Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 26/4Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 26/4

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς προβάλλοντας τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Είσαι δυναμικός, εύστροφος και ο γλυκός σου λόγος μαγεύει τους πάντες. Έχεις αυτοπεποίθηση και πιστεύεις στις ικανότητες σου. Μπορείς να πάρεις τα ηνία της ζωής παίρνοντας σοφές αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι αισθάνεται την ανάγκη να ανοίξει την ψυχή του και να ακουμπήσει πάνω σου. Έχει διάθεση να σε ακούσει και να σε συμβουλευτεί. Πρόσφερε τον ώμο σου να στηριχτεί! Αν δεν είσαι σε σχέση, σήμερα μπορείς να γνωρίσεις ένα αξιόλογο άτομο που θα έρθει κοντά σου. Εκτιμά τον χαρακτήρα και την άψογη συμπεριφορά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις νέες ιδέες για να προτείνεις ως προς την αναβάθμιση της οικογενειακής επιχείρησης. Οικονομικά θα δεις να αποδίδουν καρπούς τα καινούργια επιχειρηματικά σχέδια πολύ σύντομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, σε βοηθά να ανακτήσεις τις χαμένες δυνάμεις και να εξασφαλίσεις καλύτερη ποιότητα ζωής και διαβίωσης. Κρύβεις ένα δυναμισμό που θα καταφέρεις να βγάλεις προς τα έξω. Οι επιθυμίες σου καλύπτονται σε μεγάλο βαθμό. Οι εμπειρίες σε έχουν ωριμάσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το παρελθόν σε απασχολεί και σκέφτεσαι μια παλιά ερωτική γνωριμία. Με την διαφορά ότι πλέον δεν σε πληγώνουν οι αναμνήσεις. Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει η επανασύνδεση, έχεις την τύχη με το μέρος σου, αφού έχεις απαλλαγεί από σκοτεινές σκέψεις και αμφιβολίες. Αν έχεις ταίρι, μπορείς να ελπίζεις σε ένα καλύτερο αύριο και στην βελτίωση της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι πλέον ασφαλής επαγγελματικά και οι φρέσκιες ιδέες σου βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Στα οικονομικά υπάρχει άνοδος από μια δευτερεύουσα πηγή εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά ώστε να προωθηθείς σε χώρους που δραστηριοποιείσαι με άτομα που έχεις κοινούς στόχους. Αναδεικνύονται τα χαρίσματα που διαθέτεις και ανεβαίνεις στα μάτια των άλλων. Σέβονται την γνώμη και την άποψη σου και παίρνεις τις τελικές αποφάσεις. Εκτιμούν την ασφαλείς επιλογές σου για την προώθηση της ομαδικής δουλειάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα φιλικό άτομο δείχνει ξεκάθαρα το ερωτικό ενδιαφέρον και γοητεύεσαι από την κίνηση που κάνει να έρθει προς το μέρος σου και να στο εκφράσει. Αν είσαι δεσμευμένος, οι κοινοί στόχοι και ο κοινός τρόπος που ατενίζεις το μέλλον, θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι γεμάτος ιδέες και βρίσκεις υποστηρικτές για να τις εφαρμόσεις. Οδεύεις προς την βελτίωση των επαγγελματικών. Η εγκράτεια που έχεις δείξει αποδεικνύεται ωφέλιμη και είσαι ασφαλής οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, σε βοηθά να αναρριχηθείς επαγγελματικά και να εξελιχθείς. Είσαι γεμάτος δυναμισμό, ενέργεια και δεν αφήνεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Άτομα του κοινωνικού σου κύκλου, πιστεύουν σε σένα και τις ικανότητες σου. Για να πετύχεις τον σκοπό σου επιβάλλεται να κινηθείς λιγάκι *παρασκηνιακά*, χωρίς ωστόσο να ενοχληθεί κανείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας κρυφός έρωτας που δεν βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας, σε εξιτάρει και λειτουργεί με θεραπευτικές ιδιότητες, για σένα που είσαι ελεύθερος και διαθέσιμος να ζήσεις μια τέτοια εμπειρία. Αν είσαι δεσμευμένος, αποφασίζεις πως έχει έρθει η ώρα να απεγκλωβιστείς από τις άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος και να κάνεις μια νέα αρχή με τον σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα άτομο από την δουλειά που κατέχει ανώτερη θέση θα σε βοηθήσει να ανέβεις στην ιεραρχία αλλά και στη μισθοδοσία. Ένα έξτρα μπόνους είναι καλοδεχούμενο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, σε βοηθά να θέσεις σε εφαρμογή τα μεγαλόπνοα και φιλόδοξα σχέδια σου. Μπορείς πλέον να αντιμετωπίσεις την ζωή με ηρεμία αφού έχεις καταλήξει στα πράγματα που θέλεις να κάνεις. Η επίτευξη των στόχων είναι εφικτή! Οι φίλοι γίνονται οι στυλοβάτες που στηρίζουν την κάθε σου κίνηση. Η ανανεωμένη φιλοσοφία και στάση ζωής, θα σε βοηθήσει να κάνεις προοδευτικά βήματα στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ευνοούνται τα ταξίδια με το έτερον ήμισυ γι’ αυτό μη χάνεις λεπτό. Βγες από την εσωστρέφεια που σε πιάνει κατά διαστήματα και κάνε μια εκδρομή που θα ανανεώσει την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος και κινηθείς έξυπνα και με ωριμότητα ανάμεσα στο φιλικό περιβάλλον, θα επαναξιολογήσεις μια γνωριμία και που ξέρεις.. μπορεί να γίνει ο μελλοντικός σύντροφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νοιάζεσαι για μια παλιά συνεργασία και μπαίνεις στην διαδικασία να προσεγγίσεις ξανά τα ίδια άτομα. Μπορείς να δουλέψεις μαζί τους αλλά με καινούργιες συνθήκες. Τα οικονομικά θέλουν διαπραγμάτευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, σε βοηθά ανακτήσεις την χαμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να εξωτερικεύσεις την δύναμη που κρύβεις μέσα σου. Μπορείς να βγάλεις προς τα έξω φοβίες και άγχη χωρίς να σκέφτεσαι την κριτική των άλλων, αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις . Βγαίνεις από τη ασφαλή ζώνη που είχες περιέλθει και δεν σε τρομάζει τίποτα. Είσαι κυρίαρχος του εαυτού σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν υπάρχει πια καμιά ανασφάλεια που να σε μπλοκάρει και να περιορίζει τα συναισθήματα σου. Ο σύντροφος μπορεί να εγγυηθεί την αφοσίωση του. Τέλος στις υποψίες που στριφογύριζαν στο μυαλό σου. Αν είσαι αδέσμευτος επικεντρώσου στον επαγγελματικό κύκλο που υπάρχει ένα άτομο που σε βλέπει ερωτικά και περιμένει ένα βλέμμα σου για να εκδηλωθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με μυστικές συμφωνίες θα κινηθείς για να πετύχεις τη επαγγελματική άνοδο. Δεν θα σε κατηγορήσει κανείς επειδή δεν θέλεις να το διατυμπανίσεις παντού. Τα οικονομικά οφέλη προέρχονται από κληρονομικά, εισπράξεις φόρων κ.τ.λ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά να εξωτερικεύσεις τις επιθυμίες σου για κοινωνικοποίηση και προσωπική ανέλιξη. Έχεις την δυνατότητα να επεκταθείς και να νιώσεις ελεύθερος, από ότι σε περιόριζε παλιότερα. Αποκτάς καινούργιες εμπειρίες που αντικαθιστούν τις παλιές, τις οποίες κατά κάποιον τρόπο αποποιείσαι και είσαι έτοιμος να δεις τη ζωή με άλλη ματιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις τη βοήθεια του σύμπαντος και της θεάς τύχης για να βρεις τον ταίρι που σου ταιριάζει εάν είσαι αδέσμευτος. Μη μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια και προγραμμάτισε ένα ταξίδι που θα ευνοήσει τον σκοπό σου. Αν έχεις ταίρι δοκίμασε να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο μέσα από μια εκδρομή που θα συσφίξει την σχέση και θα προάγει την συντροφικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει εύνοια στα επαγγελματικά, με καινούργιες προτάσεις από άτομα του εξωτερικού. Η μελλοντική σου πορεία εξαρτάται από τους όρους που θα τεθούν. Οικονομικά μπορείς να ελπίζεις σε άνοδο αρκεί να προσέξεις τα έξοδα μετακίνησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά ώστε να μη σε καταβάλλουν οι καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που εμφανίζονται από το πουθενά. Σε βοηθά επίσης να παραμείνεις ψύχραιμος και ανεπηρέαστος από τα γεγονότα. Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις την οποιαδήποτε πρόκληση και να νικήσεις τα φαντάσματα του παρελθόντος που σε κυνηγούσαν για καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι προσπάθειες που κάνεις για την σκληραγώγηση του ψυχισμού, δίνουν την αίσθηση της παντοδυναμίας. Έχεις ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε ψυχικά αποθέματα και ο σύντροφος το αντιλαμβάνεται και το επικροτεί. Είστε πλέον το τέλειο ζευγάρι! Εσύ που είσαι ελεύθερος έχεις σήμερα τη ευκαιρία μιας γνωριμίας και το οφείλεις στη αυτοπεποίθηση και το ανεβασμένο ηθικό που εκπέμπεις στους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καμμιά αναποδιά και καμμιά αγγαρεία δεν σε πτοεί, ούτε είναι σε θέση να σε καταβάλλει. Ένα φρέσκο επαγγελματικό εγχείρημα θα αλλάξει την ζωή σου. Η αυξημένη δουλειά θα φέρει και το ανάλογο κέρδος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά βγεις κερδισμένος από την μάχη που καλείσαι να δώσεις για τη προώθηση των ταλέντων σου. Μπορείς να στρέψεις το ενδιαφέρον του κόσμου πάνω σου και να προσέξουν τα δημιουργήματα σου. Αν υπήρχαν πικρές αναμνήσεις σβήνουν από τη μνήμη σου και απελευθερώνεσαι από ότι σε ενοχλούσε και αφορούσε στα παιδιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα έντονα και βαθιά συναισθήματα που κρύβεις μέσα σου για το αντικείμενο του πόθου σου, αναδύονται στη επιφάνεια και μπορείς να περιμένεις την ανταπόκριση του, εσύ που είσαι αδέσμευτος. Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική επαφή με τον σύντροφο, θα σε αναζωογονήσει και θα διώξει τις αμφιβολίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την τύχη με το μέρος σου για να προωθήσεις τα ταλέντα σου και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες. Βρίσκεις υποστηρικτές και χορηγούς για να ξεκινήσεις. Οικονομικά δεν επηρεάζεσαι και διατηρείς την σταθερότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά να δημιουργήσεις ένα καθεστώς ασφάλειας στην καθημερινότητα και να βάλεις πρόγραμμα στην ζωή σου. Έχοντας ένα μπούσουλα για οδηγό, τίποτα δεν θα μπορεί να σε αγχώσει πια. Καταφέρνεις και ξεπετάς μια-μια τις δουλειές που σου έχουν φορτώσει τα πρόσωπα της οικογένειας. Βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου και για τις δικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κατοχυρώνεις τα συναισθήματα του συντρόφου και αισθάνεσαι ασφαλής. Σου αποδεικνύει με κάθε τρόπο το μέγεθος της αγάπης του, δημιουργώντας την υποχρέωση να κάνεις κι εσύ το ίδιο και μην το παίρνεις στραβά. Δανεικά είναι και για να πάρεις πρέπει να δώσεις. Αν δεν έχεις ταίρι, ψάξε κάπου μέσα στις καθημερινές σου δραστηριότητες και θα το ανακαλύψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η φιλόδοξη στάση σου αλλά και η επιθυμία της επαγγελματικής ανέλιξης θα φέρει προτάσεις για δουλειά, που είναι δελεαστικές. Τα οικονομικά δεν είναι πολύ ικανοποιητικά, αλλά θα σε βοηθήσουν άτομα για να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά επικοινωνήσεις τις πρωτότυπες ιδέες σου στο περιβάλλον. Έχεις την ικανότητα να στοχεύεις στη καρδιά και το συναίσθημα των συνομιλητών σου. Ο λόγος σου είναι βάλσαμο ψυχής και θεραπεύεις τις πληγές από το παρελθόν, κάνοντας τον ψυχολόγο τους. Αφουγκράζεσαι τα προβλήματα που κρύβουν και τους καταφέρνεις να ανοιχτούν. Είσαι στο επίκεντρο και όλοι σε ζητούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βρίσκεσαι στην καλύτερη φάση σε ότι αφορά την επικοινωνία με το ταίρι σου. Υπάρχει ταύτιση απόψεων και ανταλλάσσεις τις ιδέες σου. Μπορείς να ζήσεις τον έρωτα σου κάνοντας μια μετακίνηση. Αν δεν έχεις ταίρι και αφήσεις σήμερα στην άκρη τις υποχρεώσεις θα καταφέρεις να συναντήσεις ένα ιδιαίτερο άτομο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα αναγκαστείς να τρέξεις το πρόγραμμα σου για να τελειώσεις με τις επαγγελματικές εκκρεμότητες. Το άγχος δεν θα λείψει. Τα οικονομικά επίσης σε πιέζουν.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Τετάρτη, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά ώστε να εξασφαλίσεις την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Έχεις συσσωρεύσει αγαθά, αποκτήματα και τώρα νιώθεις ασφάλεια. Πιστεύεις πως τίποτα δεν σε απειλεί και μπορείς να ανταπεξέλθεις σε κάθε πρόκληση. Έχεις την τύχη να σε στηρίζουν πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Είστε ενωμένοι και το ένα χέρι νίβει το άλλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις μια πρόταση στο ταίρι σου για συμβίωση τώρα που έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και έχει εξελιχθεί η σχέση. Η σταθερότητα των συναισθημάτων είναι εγγύηση για μακροβιότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχει ένα άτομο γύρω από το περιβάλλον του σπιτιού που μπορεί να γίνει ο μελλοντικός σου σύντροφος. Μη χάσεις κανένα κάλεσμα για τραπέζι, σε σπίτι που νιώθεις οικεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτό που σε ευνοεί είναι η δουλειά που κάνεις μαζί με άτομο της οικογένειας. Άνοδος και εξέλιξη! Από την άλλη μπορεί ένα οικείο πρόσωπο να σου προτείνει δουλειά αν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση που ψάχνεις. Οικονομικά έχεις προνοήσει, ώστε να έχεις επάρκεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη