Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ


Αν ήσουν σε καλοκαιρινή άδεια, σήμερα επανέρχεσαι με επιμονή και υπομονή στα καθήκοντα σου. Η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί καθετί επαγγελματικό και οι θετικές όψεις που θα έχει θα βοηθήσουν να προβάλλεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η υπευθυνότητα και ωριμότητά σου, αναγνωρίζονται και ανταμείβονται. Αν είχες κρυφά σχέδια, τα φέρνεις στο προσκήνιο και σταθεροποιείς ακόμη περισσότερο τη θέση σου. Θα είσαι περισσότερο πρακτικός/η απ’ ότι συνήθως και σε κάθε περίπτωση θα εκλογικεύεις τα συναισθήματά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά αρκετά καλά για εσένα με την Σελήνη στον Αιγόκερω να τονίζει την ανάγκη σου για σταθερότητα και ικανοποίηση των γήινων και ρεαλιστικών αναγκών σου. Η σοβαρότητα, το πείσμα, η επιμονή και υπομονή θα είναι αξιοσημείωτα σε κάθε δραστηριότητα και υποχρέωση που θα αναλάβεις. Κάποια οικογενειακά θέματα θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος γι’ αυτό διατήρησε την ψυχραιμία και καλή διάθεση που θα έχεις. Προς το βράδυ μπορεί να δημιουργηθεί κάποια ένταση με συγγενείς ή σε μια μετακίνηση, αλλά τίποτα σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις προστασία από κρυφούς εχθρούς ενώ δεν αποκλείεται να βοηθήσει κάποιος/α που κινείται παρασκηνιακά ώστε να αποκτήσεις κάποια επιπλέον κέρδη. Σε κάθε περίπτωση ευνοούνται οι κρυφές δραστηριότητες. Αν ξεκινάς μια εργασία σήμερα θα δείξεις υλιστικές διαθέσεις και θα ζητήσεις να μιλήσεις για τις οικονομικές και ασφαλιστικές σου απολαβές. Παρότι δείχνουν ευνοϊκά τα πράγματα κράτα «μικρό καλάθι» στην περίπτωση που μελλοντικά ο εργοδότης σου αλλάξει γνώμη. Μπορείς ακόμη να ζητήσεις να πας σε μια εργασία που ήσουν σε παλαιότερο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον επαγγελματικό χώρο ενδέχεται να προκύψει μια νέα συνεργασία είτε από κάποιο άτομο του φιλικού περιβάλλοντος, είτε με κάποιον που κατέχει σημαντική θέση και επιρροή. Σε κάθε περίπτωση θα νιώθεις εξαρτημένος από τους άλλους και δεν θα νιώθεις αποφασιστικός και δυναμικός για να πάρεις αποφάσεις. Ευοίωνα δείχνουν τα πράγματα αλλά να είσαι προσεκτικός στην περίπτωση που πρέπει να δώσεις χρήματα για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω τονίζει τη σημασία των διαπροσωπικών σου σχέσεων.

ΛΕΩΝ

Μετά τις πολλές διασκεδάσεις έφτασε η μέρα που πρέπει να γυρίσεις στην καθημερινότητά σου και να στρωθείς στις εργασίες που είχες παραμελήσει. Στον επαγγελματικό χώρο θα σου παρουσιαστούν απίστευτες ευκαιρίες εξέλιξης αλλά και δημοσιότητας. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να γίνεις γνωστός/η σ’ ένα ευρύτερο κοινό κυρίως αν εργαστείς με επιμονή κι ασχοληθείς λεπτομερώς με δραστηριότητες που θα βελτιώσουν τη θέση σου και την καθημερινότητα σου. Θα νιώσεις κόπωση και αργότερα μπορεί να θελήσεις ν’ αποσυρθείς από τον πολύ κόσμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα παιδί μπορεί να χρειαστεί να μεταβεί στο εξωτερικό και ή θα πας μαζί του, ή θα ασχοληθείς με όλες τις λεπτομέρειες, προκειμένου να ταξιδέψει/τε με ασφάλεια. Η μέρα προσφέρεται για διασκεδάσεις και ψυχαγωγία, ακόμη και για μαθήματα ή σεμινάρια. Στις σχέσεις με τους άλλους θα είσαι αρκετά υπεύθυνος/η και ώριμος/η και θα ζυγίζεις με κάθε λεπτομέρεια όσα θελήσεις να κάνεις για εκείνους. Ενώ θα θελήσεις να βρεθείς με παρέα με φίλους, υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος μαζί που θα σου προκαλέσει αναστάτωση και κάποια σύγκρουση.

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω θα είσαι κυκλοθυμικός και ασταθής ως προς τη συμπεριφορά σου, ίσως γιατί νιώθεις την ανάγκη ν’ αποσυρθείς στην οικογενειακή σου εστία να χαλαρώσεις και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα σε αφήνουν. Στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα μιας και είσαι άξιος/α και ικανός/η να συνδυάσεις τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις άριστα, με κόστος όμως την συναισθηματική ανισορροπία και εσωτερική σύγκρουση που θα νιώθεις. Μια κληρονομική υπόθεση ή κάτι με τον ασφαλιστικό τομέα, σου αποφέρει κέρδη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω και στον 3ο οίκο, ευνοούνται οι σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς, κυρίως αν υπήρξε κατά το παρελθόν μια παρεξήγηση ή διαμάχη. Θα είσαι κοινωνικός/η κι ευχάριστος/η στις μετακινήσεις και στις συναλλαγές σου με τους άλλους και σήμερα δεν αποκλείεται να χρειαστεί να υπογράψεις μια νέα σύμβαση ή ένα συμβόλαιο. Αν επιθυμείς οι διακοπές να γίνουν κάπου στο εξωτερικό, το πιθανότερο είναι να βολευτείς με μια τοποθεσία πιο κοντινή, απ’ ότι φαντάζεσαι ή υπολογίζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρουσιάζεται αστάθεια και διακυμάνσεις στα οικονομικά σου εξαιτίας της Σελήνης στον Αιγόκερω και στον 2ο οίκο σου. Πολλές οι ανάγκες για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, ωστόσο δε νομίζω να σου λείψουν τα χρήματα και να μην μπορείς ν’ ανταπεξέρθεις. Κάποια από αυτά δαπανώνται για το σπίτι σου, ενώ αν διατηρείς ιδιωτική επιχείρηση, ίσως χρειαστείς να ξοδέψεις για να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας γενικότερα. Νομίζω πως περισσότερη θα είναι η ανασφάλεια και φοβία σου παρά η έλλειψη χρημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά ενδιαφέρουσα θα είναι η σημερινή μέρα, με την Σελήνη να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σε φάση Πανσελήνου. Τονίζονται ιδιαίτερα τα φυσικά χαρακτηριστικά σου μόνο που γίνεσαι λίγο περισσότερο ευαίσθητος/η και κυκλοθυμικός/η, με αποτέλεσμα να γίνεσαι λίγο γκρινιάρης. Παρόλα αυτά οι ευνοϊκές όψεις της Σελήνης θα σε ευνοήσουν σε θέματα καλλιτεχνικά, χόμπι και σε δραστηριότητες με παιδιά. Ευνοούνται ακόμη οι σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς κι αν υπήρξαν παρεξηγήσεις σήμερα μπορεί να λυθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και στον 12ο οίκο μπορεί να σε απασχολήσουν κάποια θέματα υγείας. Αν βρισκόσουν στο νοσοκομείο τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα μεταφέρεσαι στο σπίτι σου. Αν πάλι πρέπει να κάνεις κάποιες εξετάσεις όσο κι αν βαριέσαι ή δεν θέλεις, μη το αμελήσεις. Γενικά θα νιώθεις την ανάγκη να βοηθήσεις ή να εξυπηρετήσεις ωστόσο, αυτό θα σου προκαλέσει εσωτερική σύγκρουση και κυκλοθυμικότητα. Πρόσεχε στην περίπτωση που θελήσεις να κάνεις αποκαλύψεις.

ΙΧΘΥΣ

Η μέρα σου ξεκινά με ευχάριστες μετακινήσεις παρέα με κάποιους φίλους. Γενικά θα δείχνεις ευχάριστος/η, κοινωνικός/η και μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους που είχες μεγάλο χρονικό διάστημα να τους δεις και να μιλήσετε. Αν οργανώνεις κάποια σχέδια μπορείς να τα μοιραστείς μαζί τους και κυρίως με αδέρφια και συγγενείς οι οποίοι μπορούν να σε βοηθήσουν. Επειδή θα θέλεις να προλάβεις να τα κάνεις και φίλους να δεις και χόμπι και γυμναστήριο κτλ, θα συγκρουστείς μέσα σου για τις προτεραιότητες που έχεις θέσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη