"Θα γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας"


"Θα γίνω ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας"
Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι στόχος του είναι η ανατροπή και ότι θέλει να αποδείξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η προοδευτική κυβέρνηση που θα πάρει τη σκυτάλη στις επόμενες εκλογές.

Μιλώντας για τα Τέμπη ανέφερε: "Το είδα και στο στρατόπεδο, η κοινωνία βράζει για αυτό το έγκλημα και τη συγκάλυψη".

"Θα έρθει ένα πολύ γερό χαστούκι στις ευρωεκλογές"
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι με την πρόταση δυσπιστίας για το έγκλημα στα Τέμπη αποκαλύφθηκε η αλαζονεία του Κώστα Αχ. Καραμανλή και τόνισε ότι μετά το παρατεταμένο χειροκρότημα των βουλευτών της ΝΔ στον πρώην υπουργό "θα έρθει ένα πολύ γερό χαστούκι στις ευρωεκλογές".

"Είμαι έτοιμος για πρωθυπουργός"
Σχολιάζοντας την αναφορά ότι τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ μαζί ανέρχονται σε αυτό της ΝΔ, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: "Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε πού είναι το ζύγι. Προκαλώ τον κ. Μητσοτάκη να προχωρήσουμε σε διπλές εκλογές και να δούμε το ζύγι. Σας υπόσχομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ανανεωμένος ριζικά. 
Ήδη φαίνεται η δυναμική, υπάρχει ένα κίνημα στην κοινωνία. Για αυτό λόγο η προπαγάνδα του Μαξίμου και ο κ. Μητσοτάκης προσπαθούν κάθε μέρα να με αποδομήσουν".

Και πρόσθεσε: 
"Είμαι έτοιμος για πρωθυπουργός. Έχω και ικανότατους βουλευτές και ικανότατους επιστήμονες στα think tank. Κόσμος που προέρχεται από την αγορά. Ο υπουργός Οικονομίας της χώρας όπως και ο κ. Μητσοτάκης, δεν έχουν επιχειρήσει ποτέ. Αυτοί που διοικούν την ελληνική κοινωνία, δεν κατανοούν το επιχειρείν έμπρακτα. Στις ευρωεκλογές κάνουμε μία καινοτόμα διαδικασία. Ανακοινώσαμε το πρώτο κύμα υποψηφίων για τα προκριματικά και ήδη βλέπετε ότι υπάρχει μία πολύ μεγάλη ανανέωση στον κόσμο. Έχουμε έναν πολύ καλό πάγκο και θα τον γνωρίσετε".
Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στην εκπομπή του Alpha "Καλύτερα δεν γίνεται!" με τη Ναταλία Γερμανού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη