιβάλλον σε εξιτάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία που προκύπτει δεν πρέπει να τη αφήσεις να πάει χαμένη γιατί πρόκειται να σου ανοίξει η τύχη. Στα οικονομικά διευθετείς τις οφειλές σου, αφού έχεις κέρδη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο, η όψη του εξάγωνου μεταξύ του Άρη-Ουρανού, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να ανακαλύψεις μόνο τα θετικά σημεία που σε ενώνουν μαζί με σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Δεν υπάρχουν πλέον κόκκινες γραμμές μεταξύ σας ,παρά μόνο αγάπη κι αλληλεγγύη. Σε αντάλλαγμα θα σου προσφέρουν την στήριξη που χρειάζεσαι

Αισθηματικές Προβλέψεις Όταν βελτιώνονται οι ανθρώπινες σχέσεις βελτιώνονται και οι ερωτικές. Έτσι θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο μετά από καιρό. Κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου, εσύ που είσαι δεσμευμένος. Εσύ που δεν έχεις καταφέρει ακόμα να βρεις το δικό σου ταίρι, μπορείς να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε συντροφεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Νέες συνεργασίες και νέα επαγγελματικά ανοίγματα προμηνύονται. Είσαι πανέτοιμος να αναλάβεις το νέο σου πόστο κι έχεις προετοιμαστεί ήδη γι’ αυτό. Τα οικονομικά δεν σε απασχολούν εφόσον τα γνωρίζεις εκ των προτέρων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού, σε βοηθά να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις την καθημερινότητα. Μέχρι τώρα σε άγχωναν οι λεπτομέρειες και κολλούσες σε αυτές. Καταφέρνεις και μετατρέπεις το άγχος σου από στρεσογόνο σε παραγωγικό, με απίστευτα οφέλη. Διαμορφώνεις το χώρο της δουλειάς και ανανεώνεις την διάθεσή σου. Υιοθετείς πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Αισθηματικές Προβλέψεις Με το βλέμμα στραμμένο σε μια εκδρομή ή ένα ταξίδι βρίσκεσαι εσύ που έχεις ταίρι. Δεν βλέπεις τη ώρα να πάρεις το ταίρι από το χέρι και να φύγεις από την ρουτίνα και τις υποχρεώσεις. Εσύ που είσαι μόνος, αποφάσισε να φύγεις εκτός και κάπου εκεί έξω θα γνωρίσεις το ταίρι που ποθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Τα επαγγελματικά δεν σε απασχολούν τούτη την χρονική στιγμή γιατί το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο αλλού. Στα οικονομικά όμως πρέπει να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου και μετά να χαλαρώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού σε βοηθά να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Είναι συνάδελφοι, φίλοι, συνέταιροι καθώς και τα παιδιά σου. Δεν υπάρχουν πλέον σύννεφα και όλα βρίσκονται σε καλό δρόμο. Αναπτερώνεις το ηθικό και ανεβάζεις την ψυχολογία σου. Η ενασχόληση με τα χόμπι σε ευχαριστεί. Αντλείς δυνάμεις μέσω των παιδιών και των δημιουργημάτων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η σχέση με το ερωτικό σύντροφο μπαίνει σε άλλη βάση και καλυτερεύει. Είσαι ερωτευμένος και δεν διστάζεις να το δείχνεις παντού. Τονίζεται έντονα το ερωτικό στοιχείο και υπάρχει έλξη μεταξύ σας. Αν δεν έχεις ταίρι σήμερα είναι ιδανική μέρα για να γνωρίσεις βγαίνοντας για διασκέδαση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Τα επαγγελματικά σε ξαφνιάζουν ευχάριστα με νέες προτάσεις για δουλειά και συνεργασίες. Οικονομικά καταφέρνεις να αποπληρώσεις τα χρέη βάζοντας σε τάξη όλες τις εκκρεμότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού σε βοηθά να συνδυάσεις τις επαγγελματικές με τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Βρίσκεις χρόνο για τους πάντες και δεν μένει κανείς δυσαρεστημένος. Η ρουτίνα δεν σε ενοχλεί και την βλέπεις σαν ευκαιρία να ασχοληθείς με λεπτομέρειες, που είχες παραβλέψει. Βάζεις σε τάξη τόσο την δική σου ζωή, όσο και της οικογένειας. Ανακαλύπτεις την ισορροπία!

Αισθηματικές Προβλέψεις Προάγεις την συντροφικότητα και επιθυμείς να είσαι διαρκώς κοντά στο ταίρι σου. Νοιάζεσαι για τα συναισθήματα του κι αυτός για τα δικά σου, οπότε αποφασίζεις να τα μοιραστείς μαζί του. Η χαρά σου είναι διπλή! Αν είσαι αδέσμευτος ο εργασιακός χώρος προσφέρεται για μια σχέση με άτομο που σε βλέπει ερωτικά. Περιμένει από σένα το πράσινο φως για να ανοίξει τα χαρτιά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Έχεις πρόταση για δουλειά και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα. Η θετική σου απάντηση ικανοποιεί τους μελλοντικούς συνεργάτες. Οικονομικά βρίσκεις λύσεις για τις οφειλές της οικογένειας.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο του Άρη-Ουρανού, σε βοηθά στην ανάδειξη των ταλέντων σου και προωθεί τις επικοινωνιακές δεξιότητες που κατέχεις. Η ομιλία σου είναι γρήγορη με ευγλωττία και υπέροχες ιδέες. Η καθημερινότητα αποκτά νόημα και ενδιαφέρον αφού συνδυάζεις τα πάντα με μεγάλη ευκολία. Μετακινήσεις για διασκέδαση είναι στο πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ο σύντροφος απολαμβάνει την συζήτηση μαζί σου και δεν χορταίνει να σε ακούει να μιλάς. Ο λόγος σου είναι συναρπαστικός και τον εντυπωσιάζεις. Μπορείς να παρασύρεις το ταίρι σε ταξίδια είτε πραγματικά, είτε φανταστικά. Αν δεν έχεις σύντροφο, καταφέρνεις να βρεις, αφού η χαρούμενη διάθεση σε ωθεί να φλερτάρεις. Η γενναιοδωρία θα ελκύσει αρκετά υποψήφια ταίρια για να διαλέξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Το μυαλό σου πετάει σε άλλα ενδιαφέροντα κι ένα μικρό μέρος μόνο της σκέψης σου βρίσκεται στην δουλειά. Έχεις κατά νου βέβαια να ασχοληθείς λίγο αργότερα. Οικονομικά θα κάνεις έξοδα για διασκέδαση και για μετακινήσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη