Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 ΙουνίουΤα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου
Με την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου η μέρα μας ξεκινά με πιο χαλαρούς, αργούς ρυθμούς και με την διάθεση να ικανοποιήσουμε όλες μας τις αισθήσεις, όμως η πλεονεξία δεν θα μας επιτρέψουμε αυτή την ημέρα να νιώσουμε αυτάρκεις, προσοχή λοιπόν στις σπατάλες και στις υπερβολές.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Τετάρτη και το τετράγωνο της Σελήνης με το εκρηκτικό δίδυμο της Αφροδίτης και του Άρη, φέρνει μικρά εμπόδια στην αισθηματική ζωή αλλά και στις σταθερές σου αξίες. Συνήθως έχεις ανασφάλεια γιατί θέλεις περισσότερα από αυτά που έχεις. Μην είσαι πλεονέκτης και περιόρισε λίγο τις δαπανηρές εξόδους και αγορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην υπερβάλεις στις συναισθηματικές εκδηλώσεις προς το σύντροφο. Σε νοιάζεται ακόμα κι αν δεν μπορείς προς το παρόν να ικανοποιήσεις, τα πολυτελή του γούστα. Αν είσαι αδέσμευτος, σε εξιτάρει η ιδέα του φλερτ προς το αντικείμενο του πόθου σου. Η ανταπόκριση όμως δεν είναι σίγουρη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για την ώρα μπλοκάρονται κάποια επαγγελματικά σχέδια. Μην είσαι βιαστικός και θα έρθουν οι πολυπόθητες εξελίξεις. Στα οικονομικά περιόρισε λίγο τις σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Για την ώρα μπλοκάρονται κάποια επαγγελματικά σχέδια. Μην είσαι βιαστικός και θα έρθουν οι πολυπόθητες εξελίξεις. Στα οικονομικά περιόρισε λίγο τις σπατάλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα προτιμάς την ζεστή αγκαλιά του συντρόφου που σε ξεκουράζει από τις εξωστρέφειες και τις κουραστικές βόλτες. Το ταίρι δεν συμφωνεί απόλυτα με την επιθυμία σου αλλά στο τέλος θα την σεβαστεί. Αν είσαι αδέσμευτος, η αυτοπεποίθηση που νιώθεις θα πάει χαμένη αν δεν την αξιοποιήσεις με μια έξοδο, όπου μπορείς να κάνεις την γνωριμία που ποθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και τις αποφάσεις που παίρνεις. Μπορείς να προτείνεις την συνεργασία που έχεις στο μυαλό σου και να καρποφορήσει άμεσα. Τα έξοδα για το σπίτι πολλαπλασιάζονται δραματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τους δύο εκρηκτικούς εραστές, την Αφροδίτη και τον Άρη. Η πεσμένη διάθεση σου οφείλεται στα εμπόδια που παρουσιάζονται στις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για ένα Δίδυμο αυτό. Είναι σαν να σου έχουν κόψει τα πόδια. Επιπλέον προσπάθησε αυτή την ημέρα να μείνεις αμέτοχος από κουτσομπολιά και ειδήσεις που δεν σε αφορούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν μπορείς να συνεννοηθείς εύκολα με το ταίρι σου. Δεν φταίει γιατί το πρόβλημα έγκειται σε σένα. Έχεις τα δικά σου θέματα που σε στεναχωρούν, αλλά την πληρώνει ο άλλος. Εσύ που είσαι ελεύθερος, ξεπέρασε την εσωστρέφεια και κοινωνικοποιήσου. Μόνο έτσι θα ανέβεις ψυχολογικά και θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μυστικές συμφωνίες για καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Πρέπει πρώτα όμως να ξεπεράσεις κάποια μικρά εμπόδια που παρουσιάζονται στο δρόμο σου. Οικονομικά δεν αντιμετωπίζεις κάτι σοβαρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη κάνει ένα δύσκολο τετράγωνο με τους εκρηκτικούς εραστές, Αφροδίτη και Άρη. Η αυτοπεποίθηση σου μειώνεται από εξωγενείς παράγοντες και ιδιαίτερα από φίλους που φροντίζουν για αυτό. Μη δίνεις σημασία και μη το παίρνεις κατάκαρδα. Παράλληλα τα σχέδια παρουσιάζουν καθυστέρηση και σε προβληματίζουν. Προσοχή στις οικονομικές ατασθαλίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να κρατήσεις τον ισχυρό το δέσιμο που διαθέτεις με το ταίρι και άσε απέξω φίλους και τοξικούς ανθρώπους που δεν θέλουν την ευτυχία σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μπορείς να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που είναι γνώριμο και σου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχέδια, στόχοι και επαγγελματικές φιλοδοξίες, σταματούν να εξελίσσονται για την ώρα. Στα οικονομικά έχεις πολλά έσοδα αλλά ταυτόχρονα και έξοδα. Βρες την χρυσή τομή!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τους δύο εκρηκτικούς εραστές την Αφροδίτη και τον Άρη. Το φλογερό δίδυμο βρίσκεται στο ζώδιο σου και φέρνει σε σένα σημαντικές εξελίξεις, αφού μπορείς και το διαχειρίζεσαι μόνος σου. Τα μικρά εμπόδια που μπορεί να προκαλέσει στην κοινωνική και επαγγελματική πορεία, καταφέρνεις και τα υπερπηδάς. Προσπάθησε να αποφύγεις συμπεριφορές έπαρσης στον επαγγελματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μαγνητίζεις τον ερωτικό σύντροφο με τη γοητεία που εκπέμπεις. Εκτός από γοητευτικός είσαι συνάμα ερωτικός, σεξουαλικός, αλλά και γλυκός. Όλα σε ένα! Δύσκολα θα παραμείνεις αδέσμευτος εσύ που τυχαίνει να είσαι ακόμα ελεύθερος. Κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Η έντονη προσωπικότητα και η παρουσία, στρέφει τα βλέμματα και τον θαυμασμό πάνω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά προμηνύονται σημαντικές εξελίξεις και μετά από κόπους φθάνεις να αναγνωρίζεσαι. Λαμβάνεις ηθική και υλική ανταμοιβή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη κάνει την όψη του τετραγώνου με τους δύο φλογερούς εραστές την Αφροδίτη και τον Άρη. Με το παρασκήνιο που κινείται πίσω από την πλάτη σου μάλλον δεν θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τα σχέδια και το ταξίδι που ποθείς. Μικρές αναποδιές, ή μικρές τρικλοποδιές, από άτομα του ευρύτερου κύκλου που σε υπονομεύουν φέρνουν δυσκολίες. Αγνόησε τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεις την κακοκεφιά στο βλέμμα του συντρόφου που περίμενε πως και πως να βρεθεί μαζί σου σε μια εκδρομή. Φρόντισε να τον καθησυχάσεις γιατί οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν. Αν είσαι αδέσμευτος, σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν και δεν προχωράς την ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχεσαι σε επαφή με άτομα που επιθυμείς να συνεργαστείς αλλά αυτό γίνεται μυστικά και παρασκηνιακά για τους δικούς σου λόγους. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη κάνει το δύσκολο τετράγωνο με τους δύο ερωτικούς πλανήτες, την Αφροδίτη και τον Άρη. Η πεσμένη ψυχολογία χαλάει λίγο το κλίμα. Η σταθερότητα και οι ασφάλεια περνούν κρίση. Βλέπεις να καθυστερούν κάποια σχέδια που έκανες και προβληματίζεσαι. Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις τον καβγά για οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να βγάλεις χειριστική συμπεριφορά στον σύντροφο. Δεν φταίει αν δεν σου βγαίνουν κάποιες υποθέσεις που αφορούν δικά σου προσωπικά προβλήματα. Χαλάρωσε και καθησύχασε το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος μάλλον η επιλογή της σημερινής μέρας δεν είναι σωστή για να βρεις αυτό που ψάχνεις. Δραστηριοποιήσου μια άλλη μέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πρόταση για νέα συνεργασία από άτομα που γνωρίζεις θέλει προσοχή. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σε ρίξει στα οικονομικά. Διερεύνησε όλα τα στοιχεία που έχεις και μη πάρεις βιαστικές και παρορμητικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τους δύο αιώνιους εραστές την Αφροδίτη και τον Άρη. Μπορεί το ενδιαφέρον σου να είναι στραμμένο στους άλλους και όχι στον εαυτό σου, αλλά τα εμπόδια που μπαίνουν ανάμεσα, σε ωθούν να δεις και τις δικές σου ανάγκες. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της ζωής σου. Βάλε τους άλλους στην θέση τους και μην επιτρέπεις να παρεμβαίνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση εξελίσσεται ομαλά, όσο είστε οι δυο σας και μπορείτε να συνεννοηθείτε. Τα εμπόδια είναι για να ξεπερνιούνται και τίποτα δεν θα σκιάσει την ευτυχία σου αν δεν το επιτρέψεις. Βάλε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Αν είσαι αδέσμευτος, μέσα στο χώρο της δουλειάς υπάρχει ένα άτομο υψηλά ιστάμενο, που γοητεύεται από την παρουσία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες σε ωθούν σε επαγγελματική σταδιακή άνοδο, αφού κατάφερες να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Ξοδεύεις πολλά χρήματα για την τόνωση της εμφάνισης, ποντάροντας στο πρεστίζ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τους δύο αιώνιους, φλογερούς εραστές, την Αφροδίτη και τον Άρη. Τα εμπόδια που καλείσαι να αντιμετωπίσεις αφορούν κυρίως το πλάνο ζωής που έχεις στο μυαλό σου και τελικά δεν μπορείς να το υλοποιήσεις. Η καθημερινότητα σε αγχώνει αλλά αν έχεις την υπομονή θα έρθουν οι μέρες που περιμένεις και θα δημιουργήσεις ένα νέο πλάνο ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η γκρίνια δεν είναι καλός σύμβουλος και θα φέρει προβλήματα στην σχέση σου. Βγες από την ρουτίνα! Αφού δεν μπορείς να κάνεις ότι έταξες στο ταίρι σου, αρκέσου στον σχεδιασμό και στα όνειρα. Η προσμονή θεραπεύει. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να περιμένεις μια θετικότερη μέρα για να δραστηριοποιηθείς και να κατευθυνθείς προς νέες γνωριμίες κι αυτή η μέρα δεν αργεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το έχεις ρίξει στην δουλειά για να ξεχαστείς από τα προβλήματα. Τουλάχιστον έτσι θα αποτελειώσεις τις εκκρεμότητες. Στα οικονομικά φεύγουν τα χρήματα προς άγνωστους προορισμούς αφού δεν αντιλαμβάνεσαι που τα χαλάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τους φλογερούς εραστές του ζωδιακού την Αφροδίτη και τον Άρη. Οι δυο τους έχουν βαλθεί να τονώσουν την σεξουαλικότητα και να ανεβάσουν την λίμπιντο σου. Είσαι πολύ ελκυστικός και έχεις διάθεση για παιχνίδι και διασκέδαση. Στην αναστατωμένη σου ψυχή έχουν φωλιάσει έντονα συναισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι σε πιο στενή επαφή με το ταίρι και ζεις τον έρωτα μαζί του που έχει αποκτήσει πιο πικάντικη γεύση. Αρκεί να μη σε κυριεύσει η ζήλια εξ αιτίας του άκρατου πάθους. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σήμερα όλες τις προϋποθέσεις για να γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα μιλήσει κατευθείαν στην ψυχή σου. Αυτή η επικείμενη σχέση θα σε βγάλει από την ρουτίνα και θα νιώσεις ξανά την γεύση του έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες νέες συνεργασίες θα ευοδωθούν αρκεί να μη μπλέξεις την δουλειά με τον έρωτα, ειδικά αν πρόκειται για συνεργάτη του αντίθετου φύλλου. Οικονομικά πιέζεσαι για κάποιες παλιές οφειλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο της με δύο φλογερούς εραστές, την Αφροδίτη και τον Άρη. Βρίσκονται κι οι δύο στο διαμετρικά αντίθετο ζώδιο από το δικό σου. Σε ενδιαφέρουν οι σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, αλλά παράλληλα και η σχέση με τους ανθρώπους του οικογενειακού περιβάλλοντος. Οι μεν προκαλούν προβλήματα στους δεν κι εσύ εισπράττεις τις βολές και των δύο πλευρών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η οικειότητα που έχει αποκτήσει η σχέση σε καθιστά ασφαλή και σίγουρο για τα συναισθήματα του συντρόφου. Το σπίτι σε γεμίζει και απολαμβάνεις την θαλπωρή που προσφέρει. Η παρέα του συντρόφου, σε γοητεύει και οι συζητήσεις σας είναι βαθιές και με περιεχόμενο. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο αρκεί να βγεις από το σπίτι και να συναναστραφείς με κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις κάποιες ευνοϊκές συμφωνίες και να συνεργαστείς με τα άτομα που επιθυμείς αν αφήσεις απέξω τα μέλη της οικογένειας και τα οικογενειακά προβλήματα. Οικονομικά βασίσου στις δικές σου δυνάμεις και στηρίξου στα πόδια σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Τετάρτη και η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τους δύο αιώνιους φλογερούς εραστές, την Αφροδίτη και τον Άρη. Φωτιά στην καθημερινότητα και την ρουτίνα βάζουν κι οι δυο τους. Επικοινωνίες, μετακινήσεις και επαφές αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον και σε τονώνουν. Μία ιδέα σου θα φανεί πολύτιμη για να προχωρήσει ένα δημιουργικό σχέδιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, καθόλου δεν σε ενοχλεί η ρουτίνα, αφού μπορείς και κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και το ταίρι σε ακολουθεί. Η επικοινωνία αν και αργή, είναι στοχευμένη και δεν σε κουράζει η συζήτηση μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, χρησιμοποίησε τα επικοινωνιακά ταλέντα που σου προσφέρονται και μέσω του φλερτ, θα βρεθείς με τον μελλοντικό σύντροφο, πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ιδέες σου για να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας θα εμποδιστούν αλλά αν επιμείνεις στις απόψεις θα εισακουστείς τελικά. Οικονομικά δεν θα αποφύγεις τα έξοδα για την προσωπική σου φροντίδα και υγιεινή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη