22χρονες σιαμαίες δίδυμες με διαφορετικές ερωτικές προτιμήσεις


Για την καθημερινότητά τους ως σιαμαίες δίδυμες, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τα κόλπα που έχουν βρει για να διαχειρίζονται την προσωπική τους ζωή μίλησαν πρόσφατα οι 22χρονες Λουπίτα και Κάρμεν Αντράντε.

Οι δύο αδελφές, που γεννήθηκαν στο Μεξικό αλλά μεγάλωσαν στο Κονέκτικατ «μοιράζονται» την ίδια λεκάνη, το ίδιο αναπαραγωγικό σύστημα, το ίδιο συκώτι και κυκλοφορικό, όπως εξήγησαν στο Today.com. 

Κάθε μία από αυτές ελέγχει από ένα πόδι, η Κάρμεν το δεξί, η Λουπίτα το αριστερό. 
Οι αδελφές περπάτησαν για πρώτη φορά στα 4 τους χρόνια, μετά από φυσικοθεραπεία προκειμένου να μάθουν πώς να κάθονται και να κινούν τα άκρα τους.

«Δεν ήταν πάντα εύκολα τα πράγματα για εμάς. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, αλλά η ζωή μας είναι πολύ όμορφη... 
Πηγαίνουμε στο σινεμά και σε συναυλίες-όπου μοιραζόμαστε μια θεση-και ταξιδεύουμε με το αεροπλάνο», λέει στο αμερικανικό site η Κάρμεν.

Οι δύο αδελφές εξήγησαν στη συνέντευξή τους ότι δεν επιχείρησαν ποτέ να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση για τον διαχωρισμό τους, αφού ο κίνδυνος να μην επιβιώσει ή μία από αυτές (ή ακόμα και οι δύο) είναι μεγάλος.

Ως προσωπικότητες, οι δύο νεαρές γυναίκες αρκετές ομοιότητες αλλά και διαφορές.

Οι ομοιότητες περιλαμβάνουν το παρόμοιο γούστο τους στα ρούχα, το όνειρό τους να εργαστούν στον τομέα της κτηνιατρικής (αν και η Λουπίτα ενδιαφέρεται και για την κωμωδία) και την ικανότητα να «βιώνει» η κάθεμιά τους τα αισθήματα της άλλης. «Το αισθάνομαι όταν η Κάρμεν έχει άγχος ή είναι έτοιμη να κλάψει. Είναι το ίδιο σφίξιμο στο στομάχι», εξηγεί η Λουπίτα.
Μία από τις σημαντικότερες διαφορές ανάμεσά τους, ωστόσο, είναι η προσωπική τους ζωή, αφού η Κάρμελ έχει σχέση με τον νεαρό Ντάνιελ, ενώ η Λουπίτα αυτοπροσδιορίζεται ως ασεξουαλική. 
Ως ασεξουαλικότητα ορίζεται η έλλειψη ερωτικής έλξης από κάποιο άτομο οποιουδήποτε φύλου, ή το ανύπαρκτο ή χαμηλό ενδιαφέρον για ερωτική δραστηριότητα. 

Εύλογα λοιπόν δημιουργείται το ερώτημα πώς οι δύο αδελφές διαχειρίζονται το φλερτ, τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις μιας σχέσης, αφου οι προτιμήσεις τους είναι τόσο διαφορετικές.

Η Κάρμεν μίλησε στο site για τη σχέση της με το ανδρικό φύλο και το σημερινό της αγόρι, και πώς «συμβιβάζεται» με την αδελφή της για να κυλάνε όλα ομαλά. 
«Δεν έκρυψα ποτέ το γεγονός ότι έχω μια σιαμαία δίδυμη, κι αυτό σημαίνει ότι με προσεγγίζουν online πολλοί άνδρες με ιδιαίτερες προτιμήσεις».

Η 22χρονη γνώρισε τον Ντάνιελ μέσω της εφαρμογής Hinge τον Οκτώβριο του 2020, και αυτό που της άρεσε σε εκείνον ήταν το γεγονός ότι δεν τη ρώτησε κατευθείαν πράγματα για τη ζωή της ως σιαμαία δίδυμη, όπως έκαναν όλοι οι άνδρες.

Παρόλο που είναι ζευγάρι, οι δυο τους δεν έχουν ακόμη ερωτικές επαφές. Σε συνέντευξη που παραχώρησαν οι αδελφές πέρυσι στο Jubilee, περιέγραψε τη φύση της σχέσης τους ως μια «στενή φιλία». Οι δυο τους έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να αρραβωνιαστούν στο μέλλον, όμως θέλουν πρώτα να δοκιμάσουν να ζήσουν μαζί.

«Ο Ντάνιελ κι εγώ αγαπάμε τα παιδιά, αλλά δεν θέλουμε δικά μας. Απολαμβάνω όμως να είμαι "μαμά" ενός σκύλου. Η Λουπίτα κι εγώ δεν μπορούμε να μείνουμε έγκυες, έχουμε ενδομητρίωση και λαμβάνουμε αγωγή που αναστέλλει κάποιες ορμόνες, επομένως δεν έχουμε περίοδο» προσθέτει η Κάρμεν.

Αναφορικά με τη σχέση του φίλου της με την αδελφή της, λέει ότι τα «πηγαίνουν πολύ καλά». 
«Το αστείο είναι πως, παρόλο που συνήθως κοιμάμαι πιο αργά από τη Λουπίτα, όταν μένει σπίτι μας ο Ντάνιελ τα βράδια με παίρνει ο ύπνος γρηγορότερα. Έτσι κάνουν ο ένας στον άλλον παρέα... Μερικές φορές νιώθω τύψεις επειδή θέλω να περνάω τόσο χρόνο με τον Ντάνιελ. Έτσι προσπαθούμε να κάνουμε συμβιβασμούς. 
Για παράδειγμα, αφήνουμε τη Λουπίτα να επιλέξει πού θα πάμε να φάμε, ή ποια δραστηριότητα θα κάνουμε».

protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη