Σκηνοθέτησε την απαγωγή της για να αποφύγει το πανεπιστήμιο και τώρα τρέχει και δεν φτάνει


Μπλεξίματα με το νόμο έχει μια Αμερικανίδα φοιτήτρια που σκηνοθέτησε την απαγωγή της.
Σε μπελάδες μπήκε μια φοιτήτρια από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, καθώς κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε την απαγωγή της προκειμένου να εγκαταλείψει το πανεπιστήμιο.

Η 23χρονη Κλόε Στάιν συνελήφθη στις 2 Μαϊου για τέσσερα διαφορετικά αδικήματα, όταν οι Αρχές ξεσκέπασαν την απάτη προσπάθησε να κάνει, σηκώνοντας στο πόδι την αστυνομία της περιοχής της.

Το βράδυ της 1ης Μαϊου, η Κλόε έστειλε μήνυμα στον φίλο της λέγοντάς του ότι ένας αστυνομικός την απήγαγε. Μόλις έλαβε το μήνυμα, ο φίλος της προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να είναι εφικτό.

Λίγο αργότερα η αστυνομία της Πενσυλβάνια έμαθε ότι το αυτοκίνητο της Κλόε βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε μια κοντινή περιοχή. Τότε η οικογένεια της 23χρονης ανέφερε την εξαφάνισή της και τότε στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση με μεγάλο κόστος για τον εντοπισμό της από τις αρχές.

Μάλιστα, πέταξαν ακόμα και ελικόπτερο στην περιοχή όπου βρέθηκε το αμάξι της, προκειμένου να την εντοπίσουν. Ωστόσο, το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται, όταν οι αστυνομικοί έλαβαν μια πληροφορία, ότι η 23χρονη βρισκόταν σώα και αβλαβής σε ένα σπίτι κοντά στο Πίτσμπουργκ.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν εκεί, βρήκαν την φοιτήτρια και την πήραν για ανάκριση. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισής της, η Κλόε είπε στην αστυνομία ότι την τράβηξε και την απήγαγε «ένας άγνωστος άνδρας που υποδύθηκε τον αστυνομικό». Υποστήριξε επίσης, πως ο άνδρας είχε όπλο και ότι της έδεσε τα μάτια πριν τη μεταφέρει σε διάφορες τοποθεσίες στη γύρω περιοχή. Η αστυνομία άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.

Πριν καν οι άνδρες της αστυνομίας φτάσουν στο σπίτι που ήταν 23χρονη, είχαν φροντίσει να πάρουν πληροφορίες γι' αυτήν από το πανεπιστήμιό της. Ανακάλυψαν ότι είχε να εμφανιστεί καιρό στο πανεπιστήμιο και τότε άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι άλλο συνέβαινε.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη