Τέλος ο Σάκης από το Survivor - Ποιος έρχεται ;;


Το κανάλι έχει βάλει μεγάλο στοίχημα για το ριάλιτι και δεν υπάρχει περίπτωση οι ιθύνοντες να αφήσουν τίποτα στην τύχη του.
Εξάλλου φέτος, θα έχουν και μεγάλο ανταγωνισμό, αφού το αντίπαλο κανάλι, ο Ant1 θα ρίξει στην… αρένα το δικό του ριάλιτι επιβίωσης, το Nomads!

Οι περσινές… χαμηλές πτήσεις στον πίνακα της τηλεθέασης προβλημάτισαν τον Τούρκο παραγωγό ο οποίος θέλει να μπει δυναμικά στην Prime Time και να κερδίσει το στοίχημα.
Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι δεν θα άλλαζε πολλά ο Ατζούν, τουλάχιστον όσον αφορά στο στήσιμο της εκπομπής, εκείνος κάνει την τρελή ανατροπή!

Ποια είναι αυτή; Μαθαίνω πως ο Τούρκος παραγωγός έχει δηλώσει την δυσαρέσκεια του για τον Σάκη Τανιμανίδη και θέλει να βρει ένα καινούριο πρόσωπο, φρέσκο και να το πλασάρει ως τον νέο ζεν πρεμιέ!

Εξάλλου στον χώρο της τηλεόρασης, (και όχι μόνο!) «ότι δηλώσεις είσαι»!
Το γεγονός ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν εμφανίστηκε στην Σίφνο, στον γάμο υπερπαραγωγή του Σάκη Τανιμανίδη με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα, ουσιαστικά ήταν η κίνηση ματ του παραγωγού για να στείλει το δικό του μήνυμα στον παρουσιαστή!

Γιατί όμως από κολλητοί, Σάκης – Ατζούν, έγιναν εχθροί; 
Που «στράβωσε» το πράγμα μεταξύ τους; Όταν η τηλεθέαση του Survivor 2 πήρε… την κάτω βόλτα ο Ατζούν αποφάσισε να στείλει στον Άγιο Δομίνικο ως λύση ανάγκης, τον Γιώργο Λιανό.

Η κίνηση αυτή είχε εξοργίσει τότε τον Σάκη Τανιμανίδη με αποτέλεσμα να έρθει η πρώτη κόντρα στις σχέσεις του με τον Ατζούν. Όταν, δε, ο παρουσιαστής, ζήτησε το υπέρογκο ποσό των 600.000 ευρώ (!!!), λεφτά δηλαδή πολύ παραπάνω από τα όσα είχαν συμφωνήσει με την παραγωγή, ο Ιλιτζαλί «φόρτωσε» κανονικά!

Έκανε όμως υπομονή μέχρι να τελειώσει το πρόγραμμα όμως ήταν από τότε αποφασισμένος να… «κόψει» τον ψιλό αμανέ του παρουσιαστή.
Λέτε να μην βρει αντικαταστάτη;
Νεότερη Παλαιότερη